Ništa kmečanje. Puna podrška politici ŽK-DF.
Koalicijom sa SDA i HDZ do građanske države.
4 more years!
Emir Suljagić radi odlično svoj posao. Ne čudi da ti smeta.Škobo Habu wrote: ↑02/09/2022 14:11Evo još jednog sa kompleksom "Suljagić".
Mislim, ne moraš ništa ni napisati, to se zna i bez toga.
Srce moje napacheno, ma vazno je da se ti naso prozvan.Škobo Habu wrote: ↑02/09/2022 14:11Evo još jednog sa kompleksom "Suljagić".
Mislim, ne moraš ništa ni napisati, to se zna i bez toga.
Cudi me da alkosu treba tehnika?
nema planjoint union wrote: ↑02/09/2022 09:27 Ima li kakvu ideju ili program kako napraviti gradjansku drzavu?
Ono, plan, folovi, golovi?
Radi na tome od 1992. Sve što je uradio išlo je u tom pravcu, to je projekat koji traje.joint union wrote: ↑02/09/2022 09:27 Ima li kakvu ideju ili program kako napraviti gradjansku drzavu?
Mogao bih se sloziti za prve cetiri (4) godine tog anganzmana.AtillaS wrote: ↑02/09/2022 15:07Radi na tome od 1992. Sve što je uradio išlo je u tom pravcu, to je projekat koji traje.joint union wrote: ↑02/09/2022 09:27 Ima li kakvu ideju ili program kako napraviti gradjansku drzavu?
Nije ta vrsta projekta gdje se može računati rok, jer zavisi od previše faktora.joint union wrote: ↑02/09/2022 15:10Mogao bih se sloziti za prve cetiri (4) godine tog anganzmana.
Ostalih 20 i kusur godina projekat stagnira ili?
Nema neki rok kao kod Stete npr?
I stavova.AtillaS wrote: ↑02/09/2022 15:13Nije ta vrsta projekta gdje se može računati rok, jer zavisi od previše faktora.joint union wrote: ↑02/09/2022 15:10
Mogao bih se sloziti za prve cetiri (4) godine tog anganzmana.
Ostalih 20 i kusur godina projekat stagnira ili?
Nema neki rok kao kod Stete npr?
Sreća pa projekti koje ti podržavaš imaju neke rokove. Koji su, da znam i ja čemu se nadati?joint union wrote: ↑02/09/2022 15:15I stavova.
Super su ti projekti, beskonacni izvori finansiranja a bez ikakvih rokova.
San svakog project managera.
Je li i Celik u tim projektima od '92?
Pa recimo podrzavam tu rekonstrukciju pruge npr, mada nije tema.AtillaS wrote: ↑02/09/2022 15:17Sreća pa projekti koje ti podržavaš imaju neke rokove. Koji su, da znam i ja čemu se nadati?joint union wrote: ↑02/09/2022 15:15
I stavova.
Super su ti projekti, beskonacni izvori finansiranja a bez ikakvih rokova.
San svakog project managera.
Je li i Celik u tim projektima od '92?
Svrha je staziranje, kontaju mozda bude nesto. Sad do koje mjere to staziranje kad su krenuli prosipati velikosrBsku/hrvatsku demagogiju. Koko ono rece nekadasnji stazista da je bolje biti Covicev rob nego obicni logoras.Point. wrote: ↑02/09/2022 15:28 Ne znam koja je svrha pisanja i ponavljanja pojedinih forumaša na ovoj temi za koje je ŽK ubleha, pijanac bez nadanja, alkos, uhljeb, šupak, peder. Misle da će svojim pljuvanjem i ponavljanjem nekoga odvratiti da ne glasa za Komšića? Naprotiv.
Super, skontali smo i prvi put, bolje bi bilo da vrijeme traće na temama njihovih omiljenih političara a ne da se na ovoj temi ponavljaju u nedogled.
4 more years!![]()
Očito je trebala, dok su on i žena birali a tajkun potpisao račun. Dobri naš pošteni...
Bira će se između Trojke i SDA jer su sve ostale stranke mimo Trojke obični SDA sateliti i partneri.