Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
CrveniKuk wrote: ↑23/09/2022 19:51
Ukrajinci su okružili dva bataljona Rusa…
Može mala pomoć?
Ovaj tweet kaže da su BARS plaćenici.
Ja sam bio ubjeđen da su BARS rezervne jedinice regularne vojske. Tako nekako i skraćenica znači ne znam tačno na ruskom.
Danas sam se baš pitao koliko će još iranski ambasador ostati u Kijevu...od večeras je nepoželjan.
The Ukrainian side has decided to deprive the Iranian Ambassador to Ukraine of accreditation, as well as to significantly reduce the number of diplomatic personnel of the Iranian Embassy in connection with the supply of strike drones to Russia.
"The supply of weapons to Russia for the war against Ukraine is an unfriendly act that deals a serious blow to relations between Ukraine and Iran," the Foreign Ministry emphasizes.
To je već ako ne u nekoj US bazi onda na putu za nju
Sto ce im to smece?
Pa da skontaju protumjere, ali kako su ga fino spustili izgleda da ih mogu fatati. I ne žuri da nešto nazivaš smećem što ni jedna država ex Yu ne zna napraviti a mi ovde u BiH jedva i biciklo da sklapamo.
Čitalac wrote: ↑23/09/2022 22:07
Danas sam se baš pitao koliko će još iranski ambasador ostati u Kijevu...od večeras je nepoželjan.
The Ukrainian side has decided to deprive the Iranian Ambassador to Ukraine of accreditation, as well as to significantly reduce the number of diplomatic personnel of the Iranian Embassy in connection with the supply of strike drones to Russia.
"The supply of weapons to Russia for the war against Ukraine is an unfriendly act that deals a serious blow to relations between Ukraine and Iran," the Foreign Ministry emphasizes.
Kontrola nad Sirijom je 6 puta bitnija od druženja sa Ukrajinom.
A rusi su tu bili glavni saveznici.
I moraš im vratiti uslugu.
Snimak sa nedavno obavljanje razmjene. Fizicko stanje Ukrajinaca me podsjeća na stanje naših zarobljenika i logoraša koji na isti način bili razmjenjivani tokom agresije na RBiH. Ovaj snimak mnogo toga govori.