Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Droog wrote: ↑07/06/2022 00:01
Znaci ovaj John Rambo na slici ipak nije Bake?
Kad vidis ove u uniformama i tamnim cvikama, znas da ti nisu linije vidjeli. Mi ni uniforme, a bogamni ni cvika nismo imali.
Jedna puska se izmjenjuje na strazi. Prvo sa 15 metaka, pa onda kasnije sa 60.
Ja uniformu tek 1994 dobio. Dotle dero svoje civilne hlace, jakne i patike. A eto makar sam bio u army folu, vijetnamke i dzins.
Tačno dolazim iz inostranstva na dan izbora samo da zaokružim Denisa i pojedem 10 ćevapa. Neću ni noćiti. Sad bi glasao za bilo kakvo uređenje BiH samo pod uslovom da SDA ne postoji vise nikako. Jer ako sda i ova seoska varalica opet pobijede to će značiti ništa drugo nego nestanak Bosne jer će biti neviđeni egzodus. Možeš ti crtati karte i granice kako hoćeš ali ako tu nema nikoga onda jebes ti to.
A ovaj zlotvor i žena mu moraju krivično odgovarati za svo zlo koje su učinili, dok se to ne desi nema naprijed.
konami666 wrote: ↑07/06/2022 07:29Tačno dolazim iz inostranstva na dan izbora samo da zaokružim Denisa i pojedem 10 ćevapa. Neću ni noćiti. Sad bi glasao za bilo kakvo uređenje BiH samo pod uslovom da SDA ne postoji vise nikako. Jer ako sda i ova seoska varalica opet pobijede to će značiti ništa drugo nego nestanak Bosne jer će biti neviđeni egzodus. Možeš ti crtati karte i granice kako hoćeš ali ako tu nema nikoga onda jebes ti to.
A ovaj zlotvor i žena mu moraju krivično odgovarati za svo zlo koje su učinili, dok se to ne desi nema naprijed.
Ja takodzer! Nisam bio godinama. Ali ako ce pomoci moj glas da sdO izgubi, dolazim.
Pa ljudi moji vama je SDA pomogla da napravite nesto od svog zivota. Vi bi trebali biti zahvalni sto vas je gurnula preko ruba da odete.
Mi koji ovdje patimo u ovoj neviđenoj kombinaciji anarhije, korupcije, fasizma... mi bi trebali biti ti koji ce glasati za unistenje SDA.
konami666 wrote: ↑07/06/2022 07:29Tačno dolazim iz inostranstva na dan izbora samo da zaokružim Denisa i pojedem 10 ćevapa. Neću ni noćiti. Sad bi glasao za bilo kakvo uređenje BiH samo pod uslovom da SDA ne postoji vise nikako. Jer ako sda i ova seoska varalica opet pobijede to će značiti ništa drugo nego nestanak Bosne jer će biti neviđeni egzodus. Možeš ti crtati karte i granice kako hoćeš ali ako tu nema nikoga onda jebes ti to.
Ja takodzer! Nisam bio godinama. Ali ako ce pomoci moj glas da sdO izgubi, dolazim.
Svaka čast ako ćete tako i uraditi. Koliko god mi Denis zvani saopštenje bio antipatičan manje je zlo od ovih hohštaplera.
drug_profi wrote: ↑07/06/2022 08:51Pa ljudi moji vama je SDA pomogla da napravite nesto od svog zivota. Vi bi trebali biti zahvalni sto vas je gurnula preko ruba da odete.
Mi koji ovdje patimo u ovoj neviđenoj kombinaciji anarhije, korupcije, fasizma... mi bi trebali biti ti koji ce glasati za unistenje SDA.
Moji kad su otisli to smece od stranke nije ni postojalo.
[url]https:// r a p o r t.ba/raport-donosi-ekskluzivne-dokumente-izetbegovicev-iskaz-u-tuzilastvu-bih-o-dobrovoljackoj-raskiva-njegove-izmisljotine/[/url]
kleja wrote: ↑07/06/2022 11:31
Prvi u bošnjaka, gazija naš,
[url]https:// r a p o r t.ba/raport-donosi-ekskluzivne-dokumente-izetbegovicev-iskaz-u-tuzilastvu-bih-o-dobrovoljackoj-raskiva-njegove-izmisljotine/[/url]
Ovaj film je snimljen prema istininoj priče našeg gazije. The Negotiator
sram vas i stid bilo. da vam nije bilo SDA nikad u inostranstvo ne bi otišli.
i to je neka hvala. ne mogu cjerovati koliko ste samodestruktivni, umjesto da se radujete što će ako pobijedi SDA još naših ljudi doći gore kod vas pa nećete biti sami, vi idete protiv ruke koja vam je dala hljeb u ruke.
Login77777 wrote: ↑07/06/2022 08:30
i to je neka hvala. ne mogu cjerovati koliko ste samodestruktivni, umjesto da se radujete što će ako pobijedi SDA još naših ljudi doći gore kod vas pa nećete biti sami, vi idete protiv ruke koja vam je dala hljeb u ruke.
drug_profi wrote: ↑07/06/2022 00:04
Ja uniformu tek 1994 dobio. Dotle dero svoje civilne hlace, jakne i patike. A eto makar sam bio u army folu, vijetnamke i dzins.
Svaka čast ako ćete tako i uraditi. Koliko god mi Denis zvani saopštenje bio antipatičan manje je zlo od ovih hohštaplera.
Doći ću jer ne želim da glasam preko sda ambasade a niti želim da znaju u ambasadi gdje živim i tako to. Tako da je lakše doći, glasati i pojesti 10 ćevapa.
da se pita SDA oni bi dali Hrvatima i Sarajevo kakvi su jedino kome se treba zahvaliti za ovu rezoluciju je Sabini i osobama koje su isle u Bundestag a ne sda minderlijama koji nisu otisli dalje od hadzica