Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blizu mi je to pa samo rekoh da se slucajno ne zezas pa da odem nasuti
namjerno se zezam
Haha ma ok
Nego meni taj grin oil nekako lici na one pumpe iz rs-a, spic petrol i slicno. nekako mi sumnjivo bilo sipati tu pa je nisam nikada uzimao u obzir do sada
Nego meni taj grin oil nekako lici na one pumpe iz rs-a, spic petrol i slicno. nekako mi sumnjivo bilo sipati tu pa je nisam nikada uzimao u obzir do sada
"Činjenica da je Hrvatska izlobirala da se Srbiji zabrani uvoz ruske nafte, zbog čega će je građani Srbije naftu i njene derivate plaćati znatno skuplje, brutalan su udarac i na Bosnu i Hercegovinu, koje dnevno iz Srbije uvoze čak 1.000 tona nafte, od čega najveći dio ide u Republiku Srpsku", kazao je Borenović.
"Činjenica da je Hrvatska izlobirala da se Srbiji zabrani uvoz ruske nafte, zbog čega će je građani Srbije naftu i njene derivate plaćati znatno skuplje, brutalan su udarac i na Bosnu i Hercegovinu, koje dnevno iz Srbije uvoze čak 1.000 tona nafte, od čega najveći dio ide u Republiku Srpsku", kazao je Borenović.
seru
samo će Smrdija uzimati manje kajmaka na razlici u ulaznoj cijeni sUrove nafte...
sve ostalo je isto, jer je finalni proizvod isti.
INA da proizvodi od norveške nafte, a Srbi od 3x jevtinije Ruske i da prodaju po istoj cijeni na istim tržištima, to neće proći ni u Gvatemali a kamoli u uređenoj BiH, ili Hrvatskoj
seru
samo će Smrdija uzimati manje kajmaka na razlici u ulaznoj cijeni sUrove nafte...
sve ostalo je isto, jer je finalni proizvod isti.
INA da proizvodi od norveške nafte, a Srbi od 3x jevtinije Ruske i da prodaju po istoj cijeni na istim tržištima, to neće proći ni u Gvatemali a kamoli u uređenoj BiH, ili Hrvatskoj
Kao da moramo gorivo uvoziti iz Srbije. A za zabranu uvoza ruskog goriva Srbiji nije kriva Hrvatska nego dvolična politika Srbije. Uvijek imje kriv neko drugo (čudo da i ovog puta nisu krivi "oni bivši","žuti").
Na green oilu sipam kad mi je usput. Ako vlasnici tu sipaju naftu u svoje Porsche-e, a brude i ostali gaseri ćuneri u Alfe, BMWove i seljacke usisturbina Golfove...