GOTOV JEpalermo wrote: ↑23/09/2022 00:08teskeredzic_22 wrote: ↑22/09/2022 23:52
Ma ja svi smo mi isti ovo-ono , za kog god glasaš isto je , nema fajde ni od koga svi isti , svi traže štelu , budžetskog hljeba...![]()
GOTOV JErekoh ja, pametni i moralni......pa jadan ne bio, ako je gotov onda trazis nekog ko nesto zna....Ali jok, tebi uopste nije vazno ko dolazi, zna li ista, moze li ista jedino vazno da je gotov....
A fajdu ja nisam nikad od ovih trazio....valjda zato I ne.moram vikati gotov.je ili nije gotov....
Nije lose, probaj....Ono da zavisis od sebe I da te boli neka stvar sta drugi.misle, ukljucujuci I forumsku elitu ( zvane.moralna vertikala)
Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#3326 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Last edited by teskeredzic_22 on 23/09/2022 08:03, edited 1 time in total.
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#3327 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jarane ako je tebi Mirso idealan politicar i fascinirao te nekim izjavama, onda ybg. Frajer ko da je ispao iz TLN iz onog skeca sa "glupim profesorom".Dado dijasporitus wrote: ↑23/09/2022 03:19
A možda se uplašio Hadzikadica jer u principu nema elemenata sa kojim može da ga “uništi”. Realno Mirsad, da je BiH normalna država ko sto nije, bi pojeo i Bakira i Denisa za doručak na izborima.
Bakir kojeg mrzim najvise,vise me fascinirao jer je Mirso tako glupavo naletio za voleja, da ga je Bake ubio petama.
Denis-nuzno zlo i pokusaj da se samo skine Bakir. Inace talashika teska.
Realno Kakir stari lisac,namazanko i varalica, ima najbolju suplju pricu na koje se njih hejbet lozi.
Ubjedjen sam da ce Kake uzeti Denisa u zadnjim sekundama utakmice.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- _Reds_
#3329 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Hoću reći da ko bude odve trojce, da smo ga debelo p...., bude li 2:1, curkus je sada, a tada će biti još veći.
Botovima je smješno jer ne vide dalje od svog nosa.
@RagibUzoriti
Jbn ta Njemačka, i taj gore mentalitet, kad sabah zorom dođeš na forum da provaziš koju.
Integrirao si se pravo.
Last edited by _Reds_ on 23/09/2022 08:13, edited 1 time in total.
-
MUNAFIK
#3330 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Znaci kako stvari stoje glasamo za Denisa samo zato jer ja na drugoj strani SDA i Bakir.
Naravno svaki glas za nekoga drugog osim Denisa je glas za Bakira i SDA to bi valjda trebalo biti jasno svakom glasacu!!!
Naravno svaki glas za nekoga drugog osim Denisa je glas za Bakira i SDA to bi valjda trebalo biti jasno svakom glasacu!!!
- Prpa.ba
#3331 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Mislim, meni prvom je jasno da imamo odredjene prednosti od izbora probosanskog katolika u Predsjednistvo. Imenovanje probosanskih ambasadora u prvom redu, u drugom jos par korisnih odluka tipa Centralna banka.
Ali implikacija da 2:1 znaci kraj drzave, znaci istovremeno da:
- Dejton nije ludjacka kosulja nego smrtna presuda za Drzavu
- da su reformu centralne banke i oruzanih snaga radili i na nju pristali idioti
- da je Zlatko Lagumdzija 2006. bio patriotski genijalac koji je spasio Bosnu
- da smo period 1996-2006 prezivjeli samo zbog MZ
To je dosta jakih zakljucaka.
Ja recimo vjerujem da 2:1 vodi u dodatnu paralizu drzave, ali nista nevidjeno do sada. Zato pozivam sve glasace Bakira Izetbegovica i Mirse Hadziizetbegovica da budu odgovorni i ne bacaju glasove, te da pomognu izbor Zeljka Komsica.
Ali implikacija da 2:1 znaci kraj drzave, znaci istovremeno da:
- Dejton nije ludjacka kosulja nego smrtna presuda za Drzavu
- da su reformu centralne banke i oruzanih snaga radili i na nju pristali idioti
- da je Zlatko Lagumdzija 2006. bio patriotski genijalac koji je spasio Bosnu
- da smo period 1996-2006 prezivjeli samo zbog MZ
To je dosta jakih zakljucaka.
Ja recimo vjerujem da 2:1 vodi u dodatnu paralizu drzave, ali nista nevidjeno do sada. Zato pozivam sve glasace Bakira Izetbegovica i Mirse Hadziizetbegovica da budu odgovorni i ne bacaju glasove, te da pomognu izbor Zeljka Komsica.
-
dzulijano_pike
#3332 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Joj Denisa majko moja. Ko je nama izbor da biramo. O Bakiru je manje vise sve ispricano. Biramo izmedju Loleka i Boleka, Glupog i Glupljeg.
- drag_gost
#3333 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Generalno pisem. Nije prvi put da se alternativi, kakva god da je, zamjera sve, najvise trivijalne stvari. Dok sa druge strane imamo ozbiljne indicije kriminala.Dead Man Walking wrote: ↑23/09/2022 07:40Ko zmiri? Zmire SDAovce, ali je jasno da nema sanse da njima otkine ni 5 glasova. Zasto se uopste obazirati na takve? Nije valjda mislio da ce pobjediti tako sto ce dobiti glasove tih ljudi?drag_gost wrote: ↑23/09/2022 07:37 Ok je meni bio Denis sinoc skroz. Pretjerujete malo. Zamjera mu se sto je prekoracio minutu i pol, sto je "antipatican" (sta god to znacilo), sto nije htio da prica na engleskom, a istovremeno se zmiri na respiratore, povecanje plata politicarima u doba velike inflacije, Sebiju, diplome, Fadila, Zahiragica i ostalu druzbu pere kvrzice i njihovih djela i zlodjela.
-
dzulijano_pike
#3334 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
I da, moze Denis biti 3 puta dr. ali je tup brate, za medalju.
- DaysleepeR
#3335 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Funkcija člana predsjedništva je protokolarna i uglavnom služi kao nagrada predsjedniku određene stranke.
Problem je što će međunarodna zajednica i dalje uzimati SDA, HDZ, SNSD kao strane u bilo kakvim dogovorima bez obzira ko bude na vlasti.
Bake i Čović nisu bili u predsjedništvu zadnje 4 godine, ali ih je MZ i dalje tretirala kao da jesu.
E to je problem.
Problem je što će međunarodna zajednica i dalje uzimati SDA, HDZ, SNSD kao strane u bilo kakvim dogovorima bez obzira ko bude na vlasti.
Bake i Čović nisu bili u predsjedništvu zadnje 4 godine, ali ih je MZ i dalje tretirala kao da jesu.
E to je problem.
- addem
#3336 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Denis los i pogresno pripremljen. Pricao je previse, u govoru ponavlja iste fraze, na svako pitanje odgovara, sporo dugo i sa puno bespotrebnih rijeci. Sve ovo ostavlja dojam dosadnog covjeka, demagoga. Prije ove debate ocekivao sam da ce pojesti Bakira za veceru al desilo se suprotno. Ne znam mozda grijesim ali meni je izgledao nedoraslo sinoc, kao da je i sam imao previse respekta za Baketa i nije smio da ide u zesce okrsaje.
- Idemedosumom
#3337 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Bakir je u 2-3 navrata, kada drugi kandidat završi s govorom pa voditelj njemu da riječ, upita: "a šta je tema?" "a koje je pitanje?"
Baš providno da je unaprijed dobio plan i program emisije, pa se u glavi skoncentrisao na neke stvari, koje je očigledno napamet učio prije same emisije
Baš providno da je unaprijed dobio plan i program emisije, pa se u glavi skoncentrisao na neke stvari, koje je očigledno napamet učio prije same emisije
Last edited by Idemedosumom on 23/09/2022 09:16, edited 1 time in total.
-
kleja
#3338 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ma Bakir došao da igra na domaćem terenu sa završenim sudijom.
Predstava za nepismene.
a ono s engleskim je bilo k'o u školi kad te digne nastavnik da odgovaraš za dvojku.
Predstava za nepismene.
a ono s engleskim je bilo k'o u školi kad te digne nastavnik da odgovaraš za dvojku.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3339 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
mislim da je visera dodatno obezvrijedila predsjedništvo
i sad kad srbo ili hrbat budu na nnjezinom mjestu
bit će dodatno pišanje ko god bio
i sad kad srbo ili hrbat budu na nnjezinom mjestu
bit će dodatno pišanje ko god bio
-
giannibelif
#3340 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Denis uz sve mane svoje ličnosti bi svuda u svijetu mogao biti politička figura, obavljati političke funkcije, a Bakir to može samo ovdje.
-
kleja
#3341 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
pa šta ti je politika nego demagogija. Nije to showbiz.addem wrote: ↑23/09/2022 08:33 Denis los i pogresno pripremljen. Pricao je previse, u govoru ponavlja iste fraze, na svako pitanje odgovara, sporo dugo i sa puno bespotrebnih rijeci. Sve ovo ostavlja dojam dosadnog covjeka, demagoga. Prije ove debate ocekivao sam da ce pojesti Bakira za veceru al desilo se suprotno. Ne znam mozda grijesim ali meni je izgledao nedoraslo sinoc, kao da je i sam imao previse respekta za Baketa i nije smio da ide u zesce okrsaje.
I nema potrebe u ovom slučaju da bilo ko koga pojede i ono drugo, Bakir sam za sebe ima zadaću da stvori mit oko sebe i svoje hanume ali ga jebe to što je previše ljudi živo koji znaju šta je on i koje on.
Da se razumijemo ni meni Bećirević ne miriše nešto i puno bih više volio da su se složili oko Zvizdića li u ovom slučaju ja ne navijam ni za koga nego navijam protiv Bakira bez obzira koje na drugoj strani.
Last edited by kleja on 23/09/2022 08:49, edited 1 time in total.
-
saabsa
#3342 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
I to je i bilo zadnji put da je bilo šta ružno protiv njega rekao... Nakon toga ide "ne znaš ti Senade", "ma nije to tako" a za uzvrat riđi plati kampanju udarača po prstima...
I da, Denis je nužno zlo koje moramo istrpiti da bi kriminalnoj organizaciji i njenom riđobradom šefu napokon došli glave.
Last edited by saabsa on 23/09/2022 08:56, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#3343 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
-
saabsa
#3344 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ma jok ba, profa je fini čikica iz Amerike samo što naš narod to ne vidi... Meni iskreno nije jasan profil budala koje u njemu vide bilo šta osim običnog SDA pijuna kojeg izvuku iz sarkofaga par mjeseci pred izbore i onda posle izbora ide na hlađenje do sledećih. Korisni idiot od kojeg su mislili napraviti novog udarača po prstima ali se ovaj kloc prerano izofirao i sad služi samo za probat uzeti glasove na predsjedničkim, jer mu je stranka u rangu BOSSA pa od nje nema koristi.tramvajtrojka wrote: ↑23/09/2022 08:56
kad te hvale mrtve sda botine , znas kako je smijesna prica o nezavisnom profi![]()
![]()
![]()
- Bosanski_kralj
#3345 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Pozitivno poslije sinoćnje debate je da je Mirso sigurno izgubio 3-4 procenta glasova
-
tindbe
#3346 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Kakav god da je uhljup Denis, opet ne shvatam mozgove koji su sad kao za bakira.
Ovaj već HDZ gura kao zvijezdu uzdanicu, smjelo, državnički, a njegova stoka od birača se konstantno pravi gluha i nijema na te izdaje i MAKSIMALNO šurovanje sa kriminalcima.
Ovaj već HDZ gura kao zvijezdu uzdanicu, smjelo, državnički, a njegova stoka od birača se konstantno pravi gluha i nijema na te izdaje i MAKSIMALNO šurovanje sa kriminalcima.
-
Osmi Socrates
#3347 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Hvale ga u nadi da će se oni koji će glasati "protiv SDA" podijeliti dovoljno da Bakir odnese pobjedu, a ne zato što je njihov pijun.
Uostalom, da li su se ovi oko Bećirovića dovoljno isprofilirali tako da je svima jasno da je glas trećem glas za Bakira? Sve je do kampanje.
A i Bećirović je tako trebao udarati na debati, a ne onakav nastup. Jeb'o ga onaj ko ga dovede u politiku.
Uostalom, da li su se ovi oko Bećirovića dovoljno isprofilirali tako da je svima jasno da je glas trećem glas za Bakira? Sve je do kampanje.
A i Bećirović je tako trebao udarati na debati, a ne onakav nastup. Jeb'o ga onaj ko ga dovede u politiku.
Last edited by Osmi Socrates on 23/09/2022 09:10, edited 1 time in total.
-
skankhunt420
#3348 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Glasaću za Hadzikadića.
-
Osmi Socrates
#3349 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Tako je kad na debatu izlaziš bez savjetnika. Ja ne mogu zamisliti ikakvog ozbiljnog savjetnika koji bi Bećiroviću savjetovao onakav nastup.
Znači, izađeš bez ikakvog plana, oslanjajući se samo na sebe i svoje, uglavnom pogrešne (jer su skoro uvijek pogrešni), utiske o samom sebi. I tako nastane ona katastrofa od sinoćnjeg nastupa.
Politika je ozbiljna stvar, a ne ovaj cirkus.
Znači, izađeš bez ikakvog plana, oslanjajući se samo na sebe i svoje, uglavnom pogrešne (jer su skoro uvijek pogrešni), utiske o samom sebi. I tako nastane ona katastrofa od sinoćnjeg nastupa.
Politika je ozbiljna stvar, a ne ovaj cirkus.
- Login77777
#3350 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
A jel vi u Mehmeda Spahe imate plan kako da bude 2:1 2026-2030 kada Komsic ne bude mogao u Predsjednistvo?_Reds_ wrote: ↑23/09/2022 08:11Hoću reći da ko bude odve trojce, da smo ga debelo p...., bude li 2:1, curkus je sada, a tada će biti još veći.
Botovima je smješno jer ne vide dalje od svog nosa.
@RagibUzoriti
Jbn ta Njemačka, i taj gore mentalitet, kad sabah zorom dođeš na forum da provaziš koju.
Integrirao si se pravo.
Da je dedo znao pa u Daytonu napravio barem za Predsjednistvo jednu izbornu jedinicu moglo je biti 3:0.