Ti mislis da je isto ako budu Bakir Kirsto ili Bakir Komsic?
Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
-
Spit_fire
- Haris.ba
#2727 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Medij moze napraviti narativ kakav hoce. Sve su ovo probrane izjave.Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 18:22 Pocele su i prve stidljive izjave. Jedino neka (po sluzbenoj duznosti ) pravda kao i elzina. Ostali svi misle da je greska
-
Tempo
- ZeModerator
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#2729 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
lol, nevjerovatno. Sta si trebao uraditi nakon sto je prodao reviziju tuzbe? Kad su prodali BIH radi kantona Sarajevo, kada su uposlili ljude bez diploma?Kolektivno samobuistvo?Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 14:40 Nisam, a nakon sinoćnjeg debakla neću više nikad ni na kojoj listi. A ko hoće bujrum, svako neka glasa po svojoj savjesti
Eto mi smo svica, danska finska i ostali qrc gdje radi jedne case vine se podnosi ostavka. Premijer malo u sudnici, malo na vlasti i nikome nista.
Baznia.
- Login77777
#2730 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Nemaju oni problem kada to radi SDA. Problem je kada rade drugi.laserShow wrote: ↑22/09/2022 18:37lol, nevjerovatno. Sta si trebao uraditi nakon sto je prodao reviziju tuzbe? Kad su prodali BIH radi kantona Sarajevo, kada su uposlili ljude bez diploma?Kolektivno samobuistvo?Roccohljup wrote: ↑22/09/2022 14:40 Nisam, a nakon sinoćnjeg debakla neću više nikad ni na kojoj listi. A ko hoće bujrum, svako neka glasa po svojoj savjesti
Eto mi smo svica, danska finska i ostali qrc gdje radi jedne case vine se podnosi ostavka. Premijer malo u sudnici, malo na vlasti i nikome nista.
Baznia.
Poznato u narodnim masama pod „nisam SDA ali…“.
-
Hakiz
#2731 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Svaku ovakvu izjavu zapravo treba čitati ovako: "Pustite trojci da radi šta je radila SDA".Login77777 wrote: ↑22/09/2022 18:43Nemaju oni problem kada to radi SDA. Problem je kada rade drugi.laserShow wrote: ↑22/09/2022 18:37
lol, nevjerovatno. Sta si trebao uraditi nakon sto je prodao reviziju tuzbe? Kad su prodali BIH radi kantona Sarajevo, kada su uposlili ljude bez diploma?Kolektivno samobuistvo?
Baznia.
Poznato u narodnim masama pod „nisam SDA ali…“.![]()
Ako trojkini vjernici imaju tako niske kriterije, to je njihov problem. Ja očekujem citius altius, fortius.
- laserShow
#2732 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Nije tacno. Sinocni primjer je samo pokazao i otvorio vam oci sta i kako radi sd0 bratilja. Kada to neko drugi uradi, prorade vam u glavi mozdane vijuge i pocnete kontati kako i šta nam rade vec trijes godina. Svoju negativnost usmjerite anti sd0 i njenih satelita.
Ako i ovi "novi" ne budu valjali, za cetiri godine nabiti ih nogom i dati priliku nekome trecem.
Imajte na umu da botovska armija na fb, forumu i placenickim poratiliam radi maksimalno, a vecinom prikriveno, jer znaju da ce biti popljuvani ako idu direktno.
Nazalost, u tim botovanjima, nesvjesno se upecaju i "Normalni", koji samo zele zivot dostojanstven covjeka. Za to su potrebne promjene, u samim nama, pa cemo i ove sto su 30 godina tu mijenjati.
Kako god, ako je izlazak s gostovanja prevagnuo da se ne glasa, da se ne da glas opoziciji, odnosno Becirovicu, onda mi imamo ogromnih problema, koje, kako sam napisao, ni Nelson Mandela nece rijesiti
I da na kraju, samo da upitam. Ja, i?
Trojkini glasaci, osim botova uhljebski kojih ima u svakoj firmi (lizaci dupeta) ne grade kult licnosti, ili stranke. Konakovic? Ne radi, pravac smece. Forto? Ne radi, pravac smece. Becirovic? Ne radi, pravac smece! Isto tako i za sve stranke
Hajde, vi zabrinuti, posaljite na smece sda i njene ahbabe, barem jednom u tridest godina. Naravno, politicko smece
Last edited by laserShow on 22/09/2022 19:00, edited 1 time in total.
- Haris.ba
#2733 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Svi su isti. Bake sto ne dolazi na debate, i Denis sto napusta emisije na kojima ne moze da debatuje.
-
Hakiz
#2734 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Nisi ti mene razumio.laserShow wrote: ↑22/09/2022 18:58Nije tacno. Sinocni primjer je samo pokazao i otvorio vam oci sta i kako radi sd0 bratilja. Kada to neko drugi uradi, prorade vam u glavi mozdane vijuge i pocnete kontati kako i šta nam rade vec trijes godina. Svoju negativnost usmjerite anti sd0 i njenih satelita.
Ako i ovi "novi" ne budu valjali, za cetiri godine nabiti ih nogom i dati priliku nekome trecem.
Imajte na umu da botovska armija na fb, forumu i placenickim poratiliam radi maksimalno, a vecinom prikriveno, jer znaju da ce biti popljuvani ako idu direktno.
Nazalost, u tim botovanjima, nesvjesno se upecaju i "Normalni", koji samo zele zivot dostojanstven covjeka. Za to su potrebne promjene, u samim nama, pa cemo i ove sto su 30 godina tu mijenjati.
Kako god, ako je izlazak s gostovanja prevagnuo da se ne glasa, da se ne da glas opoziciji, odnosno Becirovicu, onda mi imamo ogromnih problema, koje, kako sam napisao, ni Nelson Mandela nece rijesiti![]()
I da na kraju, samo da upitam. Ja, i?
Trojkini glasaci, osim botova uhljebski kojih ima u svakoj firmi (lizaci dupeta) ne grade kult licnosti, ili stranke. Konakovic? Ne radi, pravac smece. Forto? Ne radi, pravac smece. Becirovic? Ne radi, pravac smece! Isto tako i za sve stranke
Hajde, vi zabrinuti, posaljite na smece sda i njene ahbabe, barem jednom u tridest godina. Naravno, politicko smece![]()
Ne kažem da trojka hoće da radi isto kao SDA.
Kažem da forumaši koji ono kažu su spremni da puste trojci da uradi isto i naći će joj opravdanje.
Svi mi nađemo opravdanje "našim".
Dok sam ja mizantrop, neke mrzim manje, neke više, ali sve mrzim. Nikome ne priznajem opravdanje.
-
DonieBrasco
#2735 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ja sam uvjeren da bi se Bakri sinoc pojavio na pola emisije da Denis nikako nije dosao, da je ranije rekao "necu ni ja doci jer nema Bakira". Bakir bi dosao i rekao imao sam nekih obaveza ali sam ipak dosao sa zakasnjenjem, a gdje je Denis.
Jadovi jadni zeleni olosu, botovi sendvicarski i prehljebljene familije bi likovoali.
Jadovi jadni zeleni olosu, botovi sendvicarski i prehljebljene familije bi likovoali.
- laserShow
#2736 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Vidi druze, ti si izgubio bilo kakvu sansu za diskusijom, jer pored toga sto siljis za "nisam za sd0 ali..." kada sam te jasno upitao na što si ponosan u zadnjih 15-20 godina što je sd0 uradila. Isto je pitanje i za tebe, ali i sve ostale koji su kao neutralni, ili otvoreni botovi.
Na što ste ponosi? ŠTA!? Na što možete podignute glave pokazati i reći "e na ovo sam ponosan, ovo je ono što sam i ja"! ŠTA?
-
5korpus
#2737 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
sta ces vise ocekivati od rumenka nego da bjezi 
-
Hakiz
#2738 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Vidi druže,laserShow wrote: ↑22/09/2022 19:07Vidi druze, ti si izgubio bilo kakvu sansu za diskusijom, jer pored toga sto siljis za "nisam za sd0 ali..." kada sam te jasno upitao na što si ponosan u zadnjih 15-20 godina što je sd0 uradila. Isto je pitanje i za tebe, ali i sve ostale koji su kao neutralni, ili otvoreni botovi.
Na što ste ponosi? ŠTA!? Na što možete podignute glave pokazati i reći "e na ovo sam ponosan, ovo je ono što sam i ja"! ŠTA?
Pogriješio si ti i fudbal i stadion i fifu i uefu ako mene pitaš za ponos djelima SDA.
Nisam ti ja kriv za zablude koje te navode da meni postavljaš pitanja na koja ti drugi trebaju odgovoriti.
Kako ono kažu, pretpostavka je majka zajeba.
Ostaj mi zdravo.
- ultima_palabra
#2739 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Jeste, upravo tako. Hadzikadic je prikriveni Bakirov pijun, Komsic je neprikriveni Bakirov pijun. Becirovic nije nista posebno, ali makar nije pijun.galia95 wrote: ↑22/09/2022 18:08 Koliko sam ovdje shvatio, ako glasaš za Željka Komšića, onda si SDA bot i glasaš ustvari za Bakira.
Ako glasaš za Mirsada Hadžikadića, onda si SDA bot i glasaš ustvari za Bakira.
Ako glasaš za Denisa Bećirovića, činiš pravu stvar, iako lik nije ništa posebno, ali je najvažnije da Bakir i SDA odu na smetljište istorije.
Je li to to? OK da znamo šta i kako dalje i šta nam je činiti.![]()
-
galia95
#2740 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
ultima_palabra wrote: ↑22/09/2022 19:19Jeste, upravo tako. Hadzikadic je prikriveni Bakirov pijun, Komsic je neprikriveni Bakirov pijun. Becirovic nije nista posebno, ali makar nije pijun.galia95 wrote: ↑22/09/2022 18:08 Koliko sam ovdje shvatio, ako glasaš za Željka Komšića, onda si SDA bot i glasaš ustvari za Bakira.
Ako glasaš za Denisa Bećirovića, činiš pravu stvar, iako lik nije ništa posebno, ali je najvažnije da Bakir i SDA odu na smetljište istorije.
-
LSD
#2741 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
ultima_palabra wrote: ↑22/09/2022 19:19Jeste, upravo tako. Hadzikadic je prikriveni Bakirov pijun, Komsic je neprikriveni Bakirov pijun. Becirovic nije nista posebno, ali makar nije pijun.galia95 wrote: ↑22/09/2022 18:08 Koliko sam ovdje shvatio, ako glasaš za Željka Komšića, onda si SDA bot i glasaš ustvari za Bakira.
-
Piaty
#2742 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ma koja ideologija, ja ti nisam ni ljevicar, a kamoli jos sdp-ovac. Ja sam stari BPS-ovac, dakle antiSDP i antiSDA. Samo ove izbore pravim iznimku pa moram da glasam za ovoga.
- Haris.ba
-
Hakiz
#2744 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2745 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Ova tema otisla u qujac, 90% mi ne citljivo, vecina na foe.
-
Hakiz
-
galia95
#2747 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Dakle ako je vjerovati forumskim projekcijama, gledaćemo u Predsjedništvu gdina Denisa Bećirovića u društvu dvije predivne i nadasve šarmantne dame (dvije od zla oca i gore matere) 
-
Hakiz
-
galia95
#2749 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
- dale cooper
#2750 Re: Izbori 2022 - Clan Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka
Da li mi se svidio ovaj potez Bećirovića u N1? Ne, mislim da je to mogao riješiti na drugi način, izgurati emisiju i poslati pozitivnu poruku glasačima.
Da li mi je njegov potez promijenio mišljenje i eventualno nagnao da glasam za nekog drugoga? Ne, jer sam već davno odlučio da ću glasati
za njega. Ja na ove izbore gledam kao na svojevrstan referendum o Izetbegoviću i SDA i njihovih najtežih 20+ godina od kojih su većim dijelom
proveli u vlasti i zajedno sa nacionalistima sa druge dvije strane doveli zemlju u stanju u kojem trenutno jeste. Bećirović kao kandidat možda
nije najbolje što se može ponuditi ljudima, ali je neopterećen nekim skandalima i što je najbitnije ima najbolje šanse da pobijedi Izetbegovića.
Sa druge strane Bakir Izetbegović i SDA su rak ove zemlje i o tome nemam apsolutno nikavih dvojbi.
Da li mi je njegov potez promijenio mišljenje i eventualno nagnao da glasam za nekog drugoga? Ne, jer sam već davno odlučio da ću glasati
za njega. Ja na ove izbore gledam kao na svojevrstan referendum o Izetbegoviću i SDA i njihovih najtežih 20+ godina od kojih su većim dijelom
proveli u vlasti i zajedno sa nacionalistima sa druge dvije strane doveli zemlju u stanju u kojem trenutno jeste. Bećirović kao kandidat možda
nije najbolje što se može ponuditi ljudima, ali je neopterećen nekim skandalima i što je najbitnije ima najbolje šanse da pobijedi Izetbegovića.
Sa druge strane Bakir Izetbegović i SDA su rak ove zemlje i o tome nemam apsolutno nikavih dvojbi.