Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lik je ruzan i uz to ima i seljacko ponasanje. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi zenama privlacan tip prolazio.
Jedino dobro sto je rekao je ovo da mnoge cekaju princa a svake godine postaju starije i ruznije.
[/quote]
Sve ti govori to što mu se kanal zove zavodnik SFRJ, prije je bio vojnik SFRJ. A u komentarima ga podržavaju isti oni što bi doslovno zguzili bilo šta
Lik uprdio sigurno 40 godina , nijedna ga normalna ženska neće ali bitno je napisati da je zavodnik hah
Činjenica jest da su tamo ženske mnogo slobodnije , ali pitanje kakve ženske .
orbita12 wrote: ↑04/06/2022 13:40
Lik samo kupi neke kurave , što se daju za 10 dolara , bar toga na zapadu ne nedostaje
I još se hvali time , a svaku žensku koju on pokupi može imati skoro svako ako mu ne smeta da pokupi koju polnu bolest
Lik je ruzan i uz to ima i seljacko ponasanje. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi zenama privlacan tip prolazio.
Jedino dobro sto je rekao je ovo da mnoge cekaju princa a svake godine postaju starije i ruznije.
Eh, lako je lijepom insanu, nazalost, vecina nas je prosjecno. Ovaj na videu je ljakse, ono, pedeset puta istu foru prosipa i 50 puta ga odbijaju, on i dalje ne konta u cemu je problem. Onda naleti na neku nafikasnu crnkinju iz geta koja pada na hamburger i kolu i prozv'o se zavodnikom.
Eh, lako je lijepom insanu, nazalost, vecina nas je prosjecno. Ovaj na videu je ljakse, ono, pedeset puta istu foru prosipa i 50 puta ga odbijaju, on i dalje ne konta u cemu je problem. Onda naleti na neku nafikasnu crnkinju iz geta koja pada na hamburger i kolu i prozv'o se zavodnikom.
Mene je uhvatilo susramlje dok sam gledao. Ali tipovi poput ovoga uvijek imaju neku kraj sebe. Jednostavno zakon velikih brojeva.
Najveca mana koju muskarac moze imati jeste ako je stidljiv i povucen. Tad te jedino manekenski izgled moze izvuci pa da ti se zene same nude.
Mene je uhvatilo susramlje dok sam gledao. Ali tipovi poput ovoga uvijek imaju neku kraj sebe. Jednostavno zakon velikih brojeva.
Najveca mana koju muskarac moze imati jeste ako je stidljiv i povucen. Tad te jedino manekenski izgled moze izvuci pa da ti se zene same nude.
ma ovo je komedija, nadam se
pomalo krindz, i na momente djeluje kao napasnik, nije ni zenama lahko kakvih likova ima
lik kupi žene nisko na socijalnoj lestvici. ok ako računa rupa je rupa i broji recke, ali generalno nije ovo nešto čime se trebalo hvaliti, a naročito ne prozvati se alfa mužjakom.
saint_mirad wrote: ↑04/06/2022 19:14
lik kupi žene nisko na socijalnoj lestvici. ok ako računa rupa je rupa i broji recke, ali generalno nije ovo nešto čime se trebalo hvaliti, a naročito ne prozvati se alfa mužjakom.
Meni je slučajno naletio njegov video, trazio sam klipove o zivotu u Americi i onda odgledam sve ove gdje kao "muva" žene. Oplak'o sam. 99% sve ove crnkinje sto su s njim su prostitutke. Al' eto, čo'jk se smatra alfa mužijakom.
Njega je fino spustio Mario Vrećo, ne znam staviti yt link ali naziv je Pravi Alfa muškarac
I u tom videu stavio je insert gdje "zavodnik " pokazuje račun za hotelsku sobu kao dokaz da je guzio i to račun star par godina čuva . Koja kretencina hah
ma ovo je komedija, nadam se
pomalo krindz, i na momente djeluje kao napasnik, nije ni zenama lahko kakvih likova ima
Imaju zene svojih mana, ali svakako da im je generalno teze jer je vise muskih debila.
Sociolog wrote: ↑04/06/2022 21:02
Labude, onako ljudski da priupitam..
Da li imas ikakav socijalni i drustveni zivot izvan foruma??
40 banke su ti..
Que bella vita
Jesam li ja tebi jednom odgovorio da vise ne odgovaramna pitanja
Covjece ja berem tresnje i pisem na forumu
Ne razumijes ti to nisi ti ljubitelj istine
Davno sam gledao u njemackoj su radili pa hajmo reci eksperiment. Lik ide ulicom i pita zene da li bi se sexale sa njim sad odmah da idu u hotel. I na kraju jedna pristade i odose
Davno sam gledao u njemackoj su radili pa hajmo reci eksperiment. Lik ide ulicom i pita zene da li bi se sexale sa njim sad odmah da idu u hotel. I na kraju jedna pristade i odose