Bas htjedoh reci, vidi sad mu Blum kao neki uzor.
Sad znam da je ovo DIA od Diagnoza
Bas htjedoh reci, vidi sad mu Blum kao neki uzor.
Nasa stranka se igra drzave. Trebao je bakir otici da im objasni kako se ratujeLogin77777 wrote: ↑30/08/2022 12:19 Kazu alijin mali tek 98 izvirio iz trezora…
DIPLOMATSKE AKTIVNOSTI
Edin Forto i Sabina Ćudić stigli u Kijev, prvi bh. zvaničnici u posjeti Ukrajini od početka agresije
A kad nije bio?
Ovaj kako naglo skrece, ode u Jugoslovene, ili ce barem kakvu Yu partiju osnovatidrug_profi wrote: ↑30/08/2022 13:01Bas htjedoh reci, vidi sad mu Blum kao neki uzor.
Sad znam da je ovo DIA od Diagnoza
Ovaj forum, time ne mislim sav forum već standardnih 10-15 forumaša na podforumu politika (ukljujući i njihove druge profile što sebi aplaudiraju), ja u životu nisam vidio šačicu toksičnijih i depresivnijih osoba, za sve im kriva SDA i ta šačica će narednih 20 godina provesti u kukanju dok je ostatak kukao otprilike 5 godina pa nastavio sa svojim životom.Login77777 wrote: ↑28/08/2022 18:32Ne bi jer me se ne tice. Bila SDA ili ne za tebe i mene nema posljedice. Ali za ljude koji zive pod tim smecem od stranke ima posljedice. Tako da nije bas fino tako se ljudima rugati. Jer na kraju to vise govori nesto o osobi koja za to smece glasa.Hank Paldum wrote: ↑28/08/2022 15:17
Pa pročitaj u kojem je kontekstu i kakva je vrsta posta na koji sam tako odgovorio.
I ti bi na niske udarce odgovarao niskim udarcima
Sad ce ih SDA osuditi da ruse prijateljske odonose sa Rusijom koje je SDA gradila decenijama.made_in_sarajevo wrote: ↑30/08/2022 13:18 DIPLOMATSKE AKTIVNOSTI
Edin Forto i Sabina Ćudić stigli u Kijev, prvi bh. zvaničnici u posjeti Ukrajini od početka agresije
Pa gdje si ti paletarčiću. Ja mislio da su ti u agitpropu zabranili botovanje zbog beskorisnosti, a ono ti na pauzama piso govor.Hank Paldum wrote: ↑30/08/2022 14:56Ovaj forum, time ne mislim sav forum već standardnih 10-15 forumaša na podforumu politika (ukljujući i njihove druge profile što sebi aplaudiraju), ja u životu nisam vidio šačicu toksičnijih i depresivnijih osoba, za sve im kriva SDA i ta šačica će narednih 20 godina provesti u kukanju dok je ostatak kukao otprilike 5 godina pa nastavio sa svojim životom.Login77777 wrote: ↑28/08/2022 18:32
Ne bi jer me se ne tice. Bila SDA ili ne za tebe i mene nema posljedice. Ali za ljude koji zive pod tim smecem od stranke ima posljedice. Tako da nije bas fino tako se ljudima rugati. Jer na kraju to vise govori nesto o osobi koja za to smece glasa.
Sreo sam hrpu svijeta koji je znao opsovati SDA i koji ih krive kod 2-3 segmenta u društvu ali kao ovdje na forumu gdje se ne krivi SDA za 99% svojih neuspjeha već za 100% neuspjeha.
SDA kriva i kada kiša pada i kada se izgube ključevi od auta i što je se pojavila Corona u BiH i što nas je četnik htio zaklati i što EU nije za većinski muslimansku državu u Europi.
Paranoični do boli, u svemu vide botove, najčešća riječ na ovom forumu je bot, bot je ko glasa za SDA, bot je ko ne glasa ni za koga jer time pomažu SDA, bot je ko tvrdi da glasa za SDP i NS ali ima par konstruktivnih kritika, odmah je počašćen sa "Nisam za SDA ali", botovi su Mujo i Huso što ne kritikuju SDA, botovi su Željko i Miro što pljuju SNSD i HDZ ali ne SDA.
I onda je normalno da neko tako paranoičan misli da se glasa za SDA zato što se želi nekome nauditi. Ne želi se nikome nauditi, niko vas ne mrzi niti misli na vas kada glasa za SDA, svako glasa za neku stranku i političara jer smatra za sebe da je to dobar izbor.
Da će tim izborom indirektno nauditi drugoj strani to ne negiram ali to je neizbježno kada kod glasanja imaš dvije strane i jedna bude preglasana.
Ne možeš ni kontati ako si možda Sarajevo prvi put vidio 2015.DaysleepeR wrote: ↑30/08/2022 15:55 Ova zadnja provala da je Sarajevo komplet obnovljeno poslije rata je meni isto onaj film Don't Look Up, ne mogu da vjerujem koji su to debili da ce ubjedjivati svoje glasacko tijelo da je ovaj oronuli grad zapravo glanc nov...
ja ne kontam majke mi
upravo si potvrdio ovo sto sam rekao, od rijeci do rijeciAtillaS wrote: ↑30/08/2022 16:01Ne možeš ni kontati ako si možda Sarajevo prvi put vidio 2015.DaysleepeR wrote: ↑30/08/2022 15:55 Ova zadnja provala da je Sarajevo komplet obnovljeno poslije rata je meni isto onaj film Don't Look Up, ne mogu da vjerujem koji su to debili da ce ubjedjivati svoje glasacko tijelo da je ovaj oronuli grad zapravo glanc nov...
ja ne kontam majke mi
Tvrditi da je Sarajevo ovakvo ili približno ovakvo kao danas bilo i 1995. je u najmanju ruku predgrađe ludila.![]()
Malo prouči modernu historiju i ne čini prema njoj zločin takvom pričom.![]()
Sretno ti s tim.DaysleepeR wrote: ↑30/08/2022 16:10upravo si potvrdio ovo sto sam rekao, od rijeci do rijeci
btw, rodjen u Sarajevu 1977, nisam nigdje drugo zivio do dan danas
Sarajevo nikad nije obnovljeno, cak i ono sto jeste popravljeno sad se vec raspada
Taj film treba biti lektira.
Ta ti znas, hos da projdemo kroza teDaysleepeR wrote: ↑30/08/2022 16:10upravo si potvrdio ovo sto sam rekao, od rijeci do rijeci
btw, rodjen u Sarajevu 1977, nisam nigdje drugo zivio do dan danas
Sarajevo nikad nije obnovljeno, cak i ono sto jeste popravljeno sad se vec raspada

Ti mene upravo i podsjećaš na Zahiragića. Ima ona tema "kako zamišljate forumaše", ali može i ovdje.