Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Komsic pripada i patriotskom bloku, tako da ce dobar broj njegovih potencijalnih glasca, glasati za Bakira Izetbegovica ako se bude kandidovao, posebno ako bude "biti ili ne biti" kampanja.
Sto mene tice treba se kandidovati svako ko zeli i moze obezbijediti dovoljno para i potpisa.
Seyfo wrote: ↑23/05/2022 22:51
Naravno,ali to je kad bi im stvarno bilo stalo do drzave. Ali nije,stalo im je samo do pljacke i otimacine. I slabi su s matematikom: ne kontaju da sam na proslim izborima 2018 g za ZK glasao ja i jos sam mu donio bar 50 glasova a Tinki Vinki i njegova raja sa SDA botovske akademije su glasali za Sefikusa. Sada glasam za Denisa kao i vecina ZK glasaca tako da se supstanca Zeljkovih glasova istopila a Denis ce imati bar 400.000 glasova. Bakir nema nikakve sanse a ZK mozda 50%. U toj borbi za bosnjackog clana ce se potrositi bosnjacki glasovi uprazno. Zato bi zaista Bakir trebao usmjeriti glasove ka ZK i time po prvi put polazati da mu je stalo do drzave. Al kurko,jbg.
Evo ga jos jedan....Glasao sam za ZK, ali ne vise
Sad je Covic bolji
Mozda je ZK trebao o tom misliti kad je izdao buducu trojku i priklonio se SDA u rusenju kantonalne vlade jednog petka trinaestog? I nikad nije poslije toga napravio otklon od politike SDA. Nikad ! Taj potez je vjerovatno bio dobar za njegov dzep ali se istovremeno pokakio na glavu svakom svom glasacu,koji je mozda do tad"zazmirio"na mnogo sta. Medjutim,da li bih ja,kao njegov nekadasnji glasac,trebao da to sve tolerisem samo zato sto je "Covic gori"? Jeste,Covic je gori naravno, ali jebaji ga vise. Neka SDA glasaci ovaj put daju njemu povjerenje. Ja nemam tako jak zeludac. Jebi ga Zlaya
Prpa.ba wrote: ↑23/05/2022 23:32
Komsic pripada i patriotskom bloku, tako da ce dobar broj njegovih potencijalnih glasca, glasati za Bakira Izetbegovica ako se bude kandidovao, posebno ako bude "biti ili ne biti" kampanja.
Sto mene tice treba se kandidovati svako ko zeli i moze obezbijediti dovoljno para i potpisa.
Slazem se da pipada i tom bloku, tako da on dijeli glasacku bazu i sa Bakirom i Denisom. Mislim da je vise sa Denisom, ali dobro.
Dobro, kazes da se po tebi moze svako kandidovati. Ali ne mozes to reci, a svakog nog ko se kandiduje pozivati ili da se povuce, ili da je izdajnik opozicije. Odlucite se.....Da li se mogu i drugi kandidovati ili ne?
Mozda je ZK trebao o tom misliti kad je izdao buducu trojku i priklonio se SDA u rusenju kantonalne vlade jednog petka trinaestog? I nikad nije poslije toga napravio otklon od politike SDA. Nikad ! Taj potez je vjerovatno bio dobar za njegov dzep ali se istovremeno pokakio na glavu svakom svom glasacu,koji je mozda do tad"zazmirio"na mnogo sta. Medjutim,da li bih ja,kao njegov nekadasnji glasac,trebao da to sve tolerisem samo zato sto je "Covic gori"? Jeste,Covic je gori naravno, ali jebaji ga vise. Neka SDA glasaci ovaj put daju njemu povjerenje. Ja nemam tako jak zeludac. Jebi ga Zlaya
Izbori za predsjednistvo izmedju izmedju kandidata koje imamo, i izbori stranaka u parlament nisu iste stvari.
To sto je ZK i njegova stranka izasli iz koalicije na lokalom nivou, i djelovanje ZK u predsjednistvu, nemaju veze jedno sa drugim.
Reci mi sta je ZK pogresno uradio dok je bio na poziciji u predsjednistvu? Da li je dobro branio interese drzave ili ne?
zlajaBHF wrote: ↑23/05/2022 23:37
Dobro, kazes da se po tebi moze svako kandidovati. Ali ne mozes to reci, a svakog nog ko se kandiduje pozivati ili da se povuce, ili da je izdajnik opozicije. Odlucite se.....Da li se mogu i drugi kandidovati ili ne?
Nije niko izdajnik opozicije, i nema potrebe niko da se povuce. Samo nema potrebe onda prozivati Trojku i Becirovica da zavaljuju Komsica, a uradili su sve u njihovoj moci da sacuvaju Komsica u Predsjednistvu BiH. Sportskim zargonom, lopta je na terenu kandidata koji mogu vise ostetiti Komsicevu kandidaturu.
zlajaBHF wrote: ↑23/05/2022 23:37
Nije niko izdajnik opozicije, i nema potrebe niko da se povuce. Samo nema potrebe onda prozivati Trojku i Becirovica da zavaljuju Komsica, a uradili su sve u njihovoj moci da sacuvaju Komsica u Predsjednistvu BiH. Sportskim zargonom, lopta je na terenu kandidata koji mogu vise ostetiti Komsicevu kandidaturu.
Ne znam ko osporava pravo SDP-u, kao najvecoj opozicionoj stranci i ostalima da kandiduju svog covjeka.....naravno da imaju pravo.
Kao sto rekoh, Zeljkovi potencijalni glasaci su i medju Bakriovim kako i Denisovim. Tu je to negdje.
Ne vidim problem da su sva trojica tu.
Mogu imati svoje favorite, ali neka udje onaj ko dobije podrsku... Ja licno ne razumijem vas optimizam vezano za trojku i Denisa.... Jer argumenti koji se ovdje koriste, i usporedba sa proslim izborima ne piju vode.... Danas imamo drugaciju situaciju!
Ne znam ko osporava pravo SDP-u, kao najvecoj opozicionoj stranci i ostalima da kandiduju svog covjeka.....naravno da imaju pravo.
Kao sto rekoh, Zeljkovi potencijalni glasaci su i medju Bakriovim kako i Denisovim. Tu je to negdje.
Ne vidim problem da su sva trojica tu.
Mogu imati svoje favorite, ali neka udje onaj ko dobije podrsku... Ja licno ne razumijem vas optimizam vezano za trojku i Denisa.... Jer argumenti koji se ovdje koriste, i usporedba sa proslim izborima ne piju vode.... Danas imamo drugaciju situaciju!
E tu se slažemo. Danas imamo drugačiju situaciju.
Dovoljno je da raja samo vrati film unazad 2, 3 godine (ne mora 30) i da vide razne afere. Nista drugo.
Seyfo wrote: ↑23/05/2022 23:36
Izbori za predsjednistvo izmedju izmedju kandidata koje imamo, i izbori stranaka u parlament nisu iste stvari.
To sto je ZK i njegova stranka izasli iz koalicije na lokalom nivou, i djelovanje ZK u predsjednistvu, nemaju veze jedno sa drugim.
Reci mi sta je ZK pogresno uradio dok je bio na poziciji u predsjednistvu? Da li je dobro branio interese drzave ili ne?
Joj znas da je to tako kada bi se gledalo pomalo naivno,izdaleka. Pa nije ZK ni dobio stolicu na taj nacin. Glasove je dobio jer ga je narod simpatisao a bio je ljevicar, protiv SDA, zlatni ljiljan i ta spika... svakom je jasno da mu je stranka spremna za eutanaziju i da je nema nakon oktobra te da je on Bakirov potrcko. Dokazao je to mnogo puta. Znaci,pogazio je sve principe, pricu i obraz koje je gradio godinama i ogolio se totalno ! U predsjednistvu jeste odradio dobar posao ali je,ponavljam, prevario svoje glasacko tijelo i izdao sve za sta se zalagao. To nekako ide u paketu i vjerujem da ce izgubiti dobar dio glasova u odnosu na 2018.g. To je tako i to svi znamo. Mozda se neko moze pretvarati da to ne ide jedno s drugim i posmatra se odvojeno, ali nije i to ce broj glasova dokazati.