Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Admer12 wrote: ↑22/07/2022 17:34
Da li je neko uspio dogovoriti smanjenje mjesečne cijene za iznos koji plaćate dodatni paket drugog operatera? Kada već ne mogu obezbijediti ArenuSport i ne mogu prekinuti ugovor bez plaćanja cijelog preostalog iznosa, ne preostaje mi ništa drugo.
Konkretno želim uzeti mTel paket isključivo zbog AreneSport. Ovo ostalo bih sve ostavio kako i jeste do sada.
Ako ti ne ostaje nista drugo, ne ostaje ti ni to Ne znam kako si zamislio to. Ne odes ni u Bingo kupis nesto, nadjes to jeftinije negdje pa trazis razliku novca u Bingu
Nije ti dobar primjer. To je kao da potpises ugovor na 2 godine sa bingom da ti dostavljaju tacno odredjene namirnice, i onda vremenom pojedinih namirnica pocne da fali, ti ih moras kupovati u drugim prodavnicama i onda trazis od binga da ti nadoknadi dio troskove koje si imao kupovinom tih namirnica u drugim prodavnicama.
Evo kod mene primjer, 3 mjesec zaredom kako moram doplacivati dodatni mobilni internet kod telekoma za 5-10 GB jer je telemah internet uzasno nestabilan/nepouzdan a plata mi zavisi od stabilnosti/pouzdanosti neta. I sad ja imam 10 KM dodatnih troskova zakupa mobilnog interneta mjesecno koje mi niko ne nadoknadjuje a nije moja greska to sto se desava sa netom.
Ako ti ne ostaje nista drugo, ne ostaje ti ni to Ne znam kako si zamislio to. Ne odes ni u Bingo kupis nesto, nadjes to jeftinije negdje pa trazis razliku novca u Bingu
Nije ti dobar primjer. To je kao da potpises ugovor na 2 godine sa bingom da ti dostavljaju tacno odredjene namirnice, i onda vremenom pojedinih namirnica pocne da fali, ti ih moras kupovati u drugim prodavnicama i onda trazis od binga da ti nadoknadi dio troskove koje si imao kupovinom tih namirnica u drugim prodavnicama.
Evo kod mene primjer, 3 mjesec zaredom kako moram doplacivati dodatni mobilni internet kod telekoma za 5-10 GB jer je telemah internet uzasno nestabilan/nepouzdan a plata mi zavisi od stabilnosti/pouzdanosti neta. I sad ja imam 10 KM dodatnih troskova zakupa mobilnog interneta mjesecno koje mi niko ne nadoknadjuje a nije moja greska to sto se desava sa netom.
NE nego ce Bingo kupovati kod drugih da ti dostavi ugovorene namirnice jer je u obavezi sa potpisanim ugovorom. Ti nemas nista sa tim, a ako ti bingo ne ispostavi ugovorene namirnice imas pravo raskinuti ugovor na bingovu stetu.
mirsek wrote: ↑22/07/2022 19:58
NE nego ce Bingo kupovati kod drugih da ti dostavi ugovorene namirnice jer je u obavezi sa potpisanim ugovorom. Ti nemas nista sa tim, a ako ti bingo ne ispostavi ugovorene namirnice imas pravo raskinuti ugovor na bingovu stetu.
Radar71 wrote: ↑22/07/2022 21:56
Tamo gdje piše da imaju pravo mijenjati programsku šemu ima tvoj potpis, tako da…
Ali za internet toga nema, ne pise npr. garantujemo 90-95% dana u mjesecu stabilnu konekciju sa nasom telemah opremom, u suprotnom se racun umanjuje za svaki dan preko tog procenta.
Konkretno primjenjeno to bi znacilo da mogu 1-3 dana mjesecno da imaju smetnje u konekciji/stabilnosti, svaki naredni dan sa smetnjama se umanjuje racun za taj mjesec u odredjenom procentu, npr. 3% manji racun po jednom dodatnom danu sa smetnjama.
Radar71 wrote: ↑22/07/2022 21:56
Tamo gdje piše da imaju pravo mijenjati programsku šemu ima tvoj potpis, tako da…
Ali za internet toga nema, ne pise npr. garantujemo 90-95% dana u mjesecu stabilnu konekciju sa nasom telemah opremom, u suprotnom se racun umanjuje za svaki dan preko tog procenta.
Konkretno primjenjeno to bi znacilo da mogu 1-3 dana mjesecno da imaju smetnje u konekciji/stabilnosti, svaki naredni dan sa smetnjama se umanjuje racun za taj mjesec u odredjenom procentu, npr. 3% manji racun po jednom dodatnom danu sa smetnjama.
naravno da nema za internet, ja pisah za programsku semu
Ako nije problem, koji je najjeftiniji duo paket, net i televizija?
Jel ovaj EON Light Duo od 47,50 ili ima jeftiniji? Nešto mi otac rece kazu 39 KM neki, ne znam jel to on pobrk'o ili ne
Jel ovaj EON Light Duo od 47,50 ili ima jeftiniji? Nešto mi otac rece kazu 39 KM neki, ne znam jel to on pobrk'o ili ne
Najjeftiniji Duo paket je EON Light Duo koji si i naveo, a taj od 39,50KM je Trio Mini paket (dtv + internet + telefon) u kojem je brzina interneta 15/2 Mbps, pa se svakako vise isplati uzeti EON Light Duo jer dobijes brzinu 200/10 Mbps.
Zdravo @Sibirski Plavac
Najjeftiniji paket u ponudi je EON Light DUO. Ukoliko je potrebno da prezentiramo ponudu, možeš nam dostaviti kontakt i korisničke podatke u inbox i rado ćemo pozvati i pružiti više informacija.
Može li se popraviti elektronski programski vodič (EPG) i vodič na EON stranici za kanal Shorts TV? Najave emisija su prikazane sa kašnjenjem od dva sata. Npr. opis filma koji se stvarno emituje u 18:10 naći ćemo u terminu 20:10.
* Prikazana akcija važi za korisnike koji se odluče na korištenje EON paketa uz ugovor na 24 mjeseca, ukoliko po tom osnovu nisu ranije iskoristili neku od Telemach akcijskih pogodnosti.
Benq wrote: ↑24/07/2022 08:59
Odmah ispod tih paketa pisu uslovi akcije:
* Prikazana akcija važi za korisnike koji se odluče na korištenje EON paketa uz ugovor na 24 mjeseca, ukoliko po tom osnovu nisu ranije iskoristili neku od Telemach akcijskih pogodnosti.
Ne znam kako misle nadomjestiti nedostatak liga petice u svojoj ponudi. Necim ce morati privuci korisnike, ovom bahatoscu sumnjam.
Pise, ali je RAK naredio da svi korisnici bez obaveznog ugovora mogu koristiti trenutne akcije bez ikakvih problema i da su svi korisnici jednaki.
Ako telemah ne dozvoljava uzeti po trenutnoj akciji onda se korisnici obrate RAK-u i RAK ce reagovati na to
Počeli su se ponašat kao bhtelekom. Stalno neke smetnje a ne rešavaju dugotrajno problem nastali. Jedini plus što se jave na telefon i et kao pokušaju rešiti spram bhtelekom i njenih uzdanih radnika koji blage nemaju o čemu pričaju a kamoli da reše problem.
Admer12 wrote: ↑22/07/2022 17:34
Da li je neko uspio dogovoriti smanjenje mjesečne cijene za iznos koji plaćate dodatni paket drugog operatera? Kada već ne mogu obezbijediti ArenuSport i ne mogu prekinuti ugovor bez plaćanja cijelog preostalog iznosa, ne preostaje mi ništa drugo.
Konkretno želim uzeti mTel paket isključivo zbog AreneSport. Ovo ostalo bih sve ostavio kako i jeste do sada.
Proguglaj "price match".
What is a Price Match Guarantee? A PMG is essentially a promise by the retailer to refund the difference if the customer, post-purchase, finds a lower price elsewhere. PMGs have been used in both wholesale and consumer markets by major retailers worldwide, such as Walmart, Tesco, and Best Buy to name a few.
Sto je najgore ja mislim da su se s ovim uspjeli ograditi od one odluke RAK-a da ne postoje stari i novi korisnici.
Treba opet izvrsiti pritisak na RAK da se oglase po ovom pitanju. Tj da li je legitimno.