Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑06/10/2022 20:36
Najveća plachipichka auto moto sporta, a i sporta uopšte, izjavila da je titulu 2021 izgubio zato što su se držali ograničenja budžeta...
Smrad najveći u dosadašnjem svijetu sporta....karakterna nula,..
Ali interesantan je tvoj fokus i ne samo tvoj. Dakle imamo naznake da je jedan tim imao nepostenu prednost i to ZBOG KRSENJA PRAVILA i to je manje vise ok, dok se recimo sasvim legalna prednost Mercedesa od 2014-16 i 19-20 nazivala nepostenom
I covjek koji je svakako u zadnjoj utrci pokraden, sad nema pravo ni da kaze da bi se lakse borio za titulu i da misli da bi ishod prvenstva bio drukciji sa vecim budzetom i dodatnih 300 milja za podnicu (koja je svakako promijenjena pred sezonu da se uspori Mercedes)
Hamilton jeste poprilican pakaš, ali toliki smrad kolikim ga ti predstavljas ipak nije.
konektovan wrote: ↑08/10/2022 12:43
Ima više izjava i tumačenja,....ali zna se šta je pisac htio reći.
Merc je tim koji je najviše kršio pravila.....
Merc je sveta krava i u to se ne dira. Isto kao što mi Bosanci ne smijemo reći da je Hamilton crnac, nego tamnoputi Britanac jer je to u duhu našeg jezika i podneblja. A i taj tamnoputi Britanac ima isti status kao Merc.
Merc je sveta krava i u to se ne dira. Isto kao što mi Bosanci ne smijemo reći da je Hamilton crnac, nego tamnoputi Britanac jer je to u duhu našeg jezika i podneblja. A i taj tamnoputi Britanac ima isti status kao Merc.
Ne bih se složio, uglavnom sve odluke idu na ruke Red Bullu, pa i današnji pole Maxa, gdje Lando kaže da bi bio kažnjen za istu stvar.
Ja sam navijao za Maxa prošlu sezonu, ali je jasno da je Lewis pokraden.
...ko i uvijek imam rjesenje, u ovijem granicnijem slucajovima, trebalo je puscat samo njiha dvojicu da se potrkaju ponovo pa ko pobijedi ...
nema sc, preticanja ...
ima tome vec kako se traca da ponekad neko namjerno izazove sc ...
Nisu mi jasni ova dvojica hvaljenih komentatora na SK, u šta oni bulje dok "drobe"....Gasli nosi onaj pleh , oni ne "trzaju", tj. tek minut kasnije to primijete i progovore o tome....jebemumater , to je situacija da komentarom odmah reaguješ