Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
darktheme wrote: ↑27/09/2022 21:40
Kakav jad i cemer? Odlican nastup Becirovica.
Po cemu odlican? Sto nam je izdiktiro sav Bakirov kriminal koji vec znamo? Na jedino bitno pitanje za njega koje mu je postavljeno, a to je ono sta bi uradio da naidje na blokade u Predsjednistvu je izbjegao odgovor bas kao i Hadzikadic. Svaka druga mu je trebalo bi, bez da kaze sta bi ko ko konkretno uradio.Elem ubleha koja svoju kampanju zasniva na blacenju drugog kao i mnogi prije njega. Istina je da je manje zlo i da za njega treba glasat, al da nista konkretno nece ponudit i to je isto istina.
Evo gledam ispocetka..dvije opske
1. Slacemo ambasadore vake nake..brate bas me zanima sta ces rec kad ti trecina ambasadora odbije spustit zastave na pola koplja za 11.juli
2.Optuzuje Bakira sto je reko ako Srbi nece u nato..:kaze imamo procedure ..kako tacno Denis zamislja rijesit blokade? Da nece zaratit mozda sa Srbima?
Četiri i po dana do otvaranja biračkih mjesta...
Bakir polako ostaje bez opcija.
Prijetnje masovnim grobnicama za one koji ne glasaju za njega postigle kontraefekat.
Platforma za profu je hrabro pala na pola kruga do cilja.
Hoće li i zadnja linija odbrane po 5. put založiti izgubljeni obraz u spašavanje Bakira?
I hoće li to biti pogubno za njega, a nedovoljno za Bakira?
Sve će se saznati za koji dan.
Po cemu odlican? Sto nam je izdiktiro sav Bakirov kriminal koji vec znamo? Na jedino bitno pitanje za njega koje mu je postavljeno, a to je ono sta bi uradio da naidje na blokade u Predsjednistvu je izbjegao odgovor bas kao i Hadzikadic. Svaka druga mu je trebalo bi, bez da kaze sta bi ko ko konkretno uradio.Elem ubleha koja svoju kampanju zasniva na blacenju drugog kao i mnogi prije njega. Istina je da je manje zlo i da za njega treba glasat, al da nista konkretno nece ponudit i to je isto istina.
1. Slacemo ambasadore vake nake..brate bas me zanima sta ces rec kad ti trecina ambasadora odbije spustit zastave na pola koplja za 11.juli
2.Optuzuje Bakira sto je reko ako Srbi nece u nato..:kaze imamo procedure ..kako tacno Denis zamislja rijesit blokade? Da nece zaratit mozda sa Srbima?
Spit_fire wrote: ↑27/09/2022 21:58
Ma situacija oko Denisa je ko kad mastas o Adriani Limi, a namiris se sa tipa Whoopy Goldberg
Ima moj glas u nedjelju, al daleko od tog da glasam za njega zato sto sam nesto impresioniran njegovim radom ili debatom haha
Hakiz wrote: ↑27/09/2022 21:36
Nakon ove debate, od kandidata za člana Bošnjaka treba glasati za Željka.
I dalje smatram da je od ključnog značaja da u Predsjedništvo uđu Denis i Željko zajedno, a ne one dvije fašistoidne vještice i rugobe, Dodikove i Čovićeve marionete. E sad, da li će biti dovoljno glasova za obojicu, to ćemo vidjeti. Da se razumijemo, Komšić je za mene, uz Lagumdžiju i Silajdžića, ubjedljivo najveće razočarenje od svih naših probosanskih političara, ali ako moram birati između njega i uzp separatista iz HDZ-a, tu nemam nikakve dileme.
Vrlo solidan nastup Bećirovića, dok je Hadžikadić, malo je reći, podbacio. Denis je bio dosta konkretniji, iako je i on malo odlutao u generaliziranje nakon reklama poslije onog niza uzavrelih replika. Kao neko ko je 2018. glasao za Mirsada, ove godine se ne mogu oteti dojmu da je on u ovu kampanju ušao prepotentno sa malo ili nimalo razrađenih rješenja. Čovjek u odnosu na onog od prije četiri godine izgleda dosta manje energično i manje pripremljeno. Iako sam imao nedoumica oko Denisa nakon njegovog papanskog napuštanja debate na N1, zadnje dvije debate je dosta dobro odradio i nadam se da je ubijedio još koju hiljadu ljudi da ipak glasa za njega.