Ukusniji su mi od onih standardnih "integralnih". Preslatki su mi svi ostali.
Ja ne blendam. Pojedem. Žvačem.
Moderator: anex
Probaj onu sa 99%Idemedosumom wrote: ↑13/07/2022 07:58 Bježite od tih brašnastih poslastica. Imate tamnu čokoladu, s 85% udjela kakaa![]()
i caj <3
Jedino bez secera
Pa naravno. Sto bi dodavala nekiokus (slatko) u caj koji vec ima okusmali_balon wrote: ↑13/07/2022 21:17 A ako pricamo o njenim "umotvorinama", ne vidim problem u nerazumijevanju ili pogresnom razumijevanju nego uglavnom u nepodudarnosti cinjenica i njenih navoda te u upadljivom nedostatku dara za to cime se pokusava baviti sto rezultira nakaradnim spojevima rijeci i konacno i potrebom za plagijatom.
Sjeba me reko dze sam ovo pametovo, skontah...nejseBloo wrote: ↑13/07/2022 21:18Pa naravno. Sto bi dodavala nekiokus (slatko) u caj koji vec ima okusmali_balon wrote: ↑13/07/2022 21:17 A ako pricamo o njenim "umotvorinama", ne vidim problem u nerazumijevanju ili pogresnom razumijevanju nego uglavnom u nepodudarnosti cinjenica i njenih navoda te u upadljivom nedostatku dara za to cime se pokusava baviti sto rezultira nakaradnim spojevima rijeci i konacno i potrebom za plagijatom.![]()
Nana, pepermint, polaninski, lavanda, onda oni fensi tipa talijanski limun, tako ti herbalni, vocni...mali_balon wrote: ↑13/07/2022 21:21 A o kojim cajevima pricamo.....ja volim crni ali da ga hebes ne mogu ga bez secera...beteran
ih...nista ja to ne mogu bez secera......probo kamilicu ma ne ide jbga...ostajem pri vodi....kada radim ide po 4l a kada sam kuci jedva 2l dnevno popijem a trebao bi i kuci 4l popitiBloo wrote: ↑13/07/2022 21:29Nana, pepermint, polaninski, lavanda, onda oni fensi tipa talijanski limun, tako ti herbalni, vocni...mali_balon wrote: ↑13/07/2022 21:21 A o kojim cajevima pricamo.....ja volim crni ali da ga hebes ne mogu ga bez secera...beteran
Mada ima i kupiti kesice da si napšravis ICE TEAide sa hladnom vodom...nema dodanih zasladivaca i tako to. a okus skoro ko ice tea
Ili jednostavno iscijedis limuna u vodukad ti dodije obicna voda
Ja npr. popijem puno vise tekucine kada pijem cajvoda dojadi
a i znam popiti vruc caj kada je vani vruce
nivelisem se
Jos ako nadem neku gaziranu vodu sa okusom (ali bez dodatnih zasladivaca i secera - to je jako teeeeskooooooooooooo), onda bude Hazime imamo bingooo
Mada kad si pravo zedan obicna hladna (ne prehladna) voda legne ko budali samar.