Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑31/07/2022 12:17
moram priznati bujna ti je masta,a gledao si neke trecerazredne filmove
Mom prijatelju navijac zelje pogodio nekakvim kamenom auto prilikom neke tekme jer je ovaj imao zastavicu fk sarajeva na retrovizoru
Lika ima bas puno preko ledja. Istrcao iz auta on i jaran, zgombao ga i prebio odmah tu. Natrpao u auto i na trebevic.
Gore mu skinuo tene sa nogu i pustio da hoda odozgo. posao ga skinuti u gace, medjutim ovaj ga zakleo svim mrtvim da mu ne radi to. Ovome sestra u ratu poginula na oci mu od granate.
Rekao zahvali bogu sto si me tako zakleo. uzeo mu licnu i slikao. Zaprijetio mu da ako ga prijavi, da ce ga naci i slomiti da nece moci hodati.
Prodje od tada xy bajrama.......
Divna prica ,hvala sto si podijelio s nama.mene nikakve zakletve poluraspalih smecara ne bi zaustavile da radim sto sam naumio.a ono za primopredaju para je vise nego smijesno...
Sociolog wrote: ↑31/07/2022 18:37
Uuuuuuu Šerak izasao i odmah nakon 10+ godina otišao u Švrakino da se razracna..
Biti ce u medijima do veceras valjda.
Sociolog wrote: ↑31/07/2022 18:37
Uuuuuuu Šerak izasao i odmah nakon 10+ godina otišao u Švrakino da se razracna..
Biti ce u medijima do veceras valjda.
koji, ima ih dvojica problematicnih, najstariji koji je malo normalan, I najmladji koji nije nikako normalan
srednji ko da im.nije brat, ko da se u putu nisu sreli sto bi narod reko
Prolazim sad pored vrazova DZ, lola u mecki potrgo 4 stuba izvalio kubik betona..."ne moze se meni desit" "vidi debila voze 50" "znam sebe i auto a auto je jako" "samo agresivno sta ja imam gubit 10sek zivota"
Samo vi sobracajne propise postujete seleketivnk, mogu al i ne moram
Last edited by Spit_fire on 31/07/2022 20:04, edited 1 time in total.
Spit_fire wrote: ↑31/07/2022 20:02
Prolazim sad pored vrazova DZ, lola u mecki potrgo 4 stuba izvalio kubik betona..."ne moze se meni desit" "vidi debila voze 50" "znam sebe i auto a auto je jako" "samo agresivno sta ja imam gubit 10sek zivota"
Nesreći je, kako navode očevici, doprinijelo i to što je na cesti, na nezgodnom mjestu postavljen znak, koji automobili moraju zaobilaziti. Znak je postavljen zbog rupe na cesti, no sada ga je neko sklonio na trotoar kako više ne bi dolazilo do nepredviđenih okolnosti.
Nesreći je, kako navode očevici, doprinijelo i to što je na cesti, na nezgodnom mjestu postavljen znak, koji automobili moraju zaobilaziti. Znak je postavljen zbog rupe na cesti, no sada ga je neko sklonio na trotoar kako više ne bi dolazilo do nepredviđenih okolnosti.
Pa je morao prEtisnuti gas da sto prije prodje i tako povaljao stubove. Ne jedan nego vise njih.
Ja letim gradom 65 nekad i 70, slalom izmedju auta, ludilo, vozim ko lud, zeleni val ma uhvati tobejarabi... Debili koji voze to 40 50 treba ih na role staviti