Narod i Pravda (Konakovic)
- Teletubbies
#19576 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I dalje ne mijenja činjenicu da je ublehaš.
- kokakolas
#19577 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Imati probih politicara koji moze retoricki parirati nacionalistima iz susjednih zemalja je za nas istorijski uspjeh. Jadno ali tako je.agnostic_front wrote: ↑06/05/2022 12:24 Sto neko napisa, mislim da im je najveci sok sto je gostovao neki Bosnjak koji zna sastaviti dvije recenice i prica smisleno. A nije Mujo koji vrti cevape.
- tramvajtrojka
#19578 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
kokakolas wrote: ↑06/05/2022 14:28Imati probih politicara koji moze retoricki parirati nacionalistima iz susjednih zemalja je za nas istorijski uspjeh. Jadno ali tako je.agnostic_front wrote: ↑06/05/2022 12:24 Sto neko napisa, mislim da im je najveci sok sto je gostovao neki Bosnjak koji zna sastaviti dvije recenice i prica smisleno. A nije Mujo koji vrti cevape.

ovaj klaun i ostali sda botovi ga dns nazivaju semsom izgleda zulja ih sto je neko nagazio njihove visedecenijske partnere
novi moto SDA za izbore jednom hdz cvijece zauvijek hdz cvijece
-
Škobo Habu
#19579 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Reuf Bajrović je megafon Željka Komšića i njegovog kioska od stranke.tramvajtrojka wrote: ↑06/05/2022 14:54
ovaj klaun i ostali sda botovi ga dns nazivaju semsom izgleda zulja ih sto je neko nagazio njihove visedecenijske partnere![]()
![]()
novi moto SDA za izbore jednom hdz cvijece zauvijek hdz cvijece![]()
![]()
- Login77777
#19580 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sdaovac reufoni… 
-
Anquilla
#19581 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pregledah i ja
Prvo da Dinu pohvalim, ovaj put je ispravno navodio da je u pitanju član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, a pohvale i za sve drugo rečeno, iako je malo vremena dobio.
Zato, uvod u emisiju
, uključujući dio da je član CIK-a iz reda hrvatskog naroda bio protiv, Željko Bakalar ja očito nelegitiman.
Uglavnom, većinom preskakala minute koje su pripale ostlim gostima, pretpostavljam ništa novo nisu ni rekli, ali sam Dinu saslušala
Prvo da Dinu pohvalim, ovaj put je ispravno navodio da je u pitanju član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, a pohvale i za sve drugo rečeno, iako je malo vremena dobio.
Zato, uvod u emisiju
Uglavnom, većinom preskakala minute koje su pripale ostlim gostima, pretpostavljam ništa novo nisu ni rekli, ali sam Dinu saslušala
- omega369
#19582 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa ne treba sad ni umanjivati nesto sto je evidentno vrhunski, i krajnje drzavnicki uradjeno. Nije feremmir1 wrote: ↑06/05/2022 08:33 Ok je bio Dino, ali ništa pretjerano dobro koliko ga glorifikuju članovi NiPa po FB.
Haman kao da je Bosnu oslobodio.
Rekao je dobrih stvari, kratka emisija i nije se bilo vremena za više.
Stava sam da Dino može verbalno biti još nadmoćniji nego je sinoć pokazao.
Jako bih volio da pogledam neko tv sučeljavanje Milanovica i Dine.
Ili Dodika, Čovića i Dine.
Mislim da bi bilo pišanje
Sva telad koju nam je u ove tri decenije navukla glavna stranka u bosnjaka da se skupi, pa i sa dva reisa, ne bi ovako nastupili, i niti su ikad, tako da...
- Login77777
#19583 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ali kako svjesno idu i lazu. Ljubic kaze sastav CIKa nije legalan. A imamo odluku suda od neki dan. Tu je Dino odma trebao ga ispraviti. Uradio je to poslje ali trebao je odma.Anquilla wrote: ↑06/05/2022 18:33 Pregledah i ja![]()
Zato, uvod u emisiju, uključujući dio da je član CIK-a iz reda hrvatskog naroda bio protiv, Željko Bakalar ja očito nelegitiman.
Uglavnom, većinom preskakala minute koje su pripale ostlim gostima, pretpostavljam ništa novo nisu ni rekli, ali sam Dinu saslušala![]()
Isto tako Radman prije neki dan prica sud je rekao da je CIK legalan ali mi se tu ne slazemo.
- addem
#19584 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo da ja tebe ispravim ne piše se odma nego odmaH. 2 puta ista greška nije slučajnost. Pravopis bosanskog jezika u ruke i malo studirati.Login77777 wrote: ↑06/05/2022 19:21Ali kako svjesno idu i lazu. Ljubic kaze sastav CIKa nije legalan. A imamo odluku suda od neki dan. Tu je Dino odma trebao ga ispraviti. Uradio je to poslje ali trebao je odma.Anquilla wrote: ↑06/05/2022 18:33 Pregledah i ja![]()
Zato, uvod u emisiju, uključujući dio da je član CIK-a iz reda hrvatskog naroda bio protiv, Željko Bakalar ja očito nelegitiman.
Uglavnom, većinom preskakala minute koje su pripale ostlim gostima, pretpostavljam ništa novo nisu ni rekli, ali sam Dinu saslušala![]()
Isto tako Radman prije neki dan prica sud je rekao da je CIK legalan ali mi se tu ne slazemo.![]()
- Login77777
#19585 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja ti nisam u BiH isao u skolu. Tako da mislim da me se moze dovoljno razumjeti kad sta napisem.addem wrote: ↑06/05/2022 19:27Evo da ja tebe ispravim ne piše se odma nego odmaH. 2 puta ista greška nije slučajnost. Pravopis bosanskog jezika u ruke i malo studirati.Login77777 wrote: ↑06/05/2022 19:21
Ali kako svjesno idu i lazu. Ljubic kaze sastav CIKa nije legalan. A imamo odluku suda od neki dan. Tu je Dino odma trebao ga ispraviti. Uradio je to poslje ali trebao je odma.
Isto tako Radman prije neki dan prica sud je rekao da je CIK legalan ali mi se tu ne slazemo.![]()
- vee-jay
#19586 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pogledao citavu emisiju.
Dino
Iskreno, moramo se nadati da ce alternativa pobijediti SDA, da se pokaze da BiH moze i mora bolje.
SDA NE SMIJE POBIJEDITI OVE IZBORE.
I jos nesto: HRT ce naredni put morati zvati Radoncica, jer su emisiju potpuno drugacije planirali
Dino
Iskreno, moramo se nadati da ce alternativa pobijediti SDA, da se pokaze da BiH moze i mora bolje.
SDA NE SMIJE POBIJEDITI OVE IZBORE.
I jos nesto: HRT ce naredni put morati zvati Radoncica, jer su emisiju potpuno drugacije planirali
- Droog
#19587 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I da porade malo na onim porukama gledaoca. Da nam se Grlic Radman ne crveni.
Primjetio sam da je u zadnjoj Dininoj izjavi voditelj nekoliko puta pokušao da ga neofirno prekine. Bezuspješno.
Dobar je bio.
- MuaDib
#19588 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne pamti se kada su Bošnjaci kao narod imali bolje artikuliasan politički stav u hrvatskom medijskom prostoru, kao što je bio Dinin sinoć , takav da su i gledatelje u HR okrenuli na stranu normalnije BiH.
- drug_profi
#19589 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Apsolutno je izdominirao diskusiju. Uvjerljivo, jasnim rijecnikom, ponudio i ruku i trazio respekt.
I mislim da je upravo to i dobio.
I mislim da je upravo to i dobio.
-
mo-town
#19590 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jedini razlog zasto su ga pozvali u emisiju su njegovi raniji stavovi za koje su ocekivali da ce ih ponoviti. No izgleda da je kritika djelovala.Bolje reakcije i argumentacija ali jos uvijek je to nedovoljno. Dino non-stop fula ceo fudbal. Nije bitno da li se radi o clanu Predsjednistva - Hrvatu, hrvtskom clanu Predsjednistva ili clanu Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda - uvijek se mora iznositi supstanca a to je da clanovi Predsjednistva BiH nisu predstavnici konstitutivnih naroda nego svaki ponaosob i svi zajedno predstavljaju sve narode i sve gradjane BiH (ovo je po clanu V Ustava BiH i presudi US BiH iz 2000. i mora se mantrati sve dok UZP-ovci ne nauce)
Najbolji dio cijele emisije su bile reakcije gledalaca na kraju (zapamtite, to je HRT i da su imali sta drugo za staviti - stavili bi sigurno). Radman-Grlic i ono debilce s njim (ne sjecam se imena) ostadose k'o dva posrana goluba.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19591 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa i rekao je bas to u prvom stintu.
- Idemedosumom
#19592 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dolazi raja kritikovati, a nisu ni pogledali emisiju 
-
Škobo Habu
#19593 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
SDA-ovci i DF-ovci od Dininog istupa dobili zazubice. 
-
giannibelif
#19594 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino ima stav, nastup i na jasan način artikuliše političke stavove i tip je političara koji bi imao uspjeha svuda na teritoriji bivše Jugoslavije.
- Haris033
#19595 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sad sam pogledao emisiju Otvoreno od četvrtka..
Bgm im Kifla održa lekciju ko nijedan Bošnjak do sada..
Respekt
Bgm im Kifla održa lekciju ko nijedan Bošnjak do sada..
Respekt
-
giannibelif
#19596 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nama a i ostalima u okruženju fali "političkih mangupa", ali da su pismeni i suzdržani onda kada to treba biti, ali i pokazati zube i da sa njima nema šale kada to situacija traži. Dino se u ističe time u moru polupismenih harlovina koji su nakrali za deset života i sad bi da budu političari novog kursa kako to zahtjeva međunarodna zajednica, a to se ponavlja u intervalima preko dvadeset godina, uloge iste, likovi novi.
- video
#19597 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Samo ne treba "letiti pred rudu" i izreci nesto poslije cega se danima pravda i kaje.
Nisam ni sumnjao da ce ih poderati preksinoc
I da, nek ti prenesu (mada i procita i ovdje) sljedece gostovanje neka bude LIVE iz Zagreba, u studiju a ne ovako ukljucenje iz SA.
Nisam ni sumnjao da ce ih poderati preksinoc
I da, nek ti prenesu (mada i procita i ovdje) sljedece gostovanje neka bude LIVE iz Zagreba, u studiju a ne ovako ukljucenje iz SA.
- relativno84
#19598 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Code: Select all
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakovic-izetbegovic-ima-kratak-rok-da-pokaze-da-nije-kriv-za-propast-revizije-presude-protiv-srbije/220508033-
mo-town
#19599 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ako lazem ja ne laze Dino. Eno ga Youtube - vrijeme 19:07".....dominira ova tema oko izbora clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda. Ja sam rekao da to nije fer ali sam rekao jos puno toga i za tim stolom nije bila samo ta tema."
Nije fer puno toga. Ni da BiH ima troclano Predsjednistvo ni da postoji PC, ni da postoje neogranicene blokada. Mnogi su frustrirani raznim stvarima. Zasto se samo jednima ispunjavaju zelje?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19600 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Gledao sam 2x. Rekao je da je to clan predsjednistva IZ REDA tog naroda ali da je on predstavnik svih gradjana.mo-town wrote: ↑08/05/2022 20:22Ako lazem ja ne laze Dino. Eno ga Youtube - vrijeme 19:07".....dominira ova tema oko izbora clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda. Ja sam rekao da to nije fer ali sam rekao jos puno toga i za tim stolom nije bila samo ta tema."
Nije fer puno toga. Ni da BiH ima troclano Predsjednistvo ni da postoji PC, ni da postoje neogranicene blokada. Mnogi su frustrirani raznim stvarima. Zasto se samo jednima ispunjavaju zelje?