Kad fijucu meci, mislis ko u filmovima stanes i rafalas, qurqo moga.Zarijes glOvu u zemlju i kalas iznad glOve i pucaj, tako i u rovu, proviris i samo kalas iznad glOve i rokaj.
Jedino kad prvi zapucas onda gledas kroz nisan i rpg opalis.
Kad fijucu meci, mislis ko u filmovima stanes i rafalas, qurqo moga.Zarijes glOvu u zemlju i kalas iznad glOve i pucaj, tako i u rovu, proviris i samo kalas iznad glOve i rokaj.
Trecu armiju su trebali drzati u Melitopolju kao zadnji vid odbrane, ako su krenuli na Herson, Ukrima je lakse za ofanzivu na taj grad.Koliko sam procitao izvjestaje Ukrajinske komande.Ofanziva je duz citave fronte i rusi ne znaju koji je glavni pravac i cilj.Izium 93 viteska ih udara i gura, to se ne prenosi, napisali su samo da ce biti ugodnih vijesti sa fronta.I prema Melitopolju se vrzmaju.
Neka znaju da nisu na teferič krenuli, a ja imam šuhvu da je situacuja bolja za ukrajince nego što mi mislimo. Prići Kahovki i s juga Hersonu, bila bi puna šaka.... E onda bi dronovima izviđali i svaki prelazak rijeke poklapali artiljerijom. Odskočna daska za neku novu ofanzivu. Moraće stati malo jer ovim tempom neće moći dugo, ali bitno je da imaju inicijativu i da biraju mjesto napada.
Ako osiguraju Davydov Brod, Arkanhelske, Visokopilliu onda ce i stati s glavnim ofanzivnim dejstvimaZumbul2 wrote: ↑01/09/2022 17:58Neka znaju da nisu na teferič krenuli, a ja imam šuhvu da je situacuja bolja za ukrajince nego što mi mislimo. Prići Kahovki i s juga Hersonu, bila bi puna šaka.... E onda bi dronovima izviđali i svaki prelazak rijeke poklapali artiljerijom. Odskočna daska za neku novu ofanzivu. Moraće stati malo jer ovim tempom neće moći dugo, ali bitno je da imaju inicijativu i da biraju mjesto napada.
jel se meni cini ili je ovo neki rusofil prekodrinski cetnik
Ma ironicno pisem