Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laik1981 wrote: ↑27/09/2022 13:46
I kad neko dodje i kaze da nisu kao cetnici.. Ista fasisoidna, bolesna, ljigava govna.. Bakir i Sebija su utjelovljenje zla.. Sotone u ljudskom obliku..
BOŠNJAKE U MASOVNE GROBNICE VODE PRISTALICE NJIHOVOG POLITIČKOG POROBLJAVANJA!
Bošnjake u masovne grobnice vode oni koji nisu podržali zajednički nastup probosanskih stranaka u RS-u i koji su na taj način umanjili šanse za dobijanje većeg broja mandata u Narodnoj skupštini RS-a. To su oni koji odbijaju priliku za zaustavljanje antidržavnog djelovanja i sprječavanje provođenja aparthejda na dijelu teritorije Bosne i Hercegovine na kojem je počinjen genocid. Činjenica je da Bošnjake u koncentracione logore vode oni koji su nakon dvanaest godina grad Mostar isporučili onima koji veličaju zločine paradržavne tvorevine tzv. Herceg-Bosne. To su isti oni koji su podlegli pritiscima i u Neumu prihvatili nedemokratske prijedloge i rješenja, za šta su bili pohvaljeni od brojnih lobista i državnog vrha Republike Hrvatske.
Bošnjake u političko ropstvo, koncentracione logore i masovne grobnice vode oni koji branioce Sarajeva nazivaju “seljacima”, koji u gradu “živih lomača” Višegradu, paradiraju uz trube, srpske pjesme i zastave. To su oni kojima smeta ezan i koji bi da drže moralne lekcije jedinom vjerskom poglavaru u Evropi, koji je nakon Drugog svjetskog rata bio žrtva koncentracionih logora.
Nastojanja da se pomjere granice dopuštenosti Bošnjacima da otvoreno i glasno govore o svojoj patnji, da artikuliraju svoje nacionalne, kulturne i političke interese, predstavljaju pokušaj “yutelizacije” stvarnosti, raspamećivanja i odrođavanja naroda nad kojim je počinjen genocid. To je hegemonistička agenda koju provode neprijatelji i razbijači Bosne i Hercegovine, koji Bošnjacima umjesto uređene demokratske države i njene evropske perspektive, priželjkuju “palestinizaciju” i nestanak. Tu agendu SDA neće prihvatiti, nikada!
Koliko mogu razumjeti, ako se nad Bošnjacima desi genocid, tamo su ih "odveli" njihovi politički predstavnici.
Što, ako tu logiku primjenimo na prethodni rat, znači... šta ono tačno?
Upravo ono sta i kako i jeste. Samo, nikad oni to nece priznati, kao sto nikad nista ne priznaju, nego sve svoje budalastine uvijek podmecu drugima.
Sutra da Sebija trehne niz stepenice u vlastitoj kuci, i slomi vrat (ne, nema onoga "ne d'o bog"), SDA bi hladno optuzila sve i svakoga za to na neki nacin.
Danas me nazva nekakva djevojka iz centrale SDA u Zenici a povodom večerašnjeg predizbornog skupa SDA.
Telefonski zovu ljude da dođu na skup, da ne izgleda prejadno i preskromno a malo je izgleda bila poruka iz SDA Telekoma.
Es-selamu alejkum, večeras na platou, bla, bla, gostuje Bakir, bla, bla-priča cura iz centrale.
Nakon što završi, upitah ja nju:Oprosti djevojko, ali odakle uopće vama moj broj i na osnovu čega ste zaključili da sam simpatizer SDA?
U stvari SDA je posljednja stranka kojoj bi ja dao svoj glas i od srca joj želim da što lošije prođe na izborima.
Odgovor sa druge strane: Svako ima pravo na svoje mišljenje a pozvali smo vas jer imamo bazu podataka ... a ja opet: Ne znam šta imate i kako sam se ja tu našao ali gledajte da me odmah izbrišete iz te vaše baze podataka i ne šaljite mi sms poruke na telefon o predizbornim skupovima SDA
Završi se razgovor kad za 10 sekundi opet poziv sa istog broja i ponovo isti uvod. Nakon što rekoh da sam prije par sekundi već imao poziv i rekao šta sam imao reći, poziv se iznenada prekinuo.
dembele wrote: ↑27/09/2022 14:21
Danas me nazva nekakva djevojka iz centrale SDA u Zenici a povodom večerašnjeg predizbornog skupa SDA.
Telefonski zovu ljude da dođu na skup, da ne izgleda prejadno i preskromno a malo je izgleda bila poruka iz SDA Telekoma.
Es-selamu alejkum, večeras na platou, bla, bla, gostuje Bakir, bla, bla-priča cura iz centrale.
Nakon što završi, upitah ja nju:Oprosti djevojko, ali odakle uopće vama moj broj i na osnovu čega ste zaključili da sam simpatizer SDA?
U stvari SDA je posljednja stranka kojoj bi ja dao svoj glas i od srca joj želim da što lošije prođe na izborima.
Odgovor sa druge strane: Svako ima pravo na svoje mišljenje a pozvali smo vas jer imamo bazu podataka ... a ja opet: Ne znam šta imate i kako sam se ja tu našao ali gledajte da me odmah izbrišete iz te vaše baze podataka i ne šaljite mi sms poruke na telefon o predizbornim skupovima SDA
Završi se razgovor kad za 10 sekundi opet poziv sa istog broja i ponovo isti uvod. Nakon što rekoh da sam prije par sekundi već imao poziv i rekao šta sam imao reći, poziv se iznenada prekinuo.
preznaj da si sad pun samopouzdanja
Last edited by Quaresma on 27/09/2022 14:27, edited 1 time in total.
tranquil wrote: ↑27/09/2022 13:24
Kafansko krilo SDA strikes again
to je onaj kojeg prozivaju da je komadant SDA botovske brigade. Inace prisan za bračnim parom i po čehni (i govoru) se vidi o kakvom se kapacitetu tu radi.
to je onaj kojeg prozivaju da je komadant SDA botovske brigade. Inace prisan za bračnim parom i po čehni (i govoru) se vidi o kakvom se kapacitetu tu radi.
tranquil wrote: ↑27/09/2022 13:24
Kafansko krilo SDA strikes again
Jok eto nije baza podataka, ukucavali brojeve napamet
Jok eto nije baza podataka, ukucavali brojeve napamet
Ma zna se da je BH Telekom dostavio podatke, ali pravo smatraju sa sms-ovima a onda kao i da to nije dovoljno, hajmo direktno zvati ljude.
Dozer wrote: ↑27/09/2022 11:45
Budimo realni i iskreni - nikad nisu ni imali sta ponuditi. Sva politika od zacetka im se svodila na etno-vjersku pricu, famoznu zastitu muslimana, kasnije Bosnjaka (pa ih izginu 70.000+ i raseli se preko 1.000.000). Uspjesna misija.
Ali, zapravo, njihova jedina misija i cilj su bili zauzimanje dijela BiH i okupljanje svih muslimana tu, da imaju svoj familijarni feud na kojem ce dinastijski vladati. Zato su vec od 1990. isli po Sandzaku i obecavali ljudima tamo sve i svasta u BiH, vecinom u Sarajevu. Ljude u IB, Posavini i Krajini su zrtvovali. Krajina ih zajeba, jbg...
Nominovala ga je jedna partija. Dvije (NiP i NS) su ga podrzale radi mira u kuci, a ostalih 8 jer su skontali da je bolje se prikloniti nego biti okarakterisan SDA trojanskim konjem. Da se ne lazemo.
Druzio bih se ja sa njom i ne bih joj sekunde zamjerio
Imas poljubac od „dama“…
Tacno vidis na ovoj rospiji da ubi naseg baketa... Maltretira ga, unisti mu zivot. Tuce ga. Ne znam da li ima hrabrosti da je prijavi za porodicno nasilje