Hjoj ako ih prate daj boze da im otmu S300
Nemoj da uniste haram bi bio ne iskoristiti
Hjoj ako ih prate daj boze da im otmu S300
Na ovo ce Izrael da reaguje, i to ne lijepo i fino.JoseMujica wrote: ↑10/05/2022 08:45al to je taj savez....čisto da znate đe idu simpatije "naših" Kadirovaca
pa to je jasno od prvog danas sukoba. da su šiti na strani rusa upravo zbog saveza u siriji. meni je pitanje samo otkud šiti u bosni u zadnjih par decenija? prije stvarno nism cuo da ima i toga u bosni, ko pentakostalci, reijtkost skroz.JoseMujica wrote: ↑10/05/2022 08:45al to je taj savez....čisto da znate đe idu simpatije "naših" Kadirovaca
Meni je fascinantno da su gru ovih oslobadjanja uradile TO brigade.
rastu iskustvom, a sad dobijaju i opermu. a ruje samo mogu nizbrdo.lajkujMe wrote: ↑10/05/2022 09:05Meni je fascinantno da su gru ovih oslobadjanja uradile TO brigade.sumirprimus wrote: ↑10/05/2022 08:58
Znaci Ukrajinci imaju mogucnost brze organizacije tih brigada u manevarske ofanzivne brigade.
Svaka im cast.
A ovo su samo 2 Brigade uz podrsku 2 profesionalne Mehanizovane Brigade ukljucujuci 93 Brigadu![]()
Ukrajincima sad najvise fali dobre opreme da te Brigade ojacaju i da budu vise nego obicna pjesadija.
Znaci tenkovi, oklopi, logisticka oprema, PVO vozila i Artiljerija. Da bi dobio Brigadu koja tuce Ruse.
Kratko ću jer je off, iranska politika je do sad totalno neutralna prema ovom ratu, slično kao i turska. Imaju saradnju sa Ukrajinom a ne vole ruse puno jer su ih naguzili dosta puta. Dizali su ruku protiv njih u SB, 8 godina ih handrili za plaćen S300 itd. Ipak trebaju im i rusi. A svaki neprijatelj amera je njihov prijatelj jer dobro su osjetili sankcije na svojoj koži 40 i kusur godina. Na stranu forumaši koji su na strani rusije... To se ne pika..sumirprimus wrote: ↑10/05/2022 08:51pa to je jasno od prvog danas sukoba. da su šiti na strani rusa upravo zbog saveza u siriji. meni je pitanje samo otkud šiti u bosni u zadnjih par decenija? prije stvarno nism cuo da ima i toga u bosni, ko pentakostalci, reijtkost skroz.JoseMujica wrote: ↑10/05/2022 08:45
al to je taj savez....čisto da znate đe idu simpatije "naših" Kadirovaca
Sta je ovo ovako precizno?