tako razgovaraj sa svojom bulicom.canvra888 wrote: ↑26/06/2022 00:38Polahko, pjeniš.Tempo wrote: ↑26/06/2022 00:26
nismo se najbolje razumjeli druze talibane. vi se necete smiriti dok od bosne ne napravite gazu. vi koji paradirate 365 dana godisnje u vasim kratkim tolama, sa vasim nindza zenama na plus 40, vi koji rokate iz topova, zadrigli nehljebi i u sustini bezvrijedne i beskorisne osobe, vi kojima smeta sve na svijetu. vi ste to zlo koje nas je snaslo, vi ste ta izopacenost i zarazna nesreca. vi ste direktni proizvod srpske ideologije i najveci uspjeh srpskih sluzbi. dobro, i drzavni vrh isto.
stalno me banuju pa ne smijem psovati, ali....
Povorka ponosa
-
Tempo
- ZeModerator
#3701 Re: Povorka ponosa
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3702 Re: Povorka ponosa
A ti danas pisao o toleranciji i sad ovo?!Tempo wrote: ↑26/06/2022 00:26nismo se najbolje razumjeli druze talibane. vi se necete smiriti dok od bosne ne napravite gazu. vi koji paradirate 365 dana godisnje u vasim kratkim tolama, sa vasim nindza zenama na plus 40, vi koji rokate iz topova, zadrigli nehljebi i u sustini bezvrijedne i beskorisne osobe, vi kojima smeta sve na svijetu. vi ste to zlo koje nas je snaslo, vi ste ta izopacenost i zarazna nesreca. vi ste direktni proizvod srpske ideologije i najveci uspjeh srpskih sluzbi. dobro, i drzavni vrh isto.Ezel Bayraktar wrote: ↑26/06/2022 00:09
Ko je spominjao Gazu kao alternativu? Ovi današnji "performansi" i šaka jada lezbača i pedera su alternativa,neka nova društvena vrijednost ? Takvi da nameću prilično konzervativnom društvu, gdje religija ipak veliku ulogu (koliko god bilo licemjernih pobirnika iste), nove norme ponašanja u vidu istospolnih brakova, zajednica i kao šlag na tortu da nam ponude performans u vidu golaća na trgu.
stalno me banuju pa ne smijem psovati, ali....
- Bloo
- Globalna šefica
-
Tempo
- ZeModerator
#3705 Re: Povorka ponosa
tolerancija prema sekti koja nas nezadrzivo gura u propast i nestanak, koja se, kao sto rekoh, nece smiriti dok od nas ne naprave gazu? tako smo mogli tolerisat cetnike. isti kurac.konektovan wrote: ↑26/06/2022 00:41A ti danas pisao o toleranciji i sad ovo?!Tempo wrote: ↑26/06/2022 00:26
nismo se najbolje razumjeli druze talibane. vi se necete smiriti dok od bosne ne napravite gazu. vi koji paradirate 365 dana godisnje u vasim kratkim tolama, sa vasim nindza zenama na plus 40, vi koji rokate iz topova, zadrigli nehljebi i u sustini bezvrijedne i beskorisne osobe, vi kojima smeta sve na svijetu. vi ste to zlo koje nas je snaslo, vi ste ta izopacenost i zarazna nesreca. vi ste direktni proizvod srpske ideologije i najveci uspjeh srpskih sluzbi. dobro, i drzavni vrh isto.
stalno me banuju pa ne smijem psovati, ali....![]()
- KatoBosanski
- apsidejzi
#3707 Re: Povorka ponosa
Riba.
- KatoBosanski
#3708 Re: Povorka ponosa
Kozojebi VS Trans-ribe u FTV turniru. 
- Bloo
- Globalna šefica
- konektovan
#3710 Re: Povorka ponosa
Kozojebi...fin vam je rečnik
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3711 Re: Povorka ponosa
konektovan wrote: ↑26/06/2022 00:39A gej porodice nisu normalne ?! Daj odlučite se više..plain vanilla wrote: ↑26/06/2022 00:37 A ko su ovi sto su izvodili performans? Iz normalnih ili gej porodica?![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#3712 Re: Povorka ponosa
Izgleda da je golać imao tange. 
- konektovan
#3713 Re: Povorka ponosa
Boga mi ti ko da si od jučer na forumu...
Zar nisi upoznao bloo..
Last edited by konektovan on 26/06/2022 00:58, edited 1 time in total.
-
Tempo
- ZeModerator
-
guruguru95
#3715 Re: Povorka ponosa
Ponavljam - zaboli me za pederčine, SDA-ovce, talibane, četnike, vjernike, nevjernike, obrezane, neobrezane, a pogotovo forumaše paćenike, kompleksaše i moralne vertikale koji misle da su popili svu pamet svijeta...
Niko nema pravo da mi blokira grad i uskrati slobodu kretanja čitav dan! Kraj priče!
Niko nema pravo da mi blokira grad i uskrati slobodu kretanja čitav dan! Kraj priče!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3716 Re: Povorka ponosa
Ti jedan dan ne mozes u grad, oni nikad ne mogu sklopiti brak, npr.guruguru95 wrote: ↑26/06/2022 01:03 Ponavljam - zaboli me za pederčine, SDA-ovce, talibane, četnike, vjernike, nevjernike, obrezane, neobrezane, forumaše paćenike, kompleksaše i moralne vertikale koji misle da su popili svu pamet svijeta...
Niko nema pravo da mi blokira grad i uskrati slobodu kretanja čitav dan! Kraj priče!![]()
-
mirza_15
#3717 Re: Povorka ponosa
Za vlast treba mudrosti. Svaki političar u Evropi i Svijetu vodi računa o glasačima i javnosti te na osnovu toga vuče poteze. Gdje je kraj? Ne znam, ali ako se nastavi agresivno sa ovim što se gura bojim se da ćemo da gledamo još 30 najtežih godina sa SDA. Politika je umjetnost mogućeg, a ne guranje svojih ideala i principa po svaku cijenu. Ako hoćeš da mijenaš stvarnost moraš biti vlast. Da bi bio vlast moraš dobiti glasove. Da bi dobio glasove moraš ubijediti glasače. Ja sam mislio da će NS da ostavi svoja ideološka ubjeđenja po strani i da će trojka raditi na ekonomiji, transparentnosti, jačanju privrede, poštenijem i pravednijem društvu, tenderima i konkursima koji nisu namješteni... Dobro je krenulo i činilo se da ide u dobrom smijeru, ali izgleda da NS to nije u stanju i da su im ideološka ubjeđenja važnija. Peđa je to još nekako držao pod kontrolom. Forto očigledno ili ne može ili ne želi. Šteta.Bloo wrote: ↑26/06/2022 00:32Da ponovim pitanje: Koliko će dugo onda manjina (ja, ti, ostali "ne glasam za SDA") onda da strepi od te nepismene zatucane većine koja glasa za SDA i koja je zaslužna za ovih 30 najtežih godina zajedno? Da li je vama ok da ljudi koji su prije glasali za SDa, pa sada glasaju za NiP pa će se sada razocarati u NiP pa opet glasati za SDA biti budu zapravo isto glasačko tijelo kao i vi (ako podemo od pretpostavke da glasate za NiP)?mirza_15 wrote: ↑26/06/2022 00:29 Ma ne konta ona to. Živi u svom svijetu od 5% sa istim stavovima i ne konta kakva šteta je napravljena sa ovim debilnim potezom i kako će ogromna većina ovo da percipira. To ti je onaj sindrom Bisera Turković. Ja ne znam šta ću od para i koristim sve moguće privilegija, krećem se u krugu ljudi koji isto tako ne znaju šta će od para i koriste raznorazne privilegije, zaključim na osnovu toga da građani BiH jako dobro žive i to izjavim pred TV kamerama. Samo je ovdje druga stvar u pitanju.
Gdje je kraj? Kad je kraj?
NiP je progutao gorku pilulu sa paradom. To je svom glasačkom tijelu mogao pravdati. Želimo u EU i to mora biti. Ali očigledno se ne misli na tome stati, guraju se glupe stvari uprkos dogovoru da se ostave po strani i da se ispoštuju dogovorene mjere i principi. Moje mišljenje je da ovaj "performans" nije slučajno bio baš danas. Mislim da je namjerno tempiran u ovo vrijeme kako bi opipao puls, testirale i pomjerale granice, a ljudi polako počeli navikavati na "novo normalno".
- jao_situacije
#3718 Re: Povorka ponosa
pa očito da jeste organizirano kad su ove godine na čelu tzv. "povorke" bile ove gospodžetine ambasadorke iz germanskih zemalja, a finansirano je preko eu, znači test i provokacija sarajlijama na već udareni veto o pristupanju neki dan, dvaput su nam pokazali kitu germani u par danaBloo wrote: ↑25/06/2022 21:59Na žalost, ne vidjeh nikad golaćeSnake Eyes wrote: ↑25/06/2022 21:58 Hej, rekoh vidjet cemo. Istinski bih volio da nisam upravu ali cini mi se, a ti bi to mogla bolje znati, da gradovi u kojima paradiraju golaci, nisu bas startali sa takvim paradama ili jesu,?
Moram otići do Berlina.
Hold my beer.
*btw Njemacka je veoma relaxed oko nudizma :d mi nismosumnjam da cemo ikad imati golaće
![]()
nemaš šta sumnjati već su tu, i samo su dobili kazne, a ovo je za hapšenja alkotestiranja i testa na drogu i psihijatrijske procjene pa onda sve ostalo
dođu inspektori pa krenu sa pitanjima kako ste došli u državu, ko vas je zvao, jeste li se skidali i performirali privatno ili poslovno, ako je poslovno imate li radnu dozvolu, imate li prijavljen boravak itd. redom
da je ova ojebina od države stvarno ono što enđio povorkaši laprdaju da jeste, ovaj golać bi spavao u ćeliji, ali očito da nije.
povorkaši su posebna skupina iznad svakog zakona, a izgleda da su ambasade milion puta jače od državnih institucija u fortinom kurtonu sarajevu
ambasadama bi najpametnije bilo da ove godine promoviraju apstiniranje od glasanja.
sve mi se čini da će u oktobru rezultati izbora biti kao što je onaj hm2000 na sda temi godinama trbubio
samo sda, na svim nivoima
- N.N.
#3719 Re: Povorka ponosa
Na qurac se moze, al'u EU ne moze

-
Tempo
- ZeModerator
#3720 Re: Povorka ponosa
mene isto boli kurac za tvoj grad, ali trebas znati da ti grad nije blokirala grupa od 500 lezbi i deraša sa prijateljima, jer ih je premalo za tako nesto, nego svi ostali ucesnici u tom dogadjaju. dakle talibansko-desnicarske pedercine, i policija koja je bila prinudjena da zastiti ljude od ovih neandeartalaca.guruguru95 wrote: ↑26/06/2022 01:03 Ponavljam - zaboli me za pederčine, SDA-ovce, talibane, četnike, vjernike, nevjernike, obrezane, neobrezane, a pogotovo forumaše paćenike, kompleksaše i moralne vertikale koji misle da su popili svu pamet svijeta...
Niko nema pravo da mi blokira grad i uskrati slobodu kretanja čitav dan! Kraj priče!![]()
Last edited by Tempo on 26/06/2022 01:13, edited 1 time in total.
-
Tempo
- ZeModerator
- Droog
#3722 Re: Povorka ponosa
-Chesterfield- wrote: ↑26/06/2022 00:34Rađa se nova stranka.SpoilerShowBloo wrote: ↑26/06/2022 00:32
Da ponovim pitanje: Koliko će dugo onda manjina (ja, ti, ostali "ne glasam za SDA") onda da strepi od te nepismene zatucane većine koja glasa za SDA i koja je zaslužna za ovih 30 najtežih godina zajedno? Da li je vama ok da ljudi koji su prije glasali za SDa, pa sada glasaju za NiP pa će se sada razocarati u NiP pa opet glasati za SDA biti budu zapravo isto glasačko tijelo kao i vi (ako podemo od pretpostavke da glasate za NiP)?
Gdje je kraj? Kad je kraj?
![]()
Vidi vidi Sharia Crips.
Kakvi su ovo Gang Sign-ovi?
-
Niemand
#3723 Re: Povorka ponosa
U ovoj zemlji su ljude ubijali, silovali, mucili i proganjali, koji su bili mozda ateiste ili hare krisne ali su imali muslimansko ime ili prezime, pa cak i kad nisu imali ni muslimansko ime ni prezime ali im je dedo bio musliman.
I vi pisite te svoje bljuvotine misleci valjda kako cete sa tom svojom mrznjom ljudima objasniti sta je tolerancija i suzivot ili sta vec.
Strasno je kakvi se sve fasisti skrivaju ispod nekakvog antifasizma i tolerancije.
Vi ljudi niste normalni, a ne lgbtq ili vjernici, vec bas vi, jbn fasisti.
I vi pisite te svoje bljuvotine misleci valjda kako cete sa tom svojom mrznjom ljudima objasniti sta je tolerancija i suzivot ili sta vec.
Strasno je kakvi se sve fasisti skrivaju ispod nekakvog antifasizma i tolerancije.
-
Tempo
- ZeModerator
#3724 Re: Povorka ponosa
semitska imena.Niemand wrote: ↑26/06/2022 01:15 U ovoj zemlji su ljude ubijali, silovali, mucili i proganjali, koji su bili mozda ateiste ili hare krisne ali su imali muslimansko ime ili prezime, pa cak i kad nisu imali ni muslimansko ime ni prezime ali im je dedo bio musliman.
-
guruguru95
#3725 Re: Povorka ponosa
Sličan odgovor mi je prije sat-dva poslala i Bloo.Tempo wrote: ↑26/06/2022 01:10meni isto boli kurac za tvoj grad, ali trebas znati da ti grad nije blokirala grupa od 500 lezbi i deraša sa prijateljima, jer ih je premalo za tako nesto, nego svi ostali ucesnici u tom dogadjaju. dakle talibansko-desnicarske pedercine, i policija koja je bila prinudjena da zastiti ljude od ovih neandeartalaca.guruguru95 wrote: ↑26/06/2022 01:03 Ponavljam - zaboli me za pederčine, SDA-ovce, talibane, četnike, vjernike, nevjernike, obrezane, neobrezane, a pogotovo forumaše paćenike, kompleksaše i moralne vertikale koji misle da su popili svu pamet svijeta...
Evo još jednom da podebljam: NIKO nema pravo da mi blokira grad i uskrati slobodu kretanja čitav dan! Kraj priče!