SDA-All about

Tempo
ZeModerator

#75626 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

Adnan55 wrote: 27/07/2022 23:10
DonieBrasco wrote: 27/07/2022 19:15

:lol:
Odvratno i otuzno.
MMM1977

#75627 Re: SDA-All about

Post by MMM1977 »

ROBBOT, to je ključ uspjeha. Robovi da rade za begovat Bljakira Izmetbegovića i botovi koji će nam to opravdati
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#75628 Re: SDA-All about

Post by corolla02 »

ne znam jel bilo :-D

uglavnomja

#75629 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

nema botova na temi od kad je bljakir (za novo ime :thumbup: ) poceo prebrojavati

izgleda da su se zadali na portalu :-)
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#75630 Re: SDA-All about

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Blixen wrote: 27/07/2022 17:53
Hajvan wrote: 27/07/2022 17:18 U porodici imam te neke suburbane rodbine- din, imam, sda…
No, djecu koju nisu uhljebili u drzavnim istitucijama/ firmama su otpremili vani…vlada neki stav- ako nece biti u drzavnoj firmi, nece moje dijete handrit balija privtanik…
Kad im pokusas ukazat na korelaciju njihovog glasanja za sda i bahatog privatnika te manjka prava radnika, ospu me poluuvredama- munafik i sl

Sizofreno
Moji SDA neće da pričaju sa mnom jer ne idem u džamiju
Djeca nam se druže
Moj mali jednom rekao bog ne postoji, zamalo da budemo na naslovnici Avaza
Rođak ubio rođaka 🤣
Niko nije vise rasturio moju familiju od allaha i pive 🤣
Jedni se ubise klanjajuci a drugi cugaju za ramazan
Pa pretjerujete i jedni i drugi. 8-)
PM72

#75631 Re: SDA-All about

Post by PM72 »

MMM1977 wrote: 28/07/2022 00:34 ROBBOT, to je ključ uspjeha. Robovi da rade za begovat Bljakira Izmetbegovića i botovi koji će nam to opravdati
Pokušali su oni sa Robotom,odmah iza rata.Selver,prijeratni poslovođa granapa u Šopingu a u ratu logističar sa splitskom adresom,na sve strane je otvorio Robot tržne centre.Sa svakom vlasti je bio dobar,pravi kameleon,a sa Tihićem dijelio ogradu na imanjima kod Kiseljaka.
Pošto je dobro zakoptio,odjebo je sviju i sad pomalo krcka sa gomile.
Isto kao i ono crnogorsko bravče što prije rata nije imao civare a sad ima i novinsku kuću,nebodere,stranku pa i apartmane u CG.
Zajednička im je Alijina sehara iz koje su viljuškarom vadili pare al se otrgli...
skafiskafsnjak

#75632 Re: SDA-All about

Post by skafiskafsnjak »

Adnan55 wrote: 27/07/2022 23:10
DonieBrasco wrote: 27/07/2022 19:15

Senad prekuc'o !
Haris.ba

#75633 Re: SDA-All about

Post by Haris.ba »

PM72 wrote: 28/07/2022 06:57
MMM1977 wrote: 28/07/2022 00:34 ROBBOT, to je ključ uspjeha. Robovi da rade za begovat Bljakira Izmetbegovića i botovi koji će nam to opravdati
Pokušali su oni sa Robotom,odmah iza rata.Selver,prijeratni poslovođa granapa u Šopingu a u ratu logističar sa splitskom adresom,na sve strane je otvorio Robot tržne centre.Sa svakom vlasti je bio dobar,pravi kameleon,a sa Tihićem dijelio ogradu na imanjima kod Kiseljaka.
Isto kao i ono crnogorsko bravče što prije rata nije imao civare a sad ima i novinsku kuću,nebodere,stranku pa i apartmane u CG.
Zajednička im je Alijina sehara iz koje su viljuškarom vadili pare al se otrgli...
Kakva Alijina sehara? Pricas o budzetu?
Blixen

#75634 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote: 28/07/2022 06:32 Jedni se ubise klanjajuci a drugi cugaju za ramazan

Pa pretjerujete i jedni i drugi. 8-)
mi sto cugamo za ramazan, ne kontamo ove sto ustaju u 5 na sabah
nepremostive razlike :D
spaja nas to sto vecina ima isto prezime i klempo se ne jede
ne kontam likove koji mogu imati istu ideologiju kao sepka, bake, asim, fadil i ovaj mali retard zahiragic
ovi moji koji idu u dzamiju i zive religiju vide samo tu stranu
za njih ima samo vlah i musliman
religija je oko cega sda okuplja ljude i manipulise sa njima
The BEN10

#75635 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

pici wrote: 27/07/2022 10:23

stani, jel on ovo ozbiljno :shock:
Kakav je debil Bakir - naročito se vidi sada kada je u strahu.
kokakolas

#75636 Re: SDA-All about

Post by kokakolas »

Gledam ovaj snimak i njegovu telecu facu vec po deseti put… i jos uvijek ne mogu da vjerujem sta je frajer izjavio
PM72

#75637 Re: SDA-All about

Post by PM72 »

Haris.ba wrote: 28/07/2022 08:16

Kakva Alijina sehara? Pricas o budzetu?
Ne,svi pobrojani su dobili gomilu para iz Alijine sehare,jedan da napravi tržne centre pod šapom SDA i sjebe državno preduzeće UPI a drugi da napravi SDA glasilo i tako uništi Oslobođenje i Večernje novine.
elcaliente

#75638 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Selam Alejk, imate li robota?
Treba bi mi dva modela Asima, da mi nesto zavrse.

Na akciji, SDA roboti za vrsenje prevara i primanja mita.
dembele

#75639 Re: SDA-All about

Post by dembele »

elcaliente wrote: 28/07/2022 12:00 Selam Alejk, imate li robota?
Treba bi mi dva modela Asima, da mi nesto zavrse.
Naravno da imamo. U ponudi su dva modela
Asim DN PSBiH i
Asim Blacklist
Preporučujemo ovaj drugi model, napredniji je i ima bolje performanse.
costacurta

#75640 Re: SDA-All about

Post by costacurta »

Ja to nikad nisam shvatio, ljudi dižu tržne centre ko od šale u kojima kasnije mušterija nema ni za lijeka, police pune robe a radnja prazna.
Ok. Nema posla, propala firma ali NE. I pored očiglednog negativnog poslovanja ne da ne gase firmu već isti likovi otvaraju nove TRŽNE CENTRE, proširuju biznise npr rade sa naftom, benzinske pumpe itd bez da iko dođe u kontrolu ili se zapita kako je moguće sa tako malim prometom imati milionska ulaganja.
A da stvar bude još čudnija i ako neko postavi pitanje odakle im pare ti "biznismeni" vele krediti. Pa hajd da vidim ko će od običnih smrtnika dobiti 5-10M kredita za izgradnju tržnog centra. Jedan takav primjer trenutno imamo na ulazu u grad Tuzla. Gradi se tržni centar gigantskih razmjera na mjestu gdje je nekad bio proizvodni pogon a samo 2 KM uz ulicu imaš BCC, pa Omegu pa Robot............... kome bolan tržni?
Kiki_Musampa

#75641 Re: SDA-All about

Post by Kiki_Musampa »

costacurta wrote: 28/07/2022 12:10

Ja to nikad nisam shvatio, ljudi dižu tržne centre ko od šale u kojima kasnije mušterija nema ni za lijeka, police pune robe a radnja prazna.
Ok. Nema posla, propala firma ali NE. I pored očiglednog negativnog poslovanja ne da ne gase firmu već isti likovi otvaraju nove TRŽNE CENTRE, proširuju biznise npr rade sa naftom, benzinske pumpe itd bez da iko dođe u kontrolu ili se zapita kako je moguće sa tako malim prometom imati milionska ulaganja.
A da stvar bude još čudnija i ako neko postavi pitanje odakle im pare ti "biznismeni" vele krediti. Pa hajd da vidim ko će od običnih smrtnika dobiti 5-10M kredita za izgradnju tržnog centra. Jedan takav primjer trenutno imamo na ulazu u grad Tuzla. Gradi se tržni centar gigantskih razmjera na mjestu gdje je nekad bio proizvodni pogon a samo 2 KM uz ulicu imaš BCC, pa Omegu pa Robot............... kome bolan tržni?
Bela valja belo
drugtito2011

#75642 Re: SDA-All about

Post by drugtito2011 »

Molim uvažene stručnjake da pojasne situaciju. Ako su Bosanci zvanično nepostojeći ljudi, jer postoje samo Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali, zašto se ti termini ne koriste i u medijima? Evo primjer, frišak.

Image

Ko je Bosanac u naslovu?
Nespin

#75643 Re: SDA-All about

Post by Nespin »

8-)
Last edited by Nespin on 06/09/2022 13:53, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#75644 Re: SDA-All about

Post by Truba »

drugtito2011 wrote: 28/07/2022 12:23 Molim uvažene stručnjake da pojasne situaciju. Ako su Bosanci zvanično nepostojeći ljudi, jer postoje samo Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali, zašto se ti termini ne koriste i u medijima? Evo primjer, frišak.

Image

Ko je Bosanac u naslovu?
ovo je prema državljanstvu bosanac
u srpskom jeziku jednoznačnica je ja mislim srpski srbin i srbijanac :D

Dakle državljani Srbije i BiH su uhićeni... to je trebalo pisati
Chisum

#75645 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

Elem, zivot svih onih futavih SDA botina sto seru po forumima i nije bas tako jednostavan.
Taman se, onako, u predizbornom zaru, raspisu, pune ih teme... Kad, eto ti Glupog Avgusta sa novom bolesno glupom izjavom.
I, sta ce, onda im ne gine muk... na mapi ih nema danima, i tako sve dok se stvari malo ne smire i ridjobradi minder-debil ne isklizne iz fokusa.
maher

#75646 Re: SDA-All about

Post by maher »

ovi koji ismijavaju bakirove izjave o robotima su za ismijavanje ... dobro je da je tema robotike pokrenuta pa makar i ovako ...
robotika nije nova stvar, vec smo osamdesetih godina imali neke varijante u proizvodnji, sada imamo i machine learning ...
ovu izjavu treba ozbiljno shvatiti, a ne praviti cirkus s njom ... roboti su sadasnjost i to je nesto sto nas ceka u bliskoj budućnosti odlazili ljudi ili ostajali ... roboti nece pomagati ljudima samo u prljavim poslovima, nego i ljekarima, profesorima, pravnicima, kao što već pomažu inženjerima ... kamo sreće da umjesto ismijavanja ovu temu uzmemo ozbiljno ... u nekim zemljama vec imamo oporezivanje robota u svrhu socijalnih programa i prekvalifikacije i edukacije onih koji ostaju bez posla ...
nije valjao bakir kad je sutio dok je dodik najavljivao formiranje vojske rs, sada opet ne valja kada prica o lovcima i prebrojavanju ...
plagijator1975

#75647 Re: SDA-All about

Post by plagijator1975 »

maher wrote: 28/07/2022 14:10 ovi koji ismijavaju bakirove izjave o robotima su za ismijavanje ... dobro je da je tema robotike pokrenuta pa makar i ovako ...
robotika nije nova stvar, vec smo osamdesetih godina imali neke varijante u proizvodnji, sada imamo i machine learning ...
ovu izjavu treba ozbiljno shvatiti, a ne praviti cirkus s njom ... roboti su sadasnjost i to je nesto sto nas ceka u bliskoj budućnosti odlazili ljudi ili ostajali ... roboti nece pomagati ljudima samo u prljavim poslovima, nego i ljekarima, profesorima, pravnicima, kao što već pomažu inženjerima ... kamo sreće da umjesto ismijavanja ovu temu uzmemo ozbiljno ... u nekim zemljama vec imamo oporezivanje robota u svrhu socijalnih programa i prekvalifikacije i edukacije onih koji ostaju bez posla ...
nije valjao bakir kad je sutio dok je dodik najavljivao formiranje vojske rs, sada opet ne valja kada prica o lovcima i prebrojavanju ...
Ovu izjavu uzeti ozbiljno? Ma hajte, molim vas :run:
Officer Crabtree

#75648 Re: SDA-All about

Post by Officer Crabtree »

Ma hajde roboti, al ovaj ostatak priče, pa ko ovo može prihvatiti, zaista nije spojen da realnošću.
made_in_sarajevo

#75649 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

maher wrote: 28/07/2022 14:10 ovi koji ismijavaju bakirove izjave o robotima su za ismijavanje ... dobro je da je tema robotike pokrenuta pa makar i ovako ...
buraz prvo da se bakir sa jaranima skloni da mi mozemo dobiti drzavu, ustvari tek D od drzave. pa kad to dobijemo onda cemo pricati o robotima. pricat cemo mi i neki drugi, sigurno mi nema sta bakir pricati o robotima kad je juce tek naucio sta je facebook. pa isti mu facebook bio kriv sto je izgubio zadnje izbore, nije on i stranka krivi, vec facebook dusmanski.

e cuj bakira da shvatimo ozbiljno :lol: :lol: :lol: :lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#75650 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

Moze li neki robot zamjeniti Bakira :D
Post Reply