9 i 10 su prošle kroz već napravljene rupe u mostudrug_profi wrote: ↑27/07/2022 00:229 i 10 bućnule u vodu
na 4 mislim da sam u odsjaju bljeska vidio rusenje neceg
Moguće da je neka kolona bila na mostu?
9 i 10 su prošle kroz već napravljene rupe u mostudrug_profi wrote: ↑27/07/2022 00:229 i 10 bućnule u vodu
na 4 mislim da sam u odsjaju bljeska vidio rusenje neceg
Na ovom snimku se cuje 15 eksplozija
možda imaju velika očekivanja, nema te vojske koja može da obezbjedi ta sredstva masovno.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/07/27/7360369/Russian air defense was never accurate, so the invaders shot down only one of their attack Ka-52 out of three
Prijatelji, sada svi rade u poboljšanom načinu rada
Pružite informacije botu
@nadzor_kherson_bot
Odakle polasci, dolasci, fotografije/video/koordinate. Puno pomaže. (Ne bacaj videe i info sa raznih usranih kanala botu koji ne zna gdje je Kherson na karti, nego samo onaj koji ti posjeduješ).
Dakle, informacija je sažeta za sve, pa i za one koji su u inozemstvu i otišli su.
Prema našim informacijama, Antonijev most više nije u funkcijiali dan će pokazati.
Naša artiljerija radila je sjajno
Orci su od straha trčali u različitim smjerovima. Protuzračna obrana Orka pokušala je uzvratiti, pa je u gradu bilo bučno. Čuju se i pucnji iz automata u samom gradu, ali nadamo se da ubijaju dezertere
Općenito, stanje u gradu je sada dobro, ljudi su dobro raspoloženi i čekaju Oružane snage. Za sada, to je sve što možemo reći. Sve ide po planu
Oni koji ostaju na opasnim mjestima, kao što su Chornobayivka, Bilozerka itd., molimo da budu posebno oprezni i paze na sebe, također i oni u Hersonu, pazite na skladišta, zatvorite ulaze, ukratko, znate što vam je činiti.
uglavnom bot kojem se prijavljuju pokreti trupaOčigledno je most Antoniv pratio brod.
Vrućina je nestala
Prijatelji, sada budite vrlo oprezni.
Podsjećamo na sva sigurnosna pravila, alarmne kofere i sve ostalo. Budite mirni i oprezni
Ala je komanda spora s saopstenjima, ovo slobodno ima 10-15 dana
Proljev vazda bili proljev ce vazda i biti.HIMARS MLRS wrote: ↑27/07/2022 07:36 neočekivano za srpski Kurir da je ovako objektivan što me prijatno iznenadilo
nekad je bio na "lošem" glasu
SpoilerShow