CIK kasni za njima nekih 24 sata.
Molim vas nemojte srati po dojavama rezultata samo zato sto nam se ne svidjaju.
Ima nas puno na ovoj temi koji se trudimo da prenesemo sve sto dobijemo (od kolega, sa twittera itd)
tramvajtrojka wrote: ↑03/10/2022 01:52
jadnicak sta ce mu ujutro sebija uciniti![]()
![]()
cak mi ga je sad malo i zao
@Login77777 jesi nam upratio ima li nam hanka il jos uvijek broji virtualne dzemate koji su za bakira glasali
![]()

Jucer u putu bas prolazim kraj kuce koja nema fasade nista. Znaci raspada se gotovo. Ali tu je zastava SDA na balkonu koji naravno nema ograde. Slika i prilika SDA glasaca…
Ko gubi ima pravo da se ljuti.Login77777 wrote: ↑03/10/2022 11:55Jucer u putu bas prolazim kraj kuce koja nema fasade nista. Znaci raspada se gotovo. Ali tu je zastava SDA na balkonu koji naravno nema ograde. Slika i prilika SDA glasaca…![]()
Nema se sta potcijenit kad je covjek nacelnik najvece opcine u KS 10 godina. Normalna je stvar da je iza njega masinerija glasaca. To se ne moze tek tako zaustaviti + dobar izbor za broj 2 na listi kao protukandidat SDA broju 2.Lakat Jebić wrote: ↑03/10/2022 11:52nisu ovo podaci CIKa za kanton, nego iz SDA, koji su tačni u 1%, uključujući i kad Bakir gubi. U ovisnosti šta se nije izbrojalo, trojka može prebacit 19, čak sam čuo iz NIPa da računaju na to.Oznaka Tablica wrote: ↑03/10/2022 11:40 Pa vi fkt ne kontate kako ovo brojanje cika izgleda.
Jbte, jucer Komsic objavio pobjedu, cik kao Kristo vodi.
Tako isto i za parlamente, unose podatke sta prvo dobiju. Dakle, moze se desiti da su stigli podaci sa 100 birackih mjesta gdje je sda pobjedila i oni to unijeli, a na ostalih 300 gdje je opozicija bolja, nisu evidentirani i nisu uneseni. Isto kao za Komsic Kristo.
Opustite se, KS je siguran u rukama trojk. Federacija ce moci bez SDA. Drzava tesko.
Ali kako god tijesno je, Efendića se podcijenilo. A rekao bih i da im je i loše kampanja vođena.
Nisam ja zaokruzio Bakira nego ti.Hakiz wrote: ↑03/10/2022 11:56Ko gubi ima pravo da se ljuti.Login77777 wrote: ↑03/10/2022 11:55
Jucer u putu bas prolazim kraj kuce koja nema fasade nista. Znaci raspada se gotovo. Ali tu je zastava SDA na balkonu koji naravno nema ograde. Slika i prilika SDA glasaca…![]()
nisam za sda ali...Hakiz wrote: ↑03/10/2022 11:56Ko gubi ima pravo da se ljuti.Login77777 wrote: ↑03/10/2022 11:55
Jucer u putu bas prolazim kraj kuce koja nema fasade nista. Znaci raspada se gotovo. Ali tu je zastava SDA na balkonu koji naravno nema ograde. Slika i prilika SDA glasaca…![]()
Misliš?
Uzivaj u ovom sto si i do sada imaoHakiz wrote: ↑03/10/2022 11:56Ko gubi ima pravo da se ljuti.Login77777 wrote: ↑03/10/2022 11:55
ŽIV je ljudi, živ je......Hakiz wrote: ↑03/10/2022 11:56Ko gubi ima pravo da se ljuti.Login77777 wrote: ↑03/10/2022 11:55
I nisam, ali džaba kad većina jeste.
Ponosni Bošnjaci lažu, pokušava se time maskirat katastrofa BakiraBloo wrote: ↑03/10/2022 11:54tramvajtrojka wrote: ↑03/10/2022 01:52
![]()
@Login77777 jesi nam upratio ima li nam hanka il jos uvijek broji virtualne dzemate koji su za bakira glasali
![]()
![]()
Jesu na većim nivoima ali za kanton nisu. Vjerujem da trojka moze do 20-og ili 21og mandata ako marjanovic uđe u SKS. Ne sumnjam da će trojka imati minimalno 19 ali kao sto rekoste preletaci su uvijek opasni i ne valja kad ti vlada ovisi o jednoj ruci. Pogotovo sto onda raznorazne ublehe mogu imati megalomske zahtjeve da ne bi prodalieyesburn wrote: ↑03/10/2022 11:46zar su nes (kriminalac hadžibajrić) i za nove generacije (miletić, marjanović) u koaliciji?dječak sa šibicama wrote: ↑03/10/2022 11:43 Neki ili to namjerno rade, ili su samo glupi, pa prenose ove stranacke projekcije uglavnom iz SDA centrale.
Imate na stranici CIK-a zvanicne podatke, evo za kanton Sarajevo, ovo nisu glasovi za kantonalnu skupstinu vec za drzavni parlament ali to je manje vise to, proisto da se vidi kako ce otprilike izgledati % odnos glasova.
Koja jebena Stranka za BiH i ostali SDA mokri snovi o osvajanju kantona Sarajevo uz pomoc DF-a i SzaBiH.
Ovo je na obradjenih cirka pola glasova.
![]()
opet ista gowna, ovo nije demokratija ovo je gownokratija, ovaj narod ne može bez tiranije i tako ih treba i tretiratiBloo wrote: ↑03/10/2022 11:54tramvajtrojka wrote: ↑03/10/2022 01:52
![]()
![]()
![]()
Odličan ti posao radiš.tvojkomsija wrote: ↑03/10/2022 11:53 SDA je najozbiljnija institucija za brojanje glasova u BiH.
CIK kasni za njima nekih 24 sata.
Molim vas nemojte srati po dojavama rezultata samo zato sto nam se ne svidjaju.
Ima nas puno na ovoj temi koji se trudimo da prenesemo sve sto dobijemo (od kolega, sa twittera itd)![]()
Ne. Ti si pametan i radis upravo ono sta i treba da se radi.HD_2015 wrote: ↑03/10/2022 10:56Upravo ovakva priča odbija glasače. Glas treba zaraditi. Ne da ga je SDA zaradila, ali SDA ima korijenje. Kao što neko reče. U svakom selu imaju bazu.
Trebaju se stranke zapitati u čemu griješe.
Ja sam već rekao da nova opštinska vlast u mom naselju nije uradila apsolutno ništa, uprkos našim zahtjevima. Iako sam na prošlim izborima glasao za ovog načelnika, na slijedećim neću.
Je sam li ja "bespovratno glup" što načelnik opštine ne radi ništa?
Ja ovoj državi svake godine platim stotine hiljada KM raznih poreza, imam firmu sa 30 zaposlenih. Desetine hiljada godišnje za razne humanitarne, društveno korisne projekte i sl. Zvali iz SDA 100X, iz NIP, nikada nisam ni pomislio iako mi je to otvaralo vrata unosnim poslovima.