Nego naruci od kineza,ponekad od gree ponekad od midea,i samo nalijepi logo vivax
Tako da ne moze vivax bit bolji od gree ili midea.
Moderator: anex
Treba biti Daikin sensira ftxf35d cijenom 1264 km a wifi upravljac 64 km mislim da je to dobra cijena.Whitey86 wrote: ↑27/06/2022 19:57 U "ecos" vitez od 01. 07 do 10. 07. Rodjendanski popust na sav asortiman grijanja i hladjenja 20%. Sto se tice klima imaju samo daikin. Ja sam danas odmah zvao servisera ecos-a da mi predlozi klimu. Predlozio mi je daikin sensira ftxf50d za 55 kvadrata kat kuce. Cijena uredjaja ce biti 1880KM sto je jako dobra cijena i za ugradbeni materijal kao i za wifi modul cu dobiti 20% popust sto je super. Eto nadam se da sam nekome od pomoci bio s ovom informacijom.
Ja sam danas platio avans, napravili su mi predracun s klimom, wifi modulom, materijalom za ugradnju i sama ugradnja, pa sam na taj citav iznos dobio 20% popusta. Znaci cak je i ugradnja na popustu.dekara wrote: ↑27/06/2022 21:47Treba biti Daikin sensira ftxf35d cijenom 1264 km a wifi upravljac 64 km mislim da je to dobra cijena.Whitey86 wrote: ↑27/06/2022 19:57 U "ecos" vitez od 01. 07 do 10. 07. Rodjendanski popust na sav asortiman grijanja i hladjenja 20%. Sto se tice klima imaju samo daikin. Ja sam danas odmah zvao servisera ecos-a da mi predlozi klimu. Predlozio mi je daikin sensira ftxf50d za 55 kvadrata kat kuce. Cijena uredjaja ce biti 1880KM sto je jako dobra cijena i za ugradbeni materijal kao i za wifi modul cu dobiti 20% popust sto je super. Eto nadam se da sam nekome od pomoci bio s ovom informacijom.
Hvala na informaciji, vjerovatno cu i ja pazariti nesto.Whitey86 wrote: ↑27/06/2022 19:57 U "ecos" vitez od 01. 07 do 10. 07. Rodjendanski popust na sav asortiman grijanja i hladjenja 20%. Sto se tice klima imaju samo daikin. Ja sam danas odmah zvao servisera ecos-a da mi predlozi klimu. Predlozio mi je daikin sensira ftxf50d za 55 kvadrata kat kuce. Cijena uredjaja ce biti 1880KM sto je jako dobra cijena i za ugradbeni materijal kao i za wifi modul cu dobiti 20% popust sto je super. Eto nadam se da sam nekome od pomoci bio s ovom informacijom.
Pa moguce. Ja sam iz Busovace 15km od Viteza. Ne vjerujem da im se isplati u Orašje ici postavljati. Sto se tice popusta na ugradnju umjesto 250 plaćam je 200 s popustom. To se naravno odnosi samo na ruke.
Cekat cu jedno 2 tjedna na ugradnju posto je velika navala trenutno, pa je mozda i bolje naci montazera iz svog grada nego na njih cekati.
Koliku kvadraturu ti grijes?
GREE klima uređaj GWH12QB LOMO economical 1.044,05
gree-lomo-regular-gwh-12-qc 1,306.95 a na ekupi na snizenju 1.205,55
GREE klima Hansole Inverter GWH12TB-S3DNA1D 3,5kW 1.309,00
ili ici na daikin-sensira-ftxf35d-rxf35d 1,580.00
ili neka preporuka u ovom cjenovnom rangu
Ja bih radije roletne ugradio, ako je razlika svega 6°C.
Može. Mada i ja ne znam da li se na svaku vanjsku jedinicu može uzeti dodatno unutrašnja?bumerangss wrote: ↑30/06/2022 01:35 Imam jedno pitanje, mozda je smješno ali pitat cu... može li biti jedna vanjska jedinica a dvije unutarnje?![]()
Vrati se malo unazad nekoliko stranica i možeš iščitati koji su osnovni uslovi pravilne instalacije klima uređaja inverter. Imaš prave majstore kao što je Haso a imaš levate koji su do jučer nosili majstorima lotre, a onda majstori otišli vani a levati glume majstore i otvorili obrt i nepravilno ugrađuju uređaje, divotaGimli sin Gloinov wrote: ↑30/06/2022 12:51 kako ide proces instalacije klima uredjaja? znate li neke majstore, firme koje to mogu uraditi? koja je cijena, udaljenost unustrasnje i vanjske jedinice?