Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Karikaturist
#5126 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Eh da vidimo sad 'legende' kluba, jeli imaju obraza ostati ili ce nas rastetetiti velikih plata..
-
Anquilla
#5127 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znam to, nego sam mislila da će obojici ponuditi neku poziciju nakon okončanja karijere, tipa trener pjetlića
Pisali su da Ahmetović već pohađa edukacije za trenersku licencu.
- Revolucionar ★
#5128 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hvala Bogu vise, napokon ta cistka. Ima tu i imena koja su mogla jos ponesto dati, ali to je to, hvala i dovidjenja, kad odradis ovakvu sezonu u klubu koji placa zlatom, vrijeme je za rastanke. Jos da Don Mirvic skonta da propuse upravu i influenserke, gdje bi nam kraj bio
-
kleja
#5129 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
na slikama sa prozivke izgleda onaj makedonac stoper Vlatko Drobarov
-
kleja
#5130 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
sencobih
#5131 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hebibović, Krste i Dupovac, to su igrači koji su ostavili veliki trag u klubu. Ne treba sad na osnovu zadnje sezone u kojoj bi se i Ronaldo utopio u sivilo, zaboraviti sve dobre sezone koje su ovi igrači uradili za naš tim.
- Svakodobro!
#5132 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zna li se ista za Avramovskog, mislim da je pod ugovorom, jel ostaje ili?
- van Basten
#5133 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vidi se da nas je Dudić dobro upratio 
- GandalfSivi
#5134 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mogao je ovdje forum otvoriti i sve da zna
- Dinostula
#5135 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tu je, vratio se i Sevelj,Dervisagic i Salcin.Jos kad dodamo Ikica,Tomasevica i Cirjaka.To je vec 6 igraca.Svakodobro! wrote: ↑12/06/2022 20:44 Zna li se ista za Avramovskog, mislim da je pod ugovorom, jel ostaje ili?
Avramovski je igracina samo budale bi se odrekle takvog igraca.
- Logovan
#5136 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja da se pitam ostavio bih i Dupovca i Velkoskog zbog svega što su uradili. Puno su toga ostvarili, a to trebamo cijeniti. Kad ih se već rješavamo, onda to treba uraditi na fin način, ljudski ih ispratiti, a ne odbraciti kao da su tamo neki Cmiljanić i Palić.
Ma jok, ne dolazi u obzir nikakvo tjeranje. Baš je dobar igrač. Ono malo utakmica što je odigrao vidjelo se da zna igrati.
-
kleja
#5137 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za Dupovca i Velkoskog se slažem, ali možda ima nešto što mi ne znamo. Što je Krste bio suspendovan, Dupovac svaku treću igr'o zbog crvenih, odnos prema klubu i to.
Možda je i bolje da ne znamo sve.
Možda je i bolje da ne znamo sve.
- Logovan
-
Registarska oznaka
- Logovan
#5140 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nekadašnji defanzivac Zrinjskog Marin Aničić postao je novi član Sarajeva, sa kojim je danas potpisao ugovor. Sarajevo je najavilo dolazak novog defanzivca, a iako se očekivalo da to bude Vlatko Drobarov, klub će uskoro ozvaničiti saradnju sa Aničićem.
Aničić ima jedan nastup za reprezentaciju BiH, a najdublji trag u karijeri ostavio je u Astani, sa kojom je bio redovan učesnik evropskih takmičenja i igrao je čak i Ligu prvaka. Ukupno je odigrao 64 evropske utakmice i njegovo iskustvo moglo bi biti od velikog značaja za Sarajevo koje gradi potpuno novu ekipu.
- PhilJacksonIzvala
#5141 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo mi se puno vise svidja od udrobljenog 
-
sencobih
#5142 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
mislim da bi nam ga drobarov zadrobio vrlo brzo
- GandalfSivi
#5143 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Opet nasli lika koji nije igrao godinu dana…Logovan wrote: ↑13/06/2022 15:31![]()
![]()
Nekadašnji defanzivac Zrinjskog Marin Aničić postao je novi član Sarajeva, sa kojim je danas potpisao ugovor. Sarajevo je najavilo dolazak novog defanzivca, a iako se očekivalo da to bude Vlatko Drobarov, klub će uskoro ozvaničiti saradnju sa Aničićem.
Aničić ima jedan nastup za reprezentaciju BiH, a najdublji trag u karijeri ostavio je u Astani, sa kojom je bio redovan učesnik evropskih takmičenja i igrao je čak i Ligu prvaka. Ukupno je odigrao 64 evropske utakmice i njegovo iskustvo moglo bi biti od velikog značaja za Sarajevo koje gradi potpuno novu ekipu.
- Logovan
#5144 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo zvanično za ovog što drobi

-
Adobeg
#5145 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sto nas je danas krenulo evo potpisao i Marin Anicic bio je dobar igrac,valjda ce biti i kod nas. 
-
sencobih
- East_side
#5147 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svaka čast za ovu čistku
Za mene je ovo pokazatelj imanja muda i rada striktno u interesu kluba, baš kao što je Dudić i najavio u uvodnom obraćanju.
Što se tiče Krleta, svaka njemu čast. Jedan je od najtrofejnijih ako ne i najtrofejniji fudbaler Sarajeva kada se gleda pojedinačno.
Pružio je mnogo radosti (ali i nervoze ako ćemo iskreno) svima nama i to je to. Jest legenda kad se sve sabere ali od legendarluka se ne živi, mi moramo gledati na sutra. Prijatan razlaz je jedino logično rješenje.
Jedino što bi moglo biti problematično (vjerovatno i hoće) u cijeloj ovoj priči je to što gomila igrača odlazi a nova gomila dolazi. Treba vremena da se sve to posloži.
Ali poznavajući nas, naša često nerealna očekivanja i nestrpljenje, mi ćemo očekivati da deremo kao da su svi igrači 5 godina zajedno na okupu.
E sad ne znam šta je cilj kluba i stručnog štaba konkretno za narednu sezonu. Da lagano gradimo novi tim koji će za godinu, dvije biti konkurentan za trofeje ili da odma jurišamo pa makar to bilo i na vrat na nos. Ja bih lično bio zadovoljan izborenom Evropom na kraju sezone.
Dudić je mene iskreno već sada 'kupio' ovim poduhvatima i ja bih mu dao šansu da odradi ugovor do kraja (dvije godine) jer ako se nastavi u ovom pravcu, imamo se čemu nadati.
Za mene je ovo pokazatelj imanja muda i rada striktno u interesu kluba, baš kao što je Dudić i najavio u uvodnom obraćanju.
Što se tiče Krleta, svaka njemu čast. Jedan je od najtrofejnijih ako ne i najtrofejniji fudbaler Sarajeva kada se gleda pojedinačno.
Pružio je mnogo radosti (ali i nervoze ako ćemo iskreno) svima nama i to je to. Jest legenda kad se sve sabere ali od legendarluka se ne živi, mi moramo gledati na sutra. Prijatan razlaz je jedino logično rješenje.
Jedino što bi moglo biti problematično (vjerovatno i hoće) u cijeloj ovoj priči je to što gomila igrača odlazi a nova gomila dolazi. Treba vremena da se sve to posloži.
Ali poznavajući nas, naša često nerealna očekivanja i nestrpljenje, mi ćemo očekivati da deremo kao da su svi igrači 5 godina zajedno na okupu.
E sad ne znam šta je cilj kluba i stručnog štaba konkretno za narednu sezonu. Da lagano gradimo novi tim koji će za godinu, dvije biti konkurentan za trofeje ili da odma jurišamo pa makar to bilo i na vrat na nos. Ja bih lično bio zadovoljan izborenom Evropom na kraju sezone.
Dudić je mene iskreno već sada 'kupio' ovim poduhvatima i ja bih mu dao šansu da odradi ugovor do kraja (dvije godine) jer ako se nastavi u ovom pravcu, imamo se čemu nadati.
- Baltazar_khan
#5148 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kako se zove ovaj stoper makedonac ne vidim mu ime od glave
-
Adobeg
#5149 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vlatko Drobarov 29 godina dosao iz bugarskog prvenstva.
- rocco_siffredi
#5150 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iskreno, žao mi je Mirvića.
Uložiti će pare, Vico, sudije i kompanija će ga opaliti po ušima i možemo kurcu svirati. Totalno nerezonski ulaganje novca u ovakvom odnosu snaga u savezu. Jedini ko će najebati je Sarajevo kada se isti povuče kad skonta da nema hajra od ulaganja.
Dodik, Vico, Borac, sudije će zaštiti svoju investiciju, Mirvić nije u stanju zaštiti svoju.
Uložiti će pare, Vico, sudije i kompanija će ga opaliti po ušima i možemo kurcu svirati. Totalno nerezonski ulaganje novca u ovakvom odnosu snaga u savezu. Jedini ko će najebati je Sarajevo kada se isti povuče kad skonta da nema hajra od ulaganja.
Dodik, Vico, Borac, sudije će zaštiti svoju investiciju, Mirvić nije u stanju zaštiti svoju.