Pozdrav @bogata_sirotinja,bogata_sirotinja wrote: ↑12/09/2022 13:20 @Telemach
Dragi Telemach, NEĆU produžiti ugovornu obavezu za Total TV dok god pravite diskriminaciju korisnika i dok god vam operateri valjaju gluposti.
Znači, na svoje uši sam čuo, kako vaši operjteri postojećem korisniku kome UO ističe u januaru 2023. nude trenutnu akciju od 10 mj. po 1KM pretplate + drugi reciver gratis 24 mj.
Dok, meni kao postojećem korisniku kome UO takodje ističe u januaru, nema šanse da date ovu akciju. U avgustu ste me htjeli preveslati, pa ste nudili Premium paket sa 15% popusta 18 mjeseci a kada sam odbio, nudili ste Extra paket prva 4 mj. po 1KM.
Sada, ne može ništa osim Pink paketa 24 mj. i CineStar paketa 12 mj. Samo pitam, što sam ja u goroj poziciji od mog prijatelja kome dajete pogodnosti kao da je novi korisnik?!
Ali nema veze, konkurencija nudi 9mj. po 1KM za prelaz od drugog operatera pa se rastajemo još malo....
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz tima za brigu o korisnicima kontaktirale i prezentovale najbolju ponudu i benefite za Vas uz nastavak saradnje sa kompanijom Telemach.