Aha, ok. Po čemu?Tomahawk11 wrote:Letiš ti pred rudu, podsjećaš me na jednu iz Hrasnice što je momka na Ilidži za kravu pitala šta je ono
Valjda si ti vegeta, majku mu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Aha, ok. Po čemu?Tomahawk11 wrote:Letiš ti pred rudu, podsjećaš me na jednu iz Hrasnice što je momka na Ilidži za kravu pitala šta je ono
Baš moramDino34 wrote:Aha, ok. Po čemu?Tomahawk11 wrote:Letiš ti pred rudu, podsjećaš me na jednu iz Hrasnice što je momka na Ilidži za kravu pitala šta je ono
Valjda si ti vegeta, majku mu.
Tomahawk11 wrote:ne mijenja činjenicu da si kao ona hamša iz Hrasnice
Ispade sad Hrasnica urbana sredina pa tamo ne znaju kako izgleda krava? Šta si htio reći?Tomahawk11 wrote:Letiš ti pred rudu, podsjećaš me na jednu iz Hrasnice što je momka na Ilidži za kravu pitala šta je ono
Htio sam reći da je mlada glumila kao i naš dobri DinoMiss Moonlight wrote:Ispade sad Hrasnica urbana sredina pa tamo ne znaju kako izgleda krava? Šta si htio reći?Tomahawk11 wrote:Letiš ti pred rudu, podsjećaš me na jednu iz Hrasnice što je momka na Ilidži za kravu pitala šta je ono
Ništa grupnjakMarlboroGold wrote:Jos uvijek cekam ove pod stolom i na stolu
Nisam baš za to zagrijanTomahawk11 wrote:Ništa grupnjakMarlboroGold wrote:Jos uvijek cekam ove pod stolom i na stolu
Ima l kakvih slika sa druženja?Tomahawk11 wrote:Dobro je imati granicu
Nisam se ni s kim družio ovih dana, jedino sa ženomDino34 wrote:Ima l kakvih slika sa druženja?Tomahawk11 wrote:Dobro je imati granicu
Nemoj, živ i zdrav bio. Dosta što si ti izabro brak tj patnjuTomahawk11 wrote:Da ti pošaljem
Aha, zato su prorijedile dolaskeTomahawk11 wrote:Udale se forumašice i gotovo sijelo.
Još uvijek hatoriš. I sama si to priznala.cendlerbing wrote:sva sam ti takva