Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A sto ne bi momak dobio priliku makar koji minut? Od toliko utakmica ne udje niti jednom. Zasto ga onda poziva ako ga ne misli koristiti? Ne vidim razlog zasto ne igra.
Valjda Čampara zaigra. Svi igraju samo on ne. Ne znam koliko igra u klubu, ali bezveze da je to razlog. Nemoj ga onda ni voditi, ako ne igra.
Sani je dobar momak, ali mislim da nije za ovog nivoa. Jednostavno ne može održati dribling čim ga neko pritisne, a to je nešto glavno kod kece. Tu je u slučaju da se Roberson povrijedi.
Pomocni trener bio mensi bajramovicu kad je bosna bila dobra ekipa.
Tad nije bio kakav trener. Ne znam sad kakav je
Nakupio je dosta iskustva kao što napisaše
Moze biti. Znam kakav je nekad bio. A znam ih dosta sto su osvajali nekakve trofeje po arapskim zemljama. Nemam visoko misljenje ni o tim ligama ni o osvajacima
drag_gost wrote: ↑29/08/2022 17:04
Abaz je uvijek bio solidan trener i dok je vodio KK Bosnu. Kasnije je otisao negdje u arapske zemlje cini mi se. Inace je bio uzasno talentovan igrac, ali zbog ledja cini mi se ranije je zavrsio sa kosarkom. Nakon toga je ponekad dolazio na Breku i Ciglane na basket. Inace, na Staroj Breci se igrao najbolji basket. I Neno je znao navratiti preko ljetne pauze. Ne znam kakva je danas situacija, nisam bio sigurno 10 godina...
U to vrijeme je bio daleko od solidnog. Uglavnom kao galamio na mladje igrace. Stariji ga nisu slusali ni 2%
Jeste kao igrac bio veliki potencijal ali ga je povreda sjebala
drag_gost wrote: ↑29/08/2022 17:04
Abaz je uvijek bio solidan trener i dok je vodio KK Bosnu. Kasnije je otisao negdje u arapske zemlje cini mi se. Inace je bio uzasno talentovan igrac, ali zbog ledja cini mi se ranije je zavrsio sa kosarkom. Nakon toga je ponekad dolazio na Breku i Ciglane na basket. Inace, na Staroj Breci se igrao najbolji basket. I Neno je znao navratiti preko ljetne pauze. Ne znam kakva je danas situacija, nisam bio sigurno 10 godina...
U to vrijeme je bio daleko od solidnog. Uglavnom kao galamio na mladje igrace. Stariji ga nisu slusali ni 2%
Jeste kao igrac bio veliki potencijal ali ga je povreda sjebala
U to vrijeme je bio solidan. Nije galamio, a stariji su ga cijenili.
joj ako kiksamo protiv Hungarije ubio bi se od muke ,hajd bice skoro nemoguce Francuze opet dobiti još u Njemačkoj al Mađare dobit i max se potrudit protiv Njemačke samo da ne budu opet kalkulacije.Izgubit od Mađarske i nadat se da ce se Saturn i Jupiter poklopit a da ce zenska Marokanska reprezentacija u-17 dobit Ukrajinu sa plus 21 a da francuzi obe izgube utakmice za 50 razlike
manuchao91 wrote: ↑30/08/2022 08:22
joj ako kiksamo protiv Hungarije ubio bi se od muke ,hajd bice skoro nemoguce Francuze opet dobiti još u Njemačkoj al Mađare dobit i max se potrudit protiv Njemačke samo da ne budu opet kalkulacije.Izgubit od Mađarske i nadat se da ce se Saturn i Jupiter poklopit a da ce zenska Marokanska reprezentacija u-17 dobit Ukrajinu sa plus 21 a da francuzi obe izgube utakmice za 50 razlike
Ako su zaista usvojili ono sto im je receno izmedju zadnje dvije utakmice i ako je upravo to rezultat ove velike pobjede svi ce se namuciti sa nama u grupi...apsolutno svi. Ja sam davno napisao da mi mozemo kad hocemo pruziti snazan otpor prije svega Sloveniji ali i Litvaniji......sa Francuskom smo pokazali i vise od tog otpora. Zato ne trebamo biti skromni sa ocekivanjima jer kad pobjedis 4 reprezentaciju na svijetu zasto ne bi mogao i one iza nje. Ono sto jest jest sreca nam nikada nije baas bila naklonjena i ova grupa je ono bas grupa smrti u kojoj igraju tri potencijalna kandidata za titulu prvaka Evrope.
Bilo bi dobro vise akcija kad Musa ide na prodor dobaciti prema Nurkicu (ili Halilovicu), jer Musa ima odlican prodor ali losu zavrsnicu, znaci trebao bi gledati vise na pas.
Takodje Roberson bi mogao glumiti Lilarda i da mu Nurkic "ocisti" teren, tu se stvara prostor.
babanovac wrote: ↑01/09/2022 12:45
Postoji u sportu nesto sto se zove zamjena. Ne znam, koliko pratis, nor. u fudbalu, desi se da rezervni golman u citavoj sezoni, ne stane na gol.