Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SDA – 30,4 posto
NIP – 17,2 posto
SBIH – 12 posto
SDP – 10,9 posto
DF – 8,1 posto
NAŠA STRANKA – 7,8 posto
Jašta radi, baš je ovako
Ovo ako budu rezultati u KS ja ovom Almiru stan prepisem. Samo neka zna, da mu necemo zaboraviti ove upise kada izadju oficijelni rezultati
Almirov upis iz mjeseca maja…
Almir_ wrote: ↑20/05/2022 00:19
Pa Dzaferovic ga je pobijedio,sta ocekivati od Bakira nego da napravi isto.
Znam,nakon svakog poraza ide plac i pokradeni smo.
To vec slusam godinama.
Ide Bakir Izetbegovic ove godine na 300k+ i
ovaj plan B Covica nece proci.
Nismo mi Bosnjaci toliko naivni da pustimo raspad drzave u miru a branili smo je u ratu.
Naravno da nije "Komsic" pitanje Sda jer Sda nikada nije kandidovala clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda nego je pitanje stranki koje su to radile.
Druga stvar rekao je da je za njih u Sda "Komsic" legitiman.
Last edited by Login77777 on 03/10/2022 01:32, edited 1 time in total.
giannibelif wrote: ↑03/10/2022 01:30
Sad je pitanje, kakva je sudbina vrha stranke, da li bračni par ostaje na vrhu ili se povlače. Valjalo bi da nastave ovako.
Sebija preuzima kormilo. Sto bi se povukli? Nema vise niko u stranci ko moze biti protukandidat. To je njihova licna stranka.
Last edited by Haris.ba on 03/10/2022 01:34, edited 1 time in total.
Ako je stranka za bih u KS jaca i od SDP i od NS a SDA ima duplo vise nego ove dvije zajedno, ja cu pojesti moju diplomu, da parafraziram Ciru Blazevica
giannibelif wrote: ↑03/10/2022 01:30
Sad je pitanje, kakva je sudbina vrha stranke, da li bračni par ostaje na vrhu ili se povlače. Valjalo bi da nastave ovako.
Da Bakir ima imalo morala i obraza, cesito bi priznao poraz, cestitao Denisu, najavio povlacenje iz vrha stranke sa ženom i nikad ne bi sišao sa Poljina.
Ovo je referendum protiv Bakira, narod ga ne voli i sada se to pokazalo.
Kako ovi u RS mogu proglasavati pobjede, oba tabora, a jos imaju 100 hiljada glasova da prebroje + ni ona ni on nemaju veliku prednost odnosno u knap su
tvojkomsija wrote: ↑03/10/2022 01:34
Ako SDA na Federaciji stvarno uzme više mandata nego 2018, Izetbegovici sigurno ostaju na vrhu stranke, niko ih nece dirati.
A za predsjednistvo ce se vaditi da je igrao sam protiv 11, i to je to.
dječak sa šibicama wrote: ↑03/10/2022 01:20
Ja ne znam ko normalan moze vjerovati Hayatu, SDA televiziji, koja izbaci podatke bez ikakvog osvrta odakle im ti podaci.
Ovo je smijesno sta rade.
Ovo što sam ja napisao mislim da su tačni podaci. Barem za predsjedništvo u bobu tačno bilo.
Evo novi update za parlament:
SDA 29.9 % , SDP 14.7% , NiP 11.3 % , DF 11.0 % , HDZ 7.2 % , NS 6.8 %.
Uzorak 45.89 %
SBB ni na jednoj listi osim Kantona gdje je premal uzorak ne prelazi izborni prag. Trenutno su na 2.3 %.
BHI-KF je na granici - 2.9 %.
Last edited by xoklix on 03/10/2022 01:38, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama wrote: ↑03/10/2022 01:36
Kako ovi u RS mogu proglasavati pobjede, oba tabora, a jos imaju 100 hiljada glasova da prebroje + ni ona ni on nemaju veliku prednost odnosno u knap su
Ja ne znam ko normalan moze vjerovati Hayatu, SDA televiziji, koja izbaci podatke bez ikakvog osvrta odakle im ti podaci.
Ovo što sam ja napisao mislim da su tačni podaci. Barem za predsjedništvo u bobu tačno bilo.
Uzorak 45.89 %
SBB ni na jednoj listi osim Kantona gdje je premal uzorak ne prelazi izborni prag. Trenutno su na 2.3 %.
Uzorak 45.89 %
Koliko obrađenih glasova? Je li prešlo 50%? Neće ovdje biti promjena većih od +-2%. HDZ frapantno loš.
I kakvo je stanje u kantonu, bez obzira na mali uzorak?
Uzorak 45.89 %
DF sašio HDZ
Nije mi realno da DF ima vise od HDZa. Ali ko ce ga znati…
Ja ne znam sta Senad glumata, brate okupio si drustvo daj im po pivu, prostri zeleni stolnjak
razbacajte pokera, neka koke sjednu u krilo, nekako mi cijelo kruzook vapi za takvim scenarijem.
Kontam da je Helez maher u pokeru. Sve bi ih odro, skino bi im satove sa ruku.
Uzorak 45.89 %
Za Federalni i državni parlament su izborne jedinice, ukupni procenti jesu indikator ali direktni mandati se dijele po izbornim jedinicama.
Evo, kako rekoh nema više cifre 3, sad je cifra 2 i tako će i ostati.
HDZ će biti bolji od ovoga, ovdje nema mjesta gdje dominantno glasaju Hrvati.
Uzorak 45.89 %
DF sašio HDZ
Za SBB očekivano, ali otkud DF kad su bez Komšića politicki mrtvaci? Jedan Glavaš sprca 4 god bez oglašavanja u parlamentu i onda takvi dobiju glasove.
Uzorak 45.89 %
Koliko obrađenih glasova? Je li prešlo 50%? Neće ovdje biti promjena većih od +-2%. HDZ frapantno loš.
I kakvo je stanje u kantonu, bez obzira na mali uzorak?
Ovo je nakon 45.89%. prebrojanih za parlament.
Za Kanton, uzorak par hiljada glasova samo. Nije relevatno.
SDA i NiP izjednaceni pa SDP i SBiH i onda NS.
Last edited by xoklix on 03/10/2022 01:48, edited 4 times in total.
S obzirom na dobar rezultat NIP i NS, čini mi se da je obrađen veliki dio KS.
Većinski hrvatska mjesta sigurno nisu, HDZ u najgorem slučaju ide barem na 12%.