1.Freelancer
2. Command and Conquer Generals i Zero Hour
3.Il 2 Sturmovik
4. Stronghold
Moderator: Benq
E razmišljao sam da mesara nastavim ganjati, ali mi nekako postalo smor više
Čitav internet i dan danas hejta WD1 a ja stvarno ne razumijem zašto. Meni je igra bila sasvim solidna, nikakvo remek-djelo ali za Ubisoft okvire i standarde sasvim ok. Mislim da se veći dio kritika odnosi na skandal oko downgrade-a i da zbog toga ispaštaju i ostale stvari u igrici, ja sam je igrao dosta kasnije bez ikakvih predrasuda nakon što se je slegla prašina. Mene je drugi dio smorio, pogotovo glavni lik kojem se ne sjećam ni imena, Legion sam zaobišao skroz.
"If there's asians in the video, it's fake." - Abraham Lincoln
Dvica se moze igrati komotno bez pracenja price u kecu. Sve se moze pohvatati: zle korporacije koje kroz tehnologiju prave svoje male obavjestajne aparate i koriste za profit, ucjene, nametanje svoje volje itd.Averus wrote: ↑04/05/2022 13:06 Ja sam prvi dio igrao prošle godine, isto bez predrasuda. Apsolutno nisam znao ni o čemu se radi u igri kad sam je instalirao.
Nakon prvih par sesija mi je bio dobar. Kao GTA, ali sa tim nekim detektivskim elementima i nekakvom pričom.
Već nakon treće sesije mi je glavna priča bila proljev, glavni lik nebitan, a gameplay jedno te isto.
Al' eto vidjeću koliko mi se zgadi dvica... Kec sam izgurao na silu do kraja samo zato što sam znao da me čeka i nastavak, pa da ne preskačem. Mislim da sam to čak ovdje na temi tako i napisao![]()
"True ending" je zaključan iza trilion Ridller-zagonetki, po meni jedna poprilična svinjarija koja mi je ogadila čitavu igricu. Za taj treći kraj nisam nikad čuo iako sam tad baš intenzivno pratio situaciju oko igrice. O čemu se radi, da ne moram guglati?Tabakmalac wrote: ↑04/05/2022 17:25 @Averus
Arkham Knight ima pored standardnog, još dva kraja by the way, čisto informativno.
Jel' nas trolaš ili nas zajebavaš?Project Lucian wrote: ↑04/05/2022 17:46 Igral ko od vas Efootbal možda? Ja sam u 4-toj ligi trenutno.
Šteta što još uvijek nema friendlies.
Meni je bila ekstra dok je nisu patchovali sad je OK, puistili su ligu trenutno, al još uvijek nije kompletna igra.Ironman_88 wrote: ↑04/05/2022 17:51Jel' nas trolaš ili nas zajebavaš?Project Lucian wrote: ↑04/05/2022 17:46 Igral ko od vas Efootbal možda? Ja sam u 4-toj ligi trenutno.
Šteta što još uvijek nema friendlies.Doduše čitao sam neki dan da su igricu patchovali sa neigriva na grozna
![]()
Evo u spojleru Youtube link:Ironman_88 wrote: ↑04/05/2022 17:34"True ending" je zaključan iza trilion Ridller-zagonetki, po meni jedna poprilična svinjarija koja mi je ogadila čitavu igricu. Za taj treći kraj nisam nikad čuo iako sam tad baš intenzivno pratio situaciju oko igrice. O čemu se radi, da ne moram guglati?Tabakmalac wrote: ↑04/05/2022 17:25 @Averus
Arkham Knight ima pored standardnog, još dva kraja by the way, čisto informativno.![]()
Wannabe edgy multimillion corporation
Hvala, znao sam, ali da mi nisi sad napisao ja bih zaboravio da sam htio večeras na yt pogledati preostale endingsTabakmalac wrote: ↑04/05/2022 17:25 @Averus
Arkham Knight ima pored standardnog, još dva kraja by the way, čisto informativno.
Ako zelis nesto isto kao BG 1 i 2, to neces nikad dobiti. Ako volis gameplay iz DOS2 u ruhu Baldur's Gate-a, bices zadovoljan. Vrijedi cekati, kako god. Ovo je prvi cRPG u historiji sa budzetom od preko 100 miliona, i ko zna koliko ce to jos otici dok ga zavrse. Nece se nikad moci nositi sa Pathfinderom kad je character building u pitanju, ali svakako ce vrijediti igranja. Samo se strpi. A ako nemas strpljenja, onda igraj Solastu kao alternativu.