SDA-All about

sumirprimus

#78826 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

uuuuu e ovo je sah mat, a jesu vala dozlogrdili sa slikama heroja, pogotovu nanica po drustvenim mrezama, sa njihovim slikama najstrasnije vrijedjajuci, politicke neistomisljenike. i kad ih ovako buraz ogoli, josndejca heroja otisla radi istih, nema dalje, gasi motaj kablove, ko zadnji izadje nek izvrne i sijalicu.
bersK

#78827 Re: SDA-All about

Post by bersK »

Kojeg li će sad heroja likovat i upotrebljavat u kampanji kad su im ugašena autorska prava na Izeta 🤔

Do mraka će mu buraz bit izdajnik naroda i munafik
Hank Paldum

#78828 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

Login77777 wrote: 21/09/2022 11:53
Chmoljo wrote: 21/09/2022 11:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/brat-iz ... /220921057

evo serite na Izetovog brata.

provocirajte sada da je Chmoljo cheto sa Pala kada Chmoljo kaže da je SDA ko četnici.

četnici nisu otjerali Izetovu djecu, pogodite ko jeste.

pljuc!
@Hank Paldum sta kazes na ovo?
Pa eto, ako SDA tjera omladinu i djecu boraca, heroje rata oni to ne rade od 2016. već preko 30 godina.
Znate i sami grubu cifru koliko je otišlo omladine godinama prije nego što je osnovana Narod i Pravda i dok se Kasumović, Radončič i ostali nisu odbili od SDA.
Znači svi vi što morališete ćete zaokružiti one koji su 20 od 27 godina tjerali djecu boraca i ostalu omladinu.

Da ne govorimo o tim istim moralistima što hvale rahmetli Izeta, da je živ pljuvali bi ga da je islamizirao Armiju i otjerao Čika Jovu i Peđu

https://youtu.be/ekFR01trrqY

Djeca rahmetli Izeta nisu u odgovarajućoj stranci i nisu podobni, još jedna stranka čiju će mnogi a čijeg će člana svi moralisti zaokružiti ove izbore

https://www.klix.ba/vijesti/bih/interne ... /220921066

Kada je se opozicija sastojala od 80% političara koji nisu imali dodir sa SDA onda ste mogli moralisati, sada kada se opozicija sastoji od 80% bivših SDAovaca ili koji su od SDA imali koristi nema niko pravo išta prigovarti.
Tempo
ZeModerator

#78829 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

Hank Paldum wrote: 21/09/2022 14:53
Login77777 wrote: 21/09/2022 11:53

@Hank Paldum sta kazes na ovo?
Pa eto, ako SDA tjera omladinu i djecu boraca, heroje rata oni to ne rade od 2016. već preko 30 godina.
Znate i sami grubu cifru koliko je otišlo omladine godinama prije nego što je osnovana Narod i Pravda i dok se Kasumović, Radončič i ostali nisu odbili od SDA.
Znači svi vi što morališete ćete zaokružiti one koji su 20 od 27 godina tjerali djecu boraca i ostalu omladinu.

Da ne govorimo o tim istim moralistima što hvale rahmetli Izeta, da je živ pljuvali bi ga da je islamizirao Armiju i otjerao Čika Jovu i Peđu

https://youtu.be/ekFR01trrqY

Djeca rahmetli Izeta nisu u odgovarajućoj stranci i nisu podobni, još jedna stranka čiju će mnogi a čijeg će člana svi moralisti zaokružiti ove izbore

https://www.klix.ba/vijesti/bih/interne ... /220921066

Kada je se opozicija sastojala od 80% političara koji nisu imali dodir sa SDA onda ste mogli moralisati, sada kada se opozicija sastoji od 80% bivših SDAovaca ili koji su od SDA imali koristi nema niko pravo išta prigovarti.

Paletarčiću, viljuškarčiću... Ni sda nije ista kad je tihic predsjednik i kad su predsjednici udbini sinovi.

Nego jebo to. cjepas li drva? Imam jedno osam kubika. Bice deset u pola s lukom i cener po kubiku. Dobro, i salama, al samo zato sto si ti u pitanju. Dobro, moze i sendvic. Ja cu ti ga lično složiti.
Roccohljup

#78830 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Čkapi bakreni opet nema damu.

Image

Denis Bećirović i Mirsad Hadžikadić večeras gostuju u Pressingu, dok je Bakir Izetbegović odbio da se suoči s njima.

Imaju li dovoljnu podršku da iz državnog Predsjedništva, nakon 12 godina, skinu kandidata SDA? Ko je populista i demagog, a ko borac za državu i narod? Ko će se uspješnije izboriti s prljavom kampanjom političkih protivnika?

Kako Hadžikadić odgovara na optužbe SDP-a da je trojanski konj SDA, a kako Bećirović odgovara na optužbe koalicije Država da je 25 godina na budžetu? Šta bi novo donijeli u državni vrh i s kim bi radije sarađivali u Predsjedništvu od kandidata iz reda Srba i Hrvata – sa Mirkom Šarovićem ili Željkom Cvijanović, sa Željkom Komšićem ili Borjanom Krišto? Može li BiH preživjeti još četiri godine političkih blokada i izolacije? Kakav plan imaju za izlazak zemlje iz krize?

O svemu u Pressingu političari koji će se na izborima boriti za poziciju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda Bošnjaka – kandidat ujedinjene opozicije, potpredsjednik SDP-a Denis Bećirović i kandidat koalicije Država, predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić. Treći kandidat, predsjednik SDA Bakir Izetbegović, odbio je suočavanje s njima.

Pressing s Amirom Zukićem gledajte večeras u 20 sati, uživo, samo na N1
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#78831 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

A htio branit Sarajevo :lol:
Tempo
ZeModerator

#78832 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

I taj hadzikadic... Govno bez mirisa.
Logovan

#78833 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

Iskra_Bug wrote: 21/09/2022 12:00 Image
Image
DonieBrasco

#78834 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Veceras na N1 (20:00 h) suocavanje, Becirovic i Hadzikadic.

Bakir odbio poziv, inace lik ne smije na niti jednu televiziju sem Hayata.
Blixen

#78835 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

Tempo wrote: 21/09/2022 15:12 I taj hadzikadic... Govno bez mirisa.
Bezze lik skroz
Tempo
ZeModerator

#78836 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

Blixen wrote: 21/09/2022 15:21
Tempo wrote: 21/09/2022 15:12 I taj hadzikadic... Govno bez mirisa.
Bezze lik skroz
Treba se izviniti na smetnji i nestati iz javnog života.

Jeste, jeste ćoravi. Ako citas ovo, izvini se i nestani.
Registarska tablica

#78837 Re: SDA-All about

Post by Registarska tablica »

Roccohljup wrote: 21/09/2022 15:09 Čkapi bakreni opet nema damu.

Image

Denis Bećirović i Mirsad Hadžikadić večeras gostuju u Pressingu, dok je Bakir Izetbegović odbio da se suoči s njima.

Imaju li dovoljnu podršku da iz državnog Predsjedništva, nakon 12 godina, skinu kandidata SDA? Ko je populista i demagog, a ko borac za državu i narod? Ko će se uspješnije izboriti s prljavom kampanjom političkih protivnika?

Kako Hadžikadić odgovara na optužbe SDP-a da je trojanski konj SDA, a kako Bećirović odgovara na optužbe koalicije Država da je 25 godina na budžetu? Šta bi novo donijeli u državni vrh i s kim bi radije sarađivali u Predsjedništvu od kandidata iz reda Srba i Hrvata – sa Mirkom Šarovićem ili Željkom Cvijanović, sa Željkom Komšićem ili Borjanom Krišto? Može li BiH preživjeti još četiri godine političkih blokada i izolacije? Kakav plan imaju za izlazak zemlje iz krize?

O svemu u Pressingu političari koji će se na izborima boriti za poziciju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda Bošnjaka – kandidat ujedinjene opozicije, potpredsjednik SDP-a Denis Bećirović i kandidat koalicije Država, predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić. Treći kandidat, predsjednik SDA Bakir Izetbegović, odbio je suočavanje s njima.

Pressing s Amirom Zukićem gledajte večeras u 20 sati, uživo, samo na N1
I on da predstavlja bosnjake i Bosnu?
IZDAJNIK !!!
tindbe

#78838 Re: SDA-All about

Post by tindbe »

šmrca još od onog plača, ne može
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#78839 Re: SDA-All about

Post by pici »

A jeste smijesni, pa sta ce bOkir odgovoriti kad ga neko priupita a dze su ta radna mjesta i zaposleni, koliko je bosnjaka ostalo u BiH, zasto si jos u savezu sa HDZ i SNSD, zasto te nema u registru boraca jel to neka specijalna diverzantska spijunska komponenta, Zasto se uzurpirala Begova dzamija za princezinu svadbu i serijatski rejs vjencao a onda u hotelu europa se wuiskijem šenlucilo jel to novi serijat, gdje si ranjavan i kad, gdje su fabrike i firme a zamnjeniTo trznim centrima i kladionicama itd itd

Bio bi izresetan nebi znao sta ga je snaslo, laHko je na hayatu glumiti dobrog muslimana koji ima polovna kola i nasljedio stan.
Roccohljup

#78840 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

pici wrote: 21/09/2022 15:56 A jeste smijesni, pa sta ce bOkir odgovoriti kad ga neko priupita a dze su ta radna mjesta i zaposleni, koliko je bosnjaka ostalo u BiH, zasto si jos u savezu sa HDZ i SNSD, zasto te nema u registru boraca jel to neka specijalna diverzantska spijunska komponenta, Zasto se uzurpirala Begova dzamija za princezinu svadbu i serijatski rejs vjencao a onda u hotelu europa se wuiskijem šenlucilo jel to novi serijat, gdje si ranjavan i kad, gdje su fabrike i firme a zamnjeniTo trznim centrima i kladionicama itd itd

Bio bi izresetan nebi znao sta ga je snaslo, laHko je na hayatu glumiti dobrog muslimana koji ima polovna kola i nasljedio stan.
ne zaboravi i uspješnu suprugu :D :D :D
Registarska tablica

#78841 Re: SDA-All about

pici wrote: 21/09/2022 15:56 A jeste smijesni, pa sta ce bOkir odgovoriti kad ga neko priupita a dze su ta radna mjesta i zaposleni, koliko je bosnjaka ostalo u BiH, zasto si jos u savezu sa HDZ i SNSD, zasto te nema u registru boraca jel to neka specijalna diverzantska spijunska komponenta, Zasto se uzurpirala Begova dzamija za princezinu svadbu i serijatski rejs vjencao a onda u hotelu europa se wuiskijem šenlucilo jel to novi serijat, gdje si ranjavan i kad, gdje su fabrike i firme a zamnjeniTo trznim centrima i kladionicama itd itd

Znaci iz prve ruke, voditeljica kaze... dostave pitanja koja mogu da pitaju i onda dodje....
Roccohljup

#78842 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

taman kad pomisliš ne može gore, opet te iznenade :D
SIMPATIZERKA SDA

Elmedina Muftić, kojoj je pisao brat rahmetli Izeta Nanića: Neću ukloniti sliku, ja sam spoj Izeta Nanića i Sebije Izetbegović, nemojte to iskrivljavati!
Nisam, Boga mi, postavila sliku zbog kampanje, kaže Elmedina Muftić

E. T.
prije 1 sat
Elmedina Muftić: Ne znam zašto ljudima trebaju takve stvari
Elmedina Muftić: Ne znam zašto ljudima trebaju takve stvari

FOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA

Elmedina Muftić, simpatizerka Stranke demokratske akcije (SDA), našla se u žiži interesovanja brojnih korisnika društvenih mreža, kada ju je Nijaz Nanić, brat rahmetli generala Izeta Nanića iz Bužima, pozvao da ukloni jednu fotografiju.

Na toj fotografiji Elmedina drži u rukama zastavu na kojoj je lik rahmetli Izeta Nanića uz natpis "Nanićevi Bužimljani". Nijaz je reagirao i zamolio Elmedinu da ukloni tu fotografiju jer smatra da "to ne smije biti pokriće za bilo čije lične ambicije ili ambicije grupe ljudi", direktno označavajući SDA i njene članove.

- Znaš li gdje su djeca rahmetli Izeta Nanića, heroja oslobodilačkog rata. Ja znam: Dva sina koja je imao napustili su BiH, jer ovo je zemlja isključivo za one koji za sebe kažu "Mi smo djeca SDA, a to je sigurno da izdati nećemo" - dodao je brat legendarnog komandanta 505. viteške brigade Petog korpusa Armije Republike BiH.

Elmedina je za portal "Avaza" kazala da voli i poštuje Izeta Nanića i njegovu porodicu.

- Ja izuzetno poštujem porodicu našeg komandanta, generala Izeta Nanića. Samim tim, poštujem i Nijaza Nanića kao njegovog brata, ali i kao pripadnika 505. bužimske brigade. Ne bih željela ulaziti u polemiku. Nijaz je rekao šta ima da kaže. Nisam skinula sliku generala sa svog profila ni onda kada su me zbog pisanja o njemu privodili u SIPA-u prošle godine u februaru i tu sliku neću skinuti nikada.

I meni i njemu neka ostane ovo naše
Ja sam vjernica. Ostavit ću Gospodaru svjetova da prosudi. Moje namjere i nijet su čisti. Nikada mi nije bila namjera da govorim časno ime naše Armije RBiH i koristim za bilo kakve svrhe. Ja sam građanin. Imam demokratsko pravo da podržavam koga hoću. Imam pravo da budem član bilo koje političke partije i sam Nijaz koliko vidim je na nekakvim listama nekih političkih partija, znači samim tim kao njegov brat ne bi trebao, da ako hoćemo da zašitimo to ime.

Ja sam prijatelj Bužima i porodice Izeta Nanića.

Ja sam danas imala poruke od članova njegove porodice koji mi se izvinjavaju i kažu da to nije njihov stav. To je ono što želim reći. Ja i dalje neću ulaziti u polemiku iz poštovanja prema Izetu Naniću, prema porodici. Nisam odgovorila ni na svom profilu. Mada kao žena sam izložena porukama od toga da me nazivaju dr***m i da mi rade... Ne znam zašto ljudima trebaju takve stvari?! Jučer sam se čula s Nijazom, razgovarali smo sat vremena u vrlo emotivnom razgovoru. Čovjek nije htio da povuče ono što je rekao. I meni i njemu neka ostane ovo naše.

Ja duboko vjerujem, da je naš general Izet Nanić živ i da razumije i njega i mene.

- Nisam ni ja. Da razjasnimo, ja imam sliku sa zastavom Udruženja Nanićevi bužimljani. To je ta zastava. Slika je na mom profilu dvije godine i prije izbora.

Image
BIH
Brat rahmetli Izeta Nanića odgovorio Elmedini Muftić: Njegovi sinovi su napustili BiH zbog onih koji kažu "Mi smo djeca SDA"
21.09.2022 u 12:14
Ja sam autor knjige „Pamti Bošnjače“. Radila sam priču o Izetu Naniću, o 505. Nije to moj rad i veze s Izetom Nanićem.

Ja u Bužim idem deset puta godišnje što mogu potvrditi moji prijatelji iz Bužima i Nanićevi saborci tako da ja apsolutno niti Nijaza, niti Izeta Nanića, niti Bužim, nisam iskoristila za SDA, niti bih uradila. To je meni iznad politike, iznad svega, domovina, država. To je moja sloboda.

On ima pravo da reagira.

Ja imam pravo da kažem ovo što jesam. Ja sam ovo što jesam i to ću biti. Ja vam mogu reći kao čovjek koji vjeruje u Boga. Ostavljam to Gospodaru svjetova i moje i Nijazovo. Tamo ćemo se kusurat. Sve što sam iskoristila, ime Izeta Nanića, ja sam spremna da odgovaram. Ono što nisam i pred Bogom i pred ljudima, Allah to najbolje zna.

Ja nikada neću njegovu sliku skloniti zbog političke kampanje, a nikada neću prestati biti ono što jesam, podržavam SDA.

Nisam, Boga mi, postavila sliku zbog kampanje. Slika je postavljena 15. avgusta na Dan brigade. Prije toga je bila slika ista takva sa zastavom, istom tom samo prošle godine, sa obilježavanja dana jedinice. Ko prati moj profil zna da je tako, da su stalni statusi o Izetu Naniću. Imam pravo, neka me tuže što sam stavila. Tamam da snosim i sankcije ja neću skloniti slike - kaže Elmedina Muftić.

U mom srcu ima mjesta
Na konstataciju da na svom profilu ima fotografije sa Sebijom Izetbegović, koja je kandidatkinja SDA za Skupštinu KS i supruga Bakira Izetbegovića, lidera SDA, te da zbog toga ljudi percipiraju i dolaze do zaključka da se ime rahmetli Nanića koristi u političke svrhe, Muftić je kazala:

- Eto vidite mene. To sam ja! Spoj Izeta Nanića i Sebije Izetbegović! Ne, nisam rekla da sam spoj. Molim vas nemojte to iskrivljavati. U meni imaju mjesta i on i ona! Ja sam rekla da u mom srcu ima mjesta i za Izeta Nanića i za Sebiju Izetbegović - kazala je Elmedina Muftić za "Avaz".
seksi_ideje

#78843 Re: SDA-All about

Post by seksi_ideje »

Fuj!
pici

#78844 Re: SDA-All about

Post by pici »

Evo Senad je otvoreno rekao da je jedino njemu dostavljao pitanja prije emisije, znaci totalno se pogubi ako nema spremne odgovore.Primjetio sam da zamuckuje i iskolaci oci samo sto ga fraz ne strefi.
Ljudi moji pa lik je jedva prolazio u skoli i na faksu, pitanje je jel ga i zavrsio il je ceko da babo mu zavlada i to sve sredi ko i snahi.
Podkapacitarni su to ugursuzi, znaju samo slagat i ukrast za ostalo ih boli briga.
Baltazar_khan

#78845 Re: SDA-All about

Post by Baltazar_khan »

kakva pacaglu :run:
Registarska tablica

#78846 Re: SDA-All about

Koje moralno dno i smece moras biti da kada te clan porodice heroja BiH zamoli da nesta sklonis, jer iste vrijedja, ti se napravis pametan i inatis se...
pici

#78847 Re: SDA-All about

Post by pici »

To su te mlade snage mlade nade sdO fakinluka.Nisam Allahami a u oci te laze i krade.
DaysleepeR

#78848 Re: SDA-All about

Post by DaysleepeR »

Registarska tablica wrote: 21/09/2022 16:12 Koje moralno dno i smece moras biti da kada te clan porodice heroja BiH zamoli da nesta sklonis, jer iste vrijedja, ti se napravis pametan i inatis se...
zato što je njihova percepcija da su oni vlasnici patriotizma i Armije BiH i šta ima njima tamo neki brat koji je svakako na kojekakvim listama nekih partija govoriti
Login77777

#78849 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Registarska tablica wrote: 21/09/2022 15:31
Roccohljup wrote: 21/09/2022 15:09 Čkapi bakreni opet nema damu.

Image

I on da predstavlja bosnjake i Bosnu?
IZDAJNIK !!!
On svakako treba na Telering ici na debatu za clana Predsjednistva iz reda Srba.
drag_gost

#78850 Re: SDA-All about

Post by drag_gost »

The BEN10 wrote: 21/09/2022 12:21
pici wrote: 21/09/2022 11:50
Govna seljoberska pokvarena munafička, nemaju trunke stida i obraza.FUJ!
Govna nacionalistička, pogledaj ti samo licemjerja - prisvajaju Izeta, a djecu mu protjerali vani. :twisted: :twisted: :twisted:
Otjerali su mnogu sehidsku djecu, evo recimo mene. Govna.
Post Reply