Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prolazi joj vrijeme, biće na jesen jeftinija.
Šta će ti sad prasa pored mladog luka, krompira, paprika, krastavaca, kupusa ...de ba Muha nek hanuma kakve kalje pristavi
Prolazi joj vrijeme, biće na jesen jeftinija.
Šta će ti sad prasa pored mladog luka, krompira, paprika, krastavaca, kupusa ...de ba Muha nek hanuma kakve kalje pristavi
Ova moja meni draga mahnitura samo u nake travke vjeruje meni ono naše--cevapi i ostali dijetalni proizvodi na taj fol
Standardno, kao i čokolade, deterdžent....sad kupila denk mit iz dm-a, da probam pošto je fairy odavno smanjio na 800 ml. Ok ovaj dm-ov, još je sad čitava linija denk mit na sakupljanju za bodove
Mudohan1 wrote: ↑19/06/2022 11:23
je li ko primijetio da je s novim pakovanjem Cedevite banda ukrala 100 g a povećala cijenu
sta mislis o Violeta lasta strudlama jesi vidio sta domaci brend radi i hoces li ga podrzati u kupovini jer znamo koliko se ti brines za domacu proizvodnju
Mudohan1 wrote: ↑19/06/2022 11:23
je li ko primijetio da je s novim pakovanjem Cedevite banda ukrala 100 g a povećala cijenu
sta mislis o Violeta lasta strudlama jesi vidio sta domaci brend radi i hoces li ga podrzati u kupovini jer znamo koliko se ti brines za domacu proizvodnju
semsasuljakovic wrote: ↑19/06/2022 12:01
Kupiti 250 g Meggle maslaca za 9,5 KM umjesto 7 KM za 500 g turskog Icim maslaca graniči sa ludošću.
Meggle treba zabraniti kupovati. Olos najveci.
Kao i ostali domaci lanci.
Koriste hype da se bogate jos vishe.
u Berlinu 30% jeftiniji mlijecni proizvodi.
Njemacka, gdje je satnica 16€ start.
Meggle ti je Njemački puter. Kad je ranije postavljana slika ovog putera sa cijenom oko 10 KM 250 g, Milkosov puter koji jeste domaći iste gramaže je bio skoro u pola jeftiniji.
Last edited by kox on 19/06/2022 12:21, edited 1 time in total.
Jel se ovo direktor jope registrovao?
naravno bata ga banovao prije tri dana i odmah jucer krenuo sa tabelama ponovo
Pa ima putera i za 5 km, cudno mi je sto ljudi kupuju ovaj skuplji.
Neki ljudi imaju para, nije jasno odakle ali imaju, kod mene u ulazu trenutno se renoviraju 3 stana, jedan je kupljen pa otprilike je poznato da je kupac neki guzovan jer oni kupuju po nekoliko stanova. Dva stana renoviraju stalni stanari, jedan stan ona nije zaposlena muz sandzo "ne radi" odnosno bavi se ko zna cime, drugi stan lik zivi sam radi kao trgovac.
U sred ovog haosa, trose hiljade maraka na potpunu pretumbaciju stana, oni mijenjaju sve od stolarije, kupatila do podova, buse burgijaju, ugradje se etazno, plinsko. Odakle pare, valjda tetka iz amerike posalje.
dječak sa šibicama wrote: ↑19/06/2022 12:51
Pa ima putera i za 5 km, cudno mi je sto ljudi kupuju ovaj skuplji.
Neki ljudi imaju para, nije jasno odakle ali imaju, kod mene u ulazu trenutno se renoviraju 3 stana, jedan je kupljen pa otprilike je poznato da je kupac neki guzovan jer oni kupuju po nekoliko stanova. Dva stana renoviraju stalni stanari, jedan stan ona nije zaposlena muz sandzo "ne radi" odnosno bavi se ko zna cime, drugi stan lik zivi sam radi kao trgovac.
U sred ovog haosa, trose hiljade maraka na potpunu pretumbaciju stana, oni mijenjaju sve od stolarije, kupatila do podova, buse burgijaju, ugradje se etazno, plinsko. Odakle pare, valjda tetka iz amerike posalje.
Sto vrijedjas ljude koji zaradjuju vise od tebe, potencijalno su sposobniji u zivotu od tebe ? Ispade da je najbolje da smo svi podstanari
O kakvom haosu pricas ? Pojede te zavist… pozovi bar molere nek ti okrece stan ne bil se malo smirio.
Cuj odakle pare.. rade valjda ljudi. Imas ti u Sarajevu i direktore banaka, direktore jakih firmi koji ne zaradjuju hiljadu maraka.