Rusočetnički fašistički agresor
Čovječanstvo s njima treba završiti jednom za sva vremena, kao i sa njihovim simpatizerima.
Vod poslali.... pa sta su mislili jbt.
Danas pogledao Roberata Barića:
Zaboravih napisati da im je vjerovatno cilj Zarichne koji će vjerovatno napasti i iz Ozerne i tako skroz odsjeći ruse.
Vodokotlić
Slava!Papers signed in the Kremlin don't determine who has sovereignty over Ukrainian lands. Ukrainian soldiers marching on Lyman do.
Michael Mcfaul
Itekako može, prvo vojno, zatim sociološki, psihološki i ideološki.drug_profi wrote: ↑30/09/2022 23:08 Ja stalno govorim, a to je vec mislim i prepoznato kod bratskih pravoslavnih crkava - SPC i RPC su korijen tog zla.
One ga uzgajaju, njeguju, opravdavaju, blagosiljaju.....
To se ne moze vojskom iskorijeniti. Nazalost. Ja ne znam da li postoji ikakav nacin.
JoseMujica wrote: ↑30/09/2022 23:20Mykola Kusch (Frost), jedan od likova iz Azovstala podijelio video šta se tamo dešavalo 18+SpoilerShowSpoilerShow
Gledaj, ovdje se truni i o Rusiji. Ali kad se posta neka vijest o npr. protestima u Rusiji ili o okupljanju povodom aneksije, onda ide 3 stranice truc truc o Rusiji, Rusima...a postoji tema Rusija.drug_profi wrote: ↑30/09/2022 23:24 Moram reci uz rizik bana, Rusija i Ukrajina su u ratu i vijesti iz Rusije su zapravo tema i ove emisije.
Sad bih nesto podijelio ovdje sto se tice Rusije, ali ima veze u stvari sa Ukrajinom, ali se eto ne bih banovao jer dolaze interesantni dani.
Pa lijpo molim da se malo margine dozvoli.
šefice bona...mirno spavaj...završena je predizborna...što su zvali na mobilizaciju zvali su...opušćaj se maloBloo wrote: ↑30/09/2022 23:37Gledaj, ovdje se truni i o Rusiji. Ali kad se posta neka vijest o npr. protestima u Rusiji ili o okupljanju povodom aneksije, onda ide 3 stranice truc truc o Rusiji, Rusima...a postoji tema Rusija.drug_profi wrote: ↑30/09/2022 23:24 Moram reci uz rizik bana, Rusija i Ukrajina su u ratu i vijesti iz Rusije su zapravo tema i ove emisije.
Sad bih nesto podijelio ovdje sto se tice Rusije, ali ima veze u stvari sa Ukrajinom, ali se eto ne bih banovao jer dolaze interesantni dani.
Pa lijpo molim da se malo margine dozvoli.
Tesko jarane sve citati.
Red Rusije, red ukrajine, red nuklearki, red mapa, red kotlova, red hejtanja svega...
Isto Let iznad kukavicjeg gnijezda meets Finnengans Wake ali forumska verzija...nije tema jebeni tok svijesti.
Postas nesto, napisi barem neke 3 recenice svoig misljenja i objasnjenja.