Znaci da je Inckova zabrana negiranja genocida strateski losa po Bosnjake?laik1981 wrote: ↑24/07/2022 10:40 Mi smo sigurni sve dok su srpski politicari i vrsioci javnih funkcija ovako jasni i transparentni.. Sutra da pocnu pricati price koje nama odgovaraju mi bi zaboravili sve ono sto oni u sustini jesu i tako bi se opet doveli u opasnost od novog krvoprolica.. Evropa, bar njen veci dio i koliko god mrzila muslimane, tesko da moze stati na stranu ovakvih Vulina, Sapica, Vucica, Dodika i slicnih fasista..
Dešavanja u Srbiji
- Haris.ba
#58201 Re: Dešavanja u Srbiji
-
laik1981
#58202 Re: Dešavanja u Srbiji
Ta Inckova odluka je samo mrtvo slovo na papiru, kada je praksa u pitanju.. Ucinio je da se smanji broj javnih negiranja, ali u praksi nista nije promijenila.. Po onom izvjestaju i dalje stotine javnih negiranja i krsenja tog zakona.. Da li je neko bio sankcionisan? Nije niko, osim onog ministra u CG koji je smijenjen.. Uglavnom mi smo sigurni sve dok su oni ovako bahati i otvoreni fasisti..
-
nles
#58203 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa jeste. Naljuticemo Srbe, a onda smo najebali.Haris.ba wrote: ↑24/07/2022 10:44Znaci da je Inckova zabrana negiranja genocida strateski losa po Bosnjake?laik1981 wrote: ↑24/07/2022 10:40 Mi smo sigurni sve dok su srpski politicari i vrsioci javnih funkcija ovako jasni i transparentni.. Sutra da pocnu pricati price koje nama odgovaraju mi bi zaboravili sve ono sto oni u sustini jesu i tako bi se opet doveli u opasnost od novog krvoprolica.. Evropa, bar njen veci dio i koliko god mrzila muslimane, tesko da moze stati na stranu ovakvih Vulina, Sapica, Vucica, Dodika i slicnih fasista..
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#58204 Re: Dešavanja u Srbiji
Vulin je, barem danas, uspio prestici Acu u patetici. Cestitamo 
- Mr.Sojic
#58205 Re: Dešavanja u Srbiji
Za neke "krmeĆe" boljke nema lijeka
FaLa GaDu
Vjerujem da ovaj Gremlin ima Ene oranGuntan Čviljke
Što bi ovaj izrod radio za izmišljene, kadE ima sa Nebesa od Nebeskog PrdCednika nebeske nagrade za nebeski narod na nebeskom ovaj
- Ommadawn
#58206 Re: Dešavanja u Srbiji
Branitelj čovjek, ne’a šta…Novi gradonačelnik Beograda ne planira ukloniti mural Mladiću: Ne znam da li je pravio zločine
Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji zatražila je od novog gradonačelnika Beograda uklanjanje murala sa likom ratnog zločinca Ratka Mladića, na šta je on odgovorio kako “ne zna da li je Mladić rokom rata počinio zločine, ali zna da je branio srpski narod”.
Šapić je istakao da je Haški tribunal za njega izgubio kredibilitet kada je oslobodio hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača, bivšeg ratnog komandanta Armije RBiH u Srebrenici Nasera Orića, te nekadašnjeg komandanta OVК Ramuša Haradinaja, mnogo ranije nego što je osuđen i Ratko Mladić.
“Ne znam ko je šta radio tokom rata u Bosni, jer tamo nisam bio. Ono što znam, jeste da je Ratko Mladić branio srpski narod i vjerovatno da nije bilo njega, Srbi iz Bosne bi završili slično Srbima iz Hrvatske. Bili bi ubijani i na kraju protjerani sa svojih ognjišta. Da li je on u toku rata počinio ratne zločine, ja zaista ne znam”, izjavio je Šapić, prenosi Telegraf.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
zilog
#58208 Re: Dešavanja u Srbiji
Je li TO, u zivotu, podiglo tri prsta, ovako zavrsi...Ommadawn wrote: ↑24/07/2022 17:39Branitelj čovjek, ne’a šta…Novi gradonačelnik Beograda ne planira ukloniti mural Mladiću: Ne znam da li je pravio zločine
Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji zatražila je od novog gradonačelnika Beograda uklanjanje murala sa likom ratnog zločinca Ratka Mladića, na šta je on odgovorio kako “ne zna da li je Mladić rokom rata počinio zločine, ali zna da je branio srpski narod”.
Šapić je istakao da je Haški tribunal za njega izgubio kredibilitet kada je oslobodio hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača, bivšeg ratnog komandanta Armije RBiH u Srebrenici Nasera Orića, te nekadašnjeg komandanta OVК Ramuša Haradinaja, mnogo ranije nego što je osuđen i Ratko Mladić.
“Ne znam ko je šta radio tokom rata u Bosni, jer tamo nisam bio. Ono što znam, jeste da je Ratko Mladić branio srpski narod i vjerovatno da nije bilo njega, Srbi iz Bosne bi završili slično Srbima iz Hrvatske. Bili bi ubijani i na kraju protjerani sa svojih ognjišta. Da li je on u toku rata počinio ratne zločine, ja zaista ne znam”, izjavio je Šapić, prenosi Telegraf.
Ono malo citalaca Pescanika, Zena u crnom i sacice oko Canka, Lihtenstajn da primi - nece osjetiti
Nisam za generalizacije i stereotipove, previse smo ih na svojoj kozi osjetili, ali je postalo lakse nabrojati na koga se ne odnose, nego se svaki put lupati u glavu, kada te neka "sportska velicina" (i bilo koja druga), ovako prenerazi.
BTW, Benjamina, nemoj da bi se zahebala, pa ikada sjela sa ovim cetnikom!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#58209 Re: Dešavanja u Srbiji
naletih na ovo
slobo i mira
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/ ... 2019-04-17
čovječe kako je život čudan... gospodari života i smrti... a uskoro se neće niko sjećati ni da je ona postojala
a on..vel... onako...zabilježit će ga povijest
slobo i mira
čovječe kako je život čudan... gospodari života i smrti... a uskoro se neće niko sjećati ni da je ona postojala
- Mr.Sojic
#58210 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja bih rekao zabilježit će ga Haška Sudnica pa onda povijestBlack swan wrote: ↑26/07/2022 11:18 naletih na ovo
slobo i mira
- skupljac_zeljeza
#58212 Re: Dešavanja u Srbiji
Vučko zakuhao sa Hrvatima pa sada se slatkorječivo okreće Bošnjacima. Možda ga je zamislio ovaj diplomatski rat između Zagreba i Sarajeva. Očekivao je da će Hrvatska preko EU i NATO to sve glat odraditi i ispade ćorak.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ozbiljna stvar izjava Bakira Izetbegovića o pripremama za rat.
"Komplikuju se stvari u BiH i ja ne želim ništa da govorim, samo želim da sačuvamo mir. Mi moramo brzo da razgovaramo. I kada prođu izbori u BiH, kako god, i nije važno uz najgore i najteže okruženje da ragovaramo sa Bošnjacima i da dugoročno rješavamo naše probleme sa Bošnjacima. Sve ove izjave veoma brinu i Bakira Izetbegovića i ....", kazao je Vučić gostujući na TV Pink.
On je rekao da o Hrvatima neće više ništa ni da govori.
https://www.rtvbn.com/4029683/nase-prob ... -rjesavati
- jednonogi_Jack
- eltroxin
#58216 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma narod ‘oce veselo
- Gandalf
#58217 Re: Dešavanja u Srbiji
da su naši pametni, prihvatili bi vučkovu igru i krenuli se lažno približavati srbiji, bez naravno ulaska u open đikan, ali svakodnevno davati lažna obećanja kako evo samo što nismo se pobratimili i na to dodati još ovih par ublehaških vučkovih laprdanja o miru u svijetu i sličnim glupostima,skupljac_zeljeza wrote: ↑29/07/2022 10:28 Vučko zakuhao sa Hrvatima pa sada se slatkorječivo okreće Bošnjacima. Možda ga je zamislio ovaj diplomatski rat između Zagreba i Sarajeva. Očekivao je da će Hrvatska preko EU i NATO to sve glat odraditi i ispade ćorak.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ozbiljna stvar izjava Bakira Izetbegovića o pripremama za rat.
"Komplikuju se stvari u BiH i ja ne želim ništa da govorim, samo želim da sačuvamo mir. Mi moramo brzo da razgovaramo. I kada prođu izbori u BiH, kako god, i nije važno uz najgore i najteže okruženje da ragovaramo sa Bošnjacima i da dugoročno rješavamo naše probleme sa Bošnjacima. Sve ove izjave veoma brinu i Bakira Izetbegovića i ....", kazao je Vučić gostujući na TV Pink.
On je rekao da o Hrvatima neće više ništa ni da govori.
https://www.rtvbn.com/4029683/nase-prob ... -rjesavati
tek da pokažemo našim divnim prijateljima sa zapada, kako smo uz lidera regiona na putu mira, napretka i sličnih praznih fraza, a eu integracijama, MAP-ovima i sličnim tariguz nato papirima ćemo se baviti, sutra, preko sutra, ma evo od prve subote u novembru
čim nam dođe neki mnogo važni satler, angelina i ostali i ostali van der nešto od nekuda da nam pripomognu sa rješavanjem 14 uslova, poslije kojih odmah ulazimo u eu, aha yes yes, jedne subote u februraru, neće evropa slagat, oni su nam prijatelji kao i srbija
-
Bossona
#58218 Re: Dešavanja u Srbiji
Ova Putinoljupka priziva Putina da ih oslobodi i spasi od izdajnika vUčića .
- jednonogi_Jack
#58219 Re: Dešavanja u Srbiji
Ниђе мухаџедина?
-
glockov kolac
#58221 Re: Dešavanja u Srbiji
Mi smo u banani, al što je Srbija u qurcu...
-
Bossona
#58222 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbiji će biti uvedene sankcije zbog politilkog kurvanja sa agresorskom Rusiom
- Gandalf
#58223 Re: Dešavanja u Srbiji
neće njima zapad ništa, srbija već decenijama bukvalno sere po zapadu i gura im tri prsta u oko a ovi se prave da to ne vide, srbija je sveta krava u svjetskoj politici, konstantno decenijama proizvodi ogromne količine problema u regionu i opet ih zapad naziva liderima regiona
zapad je prezauzet bavljenjem kirbaševim prebrojavanjima da bi primjetio da vučko drži ljestve rusiji, kada to primjete, okrenuće ponovo svoju birkokratsko-aparthejdsku glavušu ka BiH i izbornom zakonu po uzp željama, ipak se moraju znati neki prioriteti
zapad je prezauzet bavljenjem kirbaševim prebrojavanjima da bi primjetio da vučko drži ljestve rusiji, kada to primjete, okrenuće ponovo svoju birkokratsko-aparthejdsku glavušu ka BiH i izbornom zakonu po uzp željama, ipak se moraju znati neki prioriteti
-
prof.
#58224 Re: Dešavanja u Srbiji
Ali zato Vučić zadužuje buduće generacije Srbije i daje pare zapadnim firmama da otvore pogone u kojima će te iste generacije raditi za kikiriki dok pišaju u pelene jer nema ići u WC dok se norma ne ispuni. I to je ono što je zapadu bitno a to što on pravi sranje svima okolo je dodatni plus jer njemačkoj trebaju jeftini perači guzica i hamali za utovar na aerodromu, što je situacija nestabilnija lakše ih privućiGandalf wrote: ↑31/07/2022 09:59 neće njima zapad ništa, srbija već decenijama bukvalno sere po zapadu i gura im tri prsta u oko a ovi se prave da to ne vide, srbija je sveta krava u svjetskoj politici, konstantno decenijama proizvodi ogromne količine problema u regionu i opet ih zapad naziva liderima regiona
Da smo mi pristali da prodamo telekom i još par firmica amerima drugačije bi se oni zgražavali, većina naših ljudi ni ne zna da su skoro sve jače firme u Srbiji u stranom vlasništvu. Recimo Coca cola drži Bambi (plazma), Pepsi drži Chipsy a Beograd na vodi grade izraelci, za beogradski metro će francuskom alstomu ( koji je u vlasništvu američkog general electrica) iskeširati nekoliko milijardi
I onda neko misli da će stati na našu stranu zbog pravde i istine, how yes no
- alijagoro
#58225 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucko opet poziva na mir,ne daju im Albanci da nosaju, nema predaje majice