Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑21/06/2022 21:27
Sta god mislili o zildzicu ovaj smajo je stoput opasniji lik, tako pricaju u brijacnici
Samo dobra mu fora. Zalijeće se na Salku, a zna da će ih drugi spriječiti. Isto tako zna da se ne bi dobro proveo da do kontakta dođe. Taktika: "držite me ubit ću ga!"
Razlog vise za svakog postenog gradjanima tuzle i kantona da se iseli iz bosne, iskreno i realno ako je ovo sto sda ima da ponudi na tk, a realno uezce puno glasova nemamo sta pricati onda. Nek zadnji ugasi svjetlo.
Dok je bila partija postojao je energoinvest sa privatnim avionom, postajala je vranica, zgp, hidrogradnja,gras, zeljeznice, sport. Kako skinuse partiju i ovi tvoji sjedose na vlast imamo respiratore, maline, unistene firme...
Zivjela sda
Pa partija je i unistila sve to.
Milosevic i Tudjman su partijski ljudi.....o cemu ti? Ratko Mladic je covjek partije.....Mate Boban, Jadranko Prlic, da ne idem dalje....
Rat i unistavanja su nam priredili komunisti, sa JNA na celu
Nakon sto je partija sve unistila, ovi "moji" su sve trebali dizati iz pepela.
Ali ide na bolje.....Danas imamo autoputeve, sto nikad nismo imali. Danas se na odmor putuje u Afriku, umjesto u Zaostrog.... itd
Nije sve tako crno kao sto predstavljate.
Kakve auto puteve, citava regija ima pet puta više i svi nas ismijavaju da ne možemo da zavrsimo koridor u 20 godina. Masa stanovništva pobjegla u inostranstvo o čemu pričaš čovječe.
sumirprimus wrote: ↑21/06/2022 22:08
Razlog vise za svakog postenog gradjanima tuzle i kantona da se iseli iz bosne, iskreno i realno ako je ovo sto sda ima da ponudi na tk, a realno uezce puno glasova nemamo sta pricati onda. Nek zadnji ugasi svjetlo.
sumirprimus wrote: ↑21/06/2022 22:08
U Moldaviji je 1989. živelo 4.5 miliona ljudi. Zahvaljujući očajnoj ekonomskoj situaciji i korupciji danas živi skoro duplo manje, svega 2.6 miliona.
Efekat koji korupcija i organizovani državni kriminal izazivaju je ravan genocidu.
Jedna zanimljivost.kako god to pokusali upakovat u patriotizam i borbom za drzavu. Brojke ne lazu , slicno zar ne
Pa tk je slavila kad je sda oborila ponder, uze nam sarajevo pare. Uzivajte u sda i povedite zlaju i centralu jer nece ga vise zasjesti u sarajevu na vlast. Kako ce i zasjesti kad ovi ne rade nista samo kradu pare, pare koje je mogla sda sebi u dzep stavit. Bruka i sramota trojke
sumirprimus wrote: ↑21/06/2022 21:27
Sta god mislili o zildzicu ovaj smajo je stoput opasniji lik, tako pricaju u brijacnici
Samo dobra mu fora. Zalijeće se na Salku, a zna da će ih drugi spriječiti. Isto tako zna da se ne bi dobro proveo da do kontakta dođe. Taktika: "držite me ubit ću ga!"
Klasika
Drzite me da ga ne ubijem
Ovaj bi ga zakuco u dvije sekunde.
Klasika
Drzite me da ga ne ubijem
Ovaj bi ga zakuco u dvije sekunde.
giannibelif wrote: ↑22/06/2022 00:08
Sisoje je tragedija od čovjeka, tolike godine radio i stvarao po Americi da bi se sad ovim mizerlucima bavio među ovom mentalnom fukarom.
On je ako ne veca onda mentalna fukara na njihovom nivou.
Zanimljiv je prateći tekst uz ovaj snimak na Avdićevom portalu:
Inače, ovo nije prvi incident Salke Zildžića na stranačkim organima. Sličnu raspravu, manjeg fizičkog intenziteta, Zildžić je imao i sa Dževadom Mahmutovićem, današnjim zamjenikom ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH.
Smajo Mandžić je rođeni Srebreničanin i blizak prijatelj Nasera Orića. Jedini je živi nosilac odlikovanja “Zlatni ljiljan” i ordena “Zlatni ljiljan sa zlatnim vijencem”. Tokom agresije na BiH, ubijena su mu tri brata i otac, a on je šest puta ranjavan. Poslije rata osnovao je zaštitarsku agenciju “BH sigurnost”.
Da ne bi bilo ikakve sumnje koga Avdo Avdić u ovom sukobu podržava...
Nakon ovog snimka, najvjerovatnije, rejting SDA u Tk raste. Vidi se da se radi o srcanim gazijama koje se mogu suprotstaviti svim silama koje zele da razore Bosnu.