Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Riddle wrote: ↑30/06/2022 22:55
Ljepoto moja, taj film nećeš gledati. Nikad nisam nokat slomio, a kamoli zglob ili nešto slično i volio bih da tako ostane.
Pa dugajlijo, naravno da nisi kad se čuvaš ko baba sa osteoporozom.
Bacakaj se.Budi naš forumski Nurejev.
Riddle wrote: ↑30/06/2022 22:55
Ljepoto moja, taj film nećeš gledati. Nikad nisam nokat slomio, a kamoli zglob ili nešto slično i volio bih da tako ostane.
Pa dugajlijo, naravno da nisi kad se čuvaš ko baba sa osteoporozom.
Bacakaj se.Budi naš forumski Nurejev.
MarlboroGold wrote: ↑29/06/2022 22:21
Naravno da nije bukvalno, već kad se koristi u tu svrhu.
Abortus se koristi za prekid vec trudnoce koja je zapoceta. Razlika je velika. Motivi su isto razliciti. Cak i ako dodje do abortusa gdje je razvoj normalan dakle da iskljucimo neke druge okolnosti opcenito, davno sam objasnila svoje misljenje, ne mozes nekome tu obavezu nabijati ako je nece ili ako se predomisli, ali isto tako ne mozes u srusenim medjuljudskim idiotskim relacijama ici toliko rizicno pa da ishod odnosa bude dijete. Najlakse je reci ja sam ostecen jer ona zeli da abortira iako se kulturno poslije izmakao ili nije musterija da dijete uzdrzava. Dijete ne mozes odmah po rodjenju dati drugom roditelju na brigu i staranje s obzirom na njegove potrebe. Pogotovo ne roditelju kojem se omaklo ili gdje jedan nije htio ili je kompletan odnos izmedju 2 osobe obicna zivotna sjebada.Uvijek tu uskoci jos nekoliko ljudi ako se okolnosti takve pojave.
Ok pošteno, imaš svoje mišljenje. Ja bih da završim s tom pričom.
Glupost. Ako uzmemo u obzir da je sve tačno što navodi onda to radi iz ljubavi prema kuhanju i prema njemu. To je njen izbor, to želi i slobodna je raditi šta hoće po tom pitanju. U tome nema ništa antifeminističko, već naprotiv. Hiperventilisanje internet ratnica.
Glupost. Ako uzmemo u obzir da je sve tačno što navodi onda to radi iz ljubavi prema kuhanju i prema njemu. To je njen izbor, to želi i slobodna je raditi šta hoće po tom pitanju. U tome nema ništa antifeminističko, već naprotiv. Hiperventilisanje internet ratnica.
Ali rodne uloge se trebaju dekonstruisati, kako ne kontas.
John Cleese wrote: ↑30/06/2022 18:28 Sjetih se poznanika u visegodisnjem braku bez potomstva i njegove zezancije na tu temu - skoro sve smo probali i nista, preoostaje nam jos samo da probamo i taj seks
To me podsjeća na jednu (rahmetli) stariju rodicu koja nije imala djece - tako na nekim okupljanjima, kad bi se ljudi navili o svojoj djeci, uvijek bi rekla "o tome vam ne mogu ništa reći, ja mogu samo o seksu".
Ništa od toga, gradjani će od sada imati hotline zastupnika Zahiragića da zaštiti njihov moral i malo išamara tetku.
To me podsjeća na jednu (rahmetli) stariju rodicu koja nije imala djece - tako na nekim okupljanjima, kad bi se ljudi navili o svojoj djeci, uvijek bi rekla "o tome vam ne mogu ništa reći, ja mogu samo o seksu".
Ništa od toga, gradjani će od sada imati hotline zastupnika Zahiragića da zaštiti njihov moral i malo išamara tetku.
mozda bi rodicu ipak postedio, jer je bila udata, ali sigurno bi dobila bar upozorenje o tome sta se smije pricati na zalostima ili Bajramima