Željno iščekujemo.Škobo Habu wrote: ↑07/05/2022 13:59 Zadnji put kada je nastup'o na Face-u ostavio je more materijala za kvalitetnih GIF-ova.
Nadati se da će biti isto i ovaj put.
Još samo u tom segmentu može "doprinijeti".
Moderator: anex
Željno iščekujemo.Škobo Habu wrote: ↑07/05/2022 13:59 Zadnji put kada je nastup'o na Face-u ostavio je more materijala za kvalitetnih GIF-ova.
Nadati se da će biti isto i ovaj put.
hahatramvajtrojka wrote: ↑07/05/2022 01:02u odnosu na ovo danasnje vrijeme oni su u svojoj mladosti mogli zaspati na klupi u parku da im nista ne bude![]()
kad skontas jedinu stvar ova trojica sto su uradila u zadnjih 25 godina osim pojavljivanja na TV-u i krugu 99 je kad je Ivo Komšić kao gradonačelnik slomio ruku na otvaranju scc-a![]()
sve ostalo je zanimljivo kao komsicevo udaranje po prstima
U smislu toga da je Poslanik a.s. bio moderan čovjek i ne bi bilo razloga da ne nosi moderno odijelo.
Fadil je samo citirao Rešida Hafizovića koji je isto rekao ima jedno cca dvadeset godina. Tad su ga ovi iz SDA optuživai da je šija.
Zna se dobro kako je Stjepan dokazao domoljublje, a kako si ti dokazao?teskeredzic_22 wrote: ↑07/05/2022 13:15Kako je to dokazao i šta je dokazao ?
Napustio je kad je bilo najgore HDZ - ok.
Koliko je samo Hrvata poginulo u redovima ABiH ,a ko njih pominje ? (mrzim kad ovako moram "isticati" poginule ljude).
I šta još ?
Živio u Sarajevu sve ove godine i počeo pisati memoare o svojim dogovodovštinama u predsjedništvu još 1996 dakle za nepune dvije godine bavljenja politikom zaradio političku penziju.
Koliko je samo ljudi njegove generacije svih nacionalnosti 1996 ostalo bez posla , stana , kuće , egzistencije....ko njih pominje ?
Pa gdje će drugo živjeti bivši sportski novinar Oslobođenja i o čemu će drugo pisati ?
neka je vodi k...
Kaže, proćelavio od korone.
Željko isčekujemo.Sara03 wrote: ↑07/05/2022 14:39Željno iščekujemo.Škobo Habu wrote: ↑07/05/2022 13:59 Zadnji put kada je nastup'o na Face-u ostavio je more materijala za kvalitetnih GIF-ova.
Nadati se da će biti isto i ovaj put.![]()
Još samo u tom segmentu može "doprinijeti".![]()
Probudio se i ovaj iz hibernacije.
Kako im se ba nije odužio? To što su prokockali ili propili sve hedije koje su dobijali, sad se svi trebamo kolektivno naguziti i reći, evo još.
Ahahahahaha kad nestanu argumenti odmah kreće zajebancija nažalost vrlo skupa i počesto nepotrebna.drag_gost wrote: ↑07/05/2022 14:45Zna se dobro kako je Stjepan dokazao domoljublje, a kako si ti dokazao?teskeredzic_22 wrote: ↑07/05/2022 13:15
Kako je to dokazao i šta je dokazao ?
Napustio je kad je bilo najgore HDZ - ok.
Koliko je samo Hrvata poginulo u redovima ABiH ,a ko njih pominje ? (mrzim kad ovako moram "isticati" poginule ljude).
I šta još ?
Živio u Sarajevu sve ove godine i počeo pisati memoare o svojim dogovodovštinama u predsjedništvu još 1996 dakle za nepune dvije godine bavljenja politikom zaradio političku penziju.
Koliko je samo ljudi njegove generacije svih nacionalnosti 1996 ostalo bez posla , stana , kuće , egzistencije....ko njih pominje ?
Pa gdje će drugo živjeti bivši sportski novinar Oslobođenja i o čemu će drugo pisati ?
Pa eto vidis. Dvostruki aršini. To stalno govorim.Škobo Habu wrote: ↑07/05/2022 14:43Fadil je samo citirao Rešida Hafizovića koji je isto rekao ima jedno cca dvadeset godina. Tad su ga ovi iz SDA optuživai da je šija.![]()
Kao sto rekoh - a cime si ti to dokazao domoljublje?teskeredzic_22 wrote: ↑07/05/2022 15:08Ahahahahaha kad nestanu argumenti odmah kreće zajebancija nažalost vrlo skupa i počesto nepotrebna.
Napisao si da je 100 puta dokazao svoje bosanstvo , domoljublje....
Pitam i tebe i njega KADA , GDJE I KOME izuzev napuštanja HDZ u vrlo teškim vremenima kada su se ponavljam , hiljade bosanskih Hrvata s puškom u ruci borili u Armiji BIH protiv agresora a njih niko ne pominje niti su na budžetu ikada , igdje i ikakvom.
Ostavite tu patetiku za vaša "mišljenja , razmišljanja i preporuke" a njemu želim duboku starost na budžetsko-parazitskom kruhu kao i sve ove godine.
A to kao Bojan Bajić u istom košu kao Vukanović i "onaj mali iz Banja Luke", pa su uporedivibilly organ wrote: ↑07/05/2022 14:48 Osim neke stvari nekorektno recene smatram da je ipak bolji od Vukanovica i onog malog iz Banja Luke.
Kakva besmislica
Ti to ozbiljno?nova_pruga wrote: ↑07/05/2022 15:27 Jao Senade koga si doveo. Stjepana fašistu i islamofoba i Bajića nacistu koji opravdava Karadžića u sred emisije, uz tvoju šutnju. Fuj.
Trebalo je i jednog i drugog s noge na nogu iz emisije.
Bio si mi drag i poštovao sam te, ali sada si pokazao da si obično smeće od čovjeka i nula od novinara. Fuj smradu!
Dobro za Senada, ali ne kontam to mišljenje o Kljujiću.nova_pruga wrote: ↑07/05/2022 15:37Nikad ozbiljniji u životu nisam bio. Sve možeš samom, možeš mi komplet familiju od do, možeš me i silovati, pa popit ćemo kafu poslije, nije problem, ali dirati mi u vjeru, e Boga mi dragog nećeš. Koliko god koga poštovao ranije, a poštovao sam ga kao novinara i kao nekog ko organski mrzi društveno-politički karcinom zvan SDA, nakon ovoga za mene je obična gnjida od čovjeka. Dozvoliti onakve nacional-fašističke istovare u svojoj emisiji, na svojoj TV stanici, može samo gnjida od čovjeka i nula od novinara. Sad ću biti prvi put prost na ovom forumu i reći: SENADE, JEBALI TE PREGLEDI I GLEDANOST! NIJE SVE U PARAMA, IMA NEŠTO I DOSROJANSTVU!
Toliko!
Ja glave sprzene...nova_pruga wrote: ↑07/05/2022 15:37Nikad ozbiljniji u životu nisam bio. Sve možeš samom, možeš mi komplet familiju od do, možeš me i silovati, pa popit ćemo kafu poslije, nije problem, ali dirati mi u vjeru, e Boga mi dragog nećeš. Koliko god koga poštovao ranije, a poštovao sam ga kao novinara i kao nekog ko organski mrzi društveno-politički karcinom zvan SDA, nakon ovoga za mene je obična gnjida od čovjeka. Dozvoliti onakve nacional-fašističke istovare u svojoj emisiji, na svojoj TV stanici, može samo gnjida od čovjeka i nula od novinara. Sad ću biti prvi put prost na ovom forumu i reći: SENADE, JEBALI TE PREGLEDI I GLEDANOST! NIJE SVE U PARAMA, IMA NEŠTO I DOSROJANSTVU!
Toliko!