bojim se da im je tu mrka kapa.NediM17 wrote: ↑03/08/2022 21:52Naopako bi bilo da ne napreduje, ne bas po planu, sepa al' ide nekako.tramvajtrojka wrote: ↑03/08/2022 21:31
jedina gora stvar od sda ste vi njezini apologeti koji unistavate i trolate ovu temu mjesecima svojim glupostima gdje ne dozvoljavate normalnu diskusiju da se razvije
a radovi svakim danom sve vise i vise napreduju koliko god vi trolali i iznosili lazi![]()
![]()
![]()
A temu ste zasrali ti i tvoji partijski kamaradi, gori ste od SDA botova, agresivom samo postizete kontraefekat.
A ovaj danasnji autogol sa reisom pokazuje zasto se niste ostvarili kroz SDA.
Ostaje mi mozda da probam sa NS nakon duge apstinencije. I nadam se da ce NS i SDP na kantonu Sarajevo moci formirati vlast bez NIP-ovaca.
imam osjećaj da će SDP narasti ove izbore, a da će NS imati pofin pad, pa i u Sarajevu. nije se Forto sjajno snašao u ulozi predsjednika, i odlazak Peđe sa tog mjesta im je gubitak.
živi bili pa vidjeli.
a taj rast SDP i pad NS bi se mogao međusobno kompenzirati, što znači da neće biti pretjeranog pomjeranja ulijevo.
prejak NIP bi po meni bio loša stvar. ne toliko loša ko SDA, nego što bi podsjećala ljude na SDA, a samim tim ih opet nakon 2010. tjerala u apstinenciju.