Kako funkcionise bilo koja visenacionalna drzava?
Moze li neki Svicarac iz francuskog govornog podrucja zagovarati otcjepljenje "njegovih" kantona?
Ne znam ko je tebi propisao, ali je ocigledno ne uzimas redovno.duh_sa_sjekirom wrote: ↑21/07/2022 19:06 E čuj delegata, bošnjačka republika...
Kao da mu je dr. Dabić terapiju propisao
![]()
Dobar je dr Dabić...Kažu da je uvijek uzimao najteže slučajeve...nles wrote: ↑21/07/2022 19:10Ne znam ko je tebi propisao, ali je ocigledno ne uzimas redovno.duh_sa_sjekirom wrote: ↑21/07/2022 19:06 E čuj delegata, bošnjačka republika...
Kao da mu je dr. Dabić terapiju propisao
![]()
Razlika je jer ja sam Bosanac, ali ne i Bosnjak. Eto gdje je razlika. Majke ti koliko ti je godina?
Adžem je mišljenja da je "općediplomatski napad" na Bosnu i Hercegovinu nastupio implementacijom rezultata popisa stanovništva 2016. godine.
"Spoznaja da se etničkim čišćenjem nije umanjen biološki potencijal Bošnjaka upalila je narandžasti nacionalistički alarm u redovima srpske i hrvatske politike.
nije 8-5-3 nego 8-5-2 a ovo 3% je da srbe bocne jerbo ih ima oko 2,4%DonieBrasco wrote: ↑21/07/2022 18:59 Mislim da ce Šmit morati da izbaci iz ovog "dokumenta" izbornog zakona, ovaj procenat tj. cenzus od 3% i ovo tatalno bespotrebno 8-5-3 kako je zamislio.
Ti to valjda najbolje znas.duh_sa_sjekirom wrote: ↑21/07/2022 19:13Dobar je dr Dabić...Kažu da je uvijek uzimao najteže slučajeve...
![]()
Svaka cast... i tebi i ostalih 5%.
Ovo ne smije proci jer to velika diskriminacija prema mnogo ljudi u nekoliko kantona, gdje se maltene izbori nece ni odrzavati.sitni svercer wrote: ↑21/07/2022 19:17nije 8-5-3 nego 8-5-2 a ovo 3% je da srbe bocne jerbo ih ima oko 2,4%DonieBrasco wrote: ↑21/07/2022 18:59 Mislim da ce Šmit morati da izbaci iz ovog "dokumenta" izbornog zakona, ovaj procenat tj. cenzus od 3% i ovo tatalno bespotrebno 8-5-3 kako je zamislio.![]()
KAKO JE ČOVIĆ PATRIOTE KOMŠIĆA I IZETBEGOVIĆA „POSLAO PO ĆEVAPE“:
Pustio ih je da se kandidiraju znajući da će im „šnajder“ Schmidt „skrojiti gaće“!
Znajući koliko su vlastoljubivi pustio ih je da prvi oglase svoje kanidature, a onda, u dogovoru sa Dodikom na mejdan im posalo dvije žene.
21. Jula 2022.
I sta je onda najveca razlika izmedju tvog vidjenja bosnjacke drzave, gdje za mene nema mjesta i gdje sam unutar beznacajnih 5%, i bosanske drzave, gdje za mene ima mjesta?
Samo se uputa pridržavaj... zdravlje je najvažnijenles wrote: ↑21/07/2022 19:19Ti to valjda najbolje znas.duh_sa_sjekirom wrote: ↑21/07/2022 19:13
Dobar je dr Dabić...Kažu da je uvijek uzimao najteže slučajeve...
![]()
Opcenito su mnogo mirni hrvati od desavanja u Bundestagu, doslovno su znali sta slijedi.tandmand wrote: ↑21/07/2022 19:24 Zanimljivo zapažanje ... nekada se od borova ne vide vrbe.
KAKO JE ČOVIĆ PATRIOTE KOMŠIĆA I IZETBEGOVIĆA „POSLAO PO ĆEVAPE“:
Pustio ih je da se kandidiraju znajući da će im „šnajder“ Schmidt „skrojiti gaće“!
Znajući koliko su vlastoljubivi pustio ih je da prvi oglase svoje kanidature, a onda, u dogovoru sa Dodikom na mejdan im posalo dvije žene.
21. Jula 2022.
Aman covjek kakvo davanje i kakva selidba? Kao da citam RTRS nakon odluke Inzka prosle godine. Mitomanija, ugrozenost, pozivi na jedinstvo, tuzbe i nepriznavanje VP, pozivi na neposluh, jos fali Dodikova peticija.Login77777 wrote: ↑21/07/2022 18:18Veliki prijatelji koji su jedan entitet Srbima dali a drugi sada Hrvatima. A Bosnjaci neka se sele…geoxx wrote: ↑21/07/2022 18:17
Mozda i nije dzaba. Covjek ocigledno racuna na IQ sobne temperature kod naseg naroda.
Nas narod mu izlazi u susret kroz najave nekakvih tuzbi, protesta, paranoje o getu i Palestini jer Edim Fejzic nece u Dom naroda i jer ce HDZ, kao pazi sad stranka sa dominantnom podrskom medju Hrvatima, u vlast. Sokantno stvarno.
Drzava je takva kakva je. Krhka i uveliko oslonjena na moc i volju zapada. Ici kontra Amera i Britanaca nije pametno. Da je prijedlog toliko los, ne bi ga ni podrzali. Simple as that.
Gdje sam rekao da za tebe i onih 5% nema mjesta?Excel2 wrote: ↑21/07/2022 19:25I sta je onda najveca razlika izmedju tvog vidjenja bosnjacke drzave, gdje za mene nema mjesta i gdje sam unutar beznacajnih 5%, i bosanske drzave, gdje za mene ima mjesta?
Pitam jer ti razmisljanja lice na ona razmisljanjima zlocinaca sa tv Happy i Poskoka. Samo drugi predznak.
Srecom, sad znamo ko je problem... jer Covic i Dodik ocigledno nisu.