kluz franjo wrote: ↑20/09/2022 23:56
n+1 wrote: ↑20/09/2022 23:16
Ja i govorim o periodu prije nego je završio na listi za lokalne izbore.
Hebem ga...
"Ublehario" NS i uletio za dvije sedmice na njihovu listu, a onda u jednom Kaknju "ublehario" svojim sugrađanima Našu stranku za 3 mandata u OV.
Po toj definiciji ispade lik fenomenalan ublehaš.
Daj da mu odmah damo da vodi pristup BiH NATO savezu.
Šalim se. Da završimo. Svakako nije u mojoj izbornoj jedinici.
Meni je simpa, tebi nije.
Sve OK.
Jbt, predstavljaš njegov ulazak u općinsko vijeće kao da je rekao Staljinu "ne".
Ali u pravu si, ne vrijedi raspravljati o utiscima. Srećom, na web stranici grada Kaknja ima detaljan izvještaj svake sjednice, pa je moguće provjeriti čiji utisci su bliže istini. Za ovih godina koliko sjedi u vijeću, Branko je imao 12 inicijativa, mahom banalnih: dva puta da se promijene sijalice javne rasvjete na određenim lokalitetima, jednom da se promjeni kanalizaciona rešetka na izvjesnom lokalitetu, da se obnovi škola koja nema učenika, i jedina koju bih nazvao supstancijalnom: da si se izradi strategija prekvalifikacije mladih.
Čisto usporedbe radi, njegov kolega iz stranke Dževdet Huskić imao je preko 30 inicijativa i preko 30 pitanja, uključujući inicijative da se građanima osigura dežurna apoteka, da se izgrade prilazi za invalide zdravstvenim ustanovama, javno objavljuju podaci o podsticajima i platama, izgradi podzemna garaža... Branko nema prosjek ni od jednog pitanja po sjednici.
Naravno da Dževdeta niko nije ni spomenuo na ovoj temi. I naravno da je Branko kandidat za Parlament BiH. Valjda zato što se ovaj prvi ne krevelji po televiziji.