Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jbg neko mora finansirati rat u Ukrajini
Amerika se i za vrijeme Trumpa žalila da ona čuva Evropu a da njeni "partneri" ne izdvajaju dovoljno novca za NATO... došlo vrijeme naplate...
i. svaka im čast, ljudi upravljaju svijetom na način da se populacija ne pobuni, to je. za mene umjetnost... ni jedno carstvo ni imperija to nije znala
Amerika se i za vrijeme Trumpa žalila da ona čuva Evropu a da njeni "partneri" ne izdvajaju dovoljno novca za NATO... došlo vrijeme naplate...
i. svaka im čast, ljudi upravljaju svijetom na način da se populacija ne pobuni, to je. za mene umjetnost... ni jedno carstvo ni imperija to nije znala
Juče benzin 95 na Hifa u Lukavici 3,19 inače srijedom ima popust 10 pf na plaćanje Asa banka karticom.
Danas '95 košta 3,06 + magičnih popust na BIHAMK karticu.... Ko hin ne zna....
Gonis ti to momacki
Visoka je to potrosnja u odnosu na b14xft kod mene
Meni stoji 7 litara prosjeka, skoro sve bila gradska ili autoput, skoro nikako magistrala. A i autoputem vozio pun gas, na nekim mjestima koliko je moglo
Ako vozim magistralama i ne vozim zestoko, skine dobro potrosnju
Throttle wrote: ↑28/07/2022 22:35
Gonis ti to momacki
Visoka je to potrosnja u odnosu na b14xft kod mene
Meni stoji 7 litara prosjeka, skoro sve bila gradska ili autoput, skoro nikako magistrala. A i autoputem vozio pun gas, na nekim mjestima koliko je moglo
Ako vozim magistralama i ne vozim zestoko, skine dobro potrosnju
Do sad bila 9,5-10,5
Ne znam sta je sad. Ili je na pistolju bilo kakvih čarlama, ili sam ga ćerao u drugoj.
Throttle wrote: ↑28/07/2022 22:48
Ko ce znat, mozda je neko stelovao i pumpu. Naspi negdje drugo pa prati. Jest da malo i klima cucla al ne moze 3 litra razlika bit