Rekonstrukcija tramvajske pruge
- Prpa.ba
#2526 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
PM-u gore sjeo ovaj generacijski projekat pod dirigentskom palicom Trojke nego opsada Sarajeva u kojoj je bio prvoborac. 
-
PM72
#2527 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Super...kad i kome je prodao,za koliko novca? I ne znam što će ti priča da spinujem i lažem,šta sam to slagao?tramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 12:59šine su prodate Gras ih je prodao davnih dana a sto ti volis spinovati i lagati to je cudo jedno
PS...prodaš staru veš mašinu ili akumulator pa te bar babo,majka ili žena upitaju koliko ti braća romi dadoše para...
Last edited by PM72 on 29/04/2022 13:09, edited 1 time in total.
-
PM72
- tramvajtrojka
#2529 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
eto pogledaj gore u intervju sa tvsa vlada i ministarstvo dalo sine grasu u vlasništvu da ih prodaju i stave te pare od prodaje u firmu za tekuce obaveze , sine davnih dana prodane i te pare o sad neko sa foruma treba zivkati GRAS da vidi za koliko su ih prodali bjez baPM72 wrote: ↑29/04/2022 13:06Super...kad i kome je prodao,za koliko novca? I ne znam što će ti priča da spinujem i lažem,šta sam to slagao?tramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 12:59
šine su prodate Gras ih je prodao davnih dana a sto ti volis spinovati i lagati to je cudo jedno
a gdje su tvoji dokazi da su pokradene pare jer ovo ti sto govoris se isto tako može voditi kao kleveta i mozes biti tužen za to , a zasto govorim da si slagao isto kao sto si pricao nema sina , pa da se ne ugradjuju itd itd
- tramvajtrojka
#2530 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
i ovo je vise smijurija postalo ja jucer objavim 20 slika sa gradilišta i niko ne napise dvije rečenice o samoj gradnji sto se radi jer moras se tri stranice sa botovima ubjedjivati i raspravljati tuzno nekima da ne odg ovo sto se u gradu desava 
-
PM72
#2531 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Ma jašta...šine pojeli miševi na skladištu a para nema,šta je pola miliona,sitnica,...tramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 13:11eto pogledaj gore u intervju sa tvsa vlada i ministarstvo dalo sine grasu u vlasništvu da ih prodaju i stave te pare od prodaje u firmu za tekuce obaveze , sine davnih dana prodane i te pare o sad neko sa foruma treba zivkati GRAS da vidi za koliko su ih prodali bjez ba
a gdje su tvoji dokazi da su pokradene pare jer ovo ti sto govoris se isto tako može voditi kao kleveta i mozes biti tužen za to , a zasto govorim da si slagao isto kao sto si pricao nema sina , pa da se ne ugradjuju itd itd![]()
A ovo za klevetu i da me neko tuži
Jadno i bijedno.
Last edited by PM72 on 29/04/2022 13:17, edited 1 time in total.
- Ateista
#2532 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
To im i jeste cilj, da skrenu paznju sa konkretnih radova.tramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 13:14 i ovo je vise smijurija postalo ja jucer objavim 20 slika sa gradilišta i niko ne napise dvije rečenice o samoj gradnji sto se radi jer moras se tri stranice sa botovima ubjedjivati i raspravljati tuzno nekima da ne odg ovo sto se u gradu desava![]()
- tramvajtrojka
#2533 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
kakvo crno skladiste a u grasu stajale mjesec dana dole kod ulaza u novi Bingo prije nego sto su prodanePM72 wrote: ↑29/04/2022 13:15Ms jašta...šine pojeli miševi na skladištu a para nema...tramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 13:11
eto pogledaj gore u intervju sa tvsa vlada i ministarstvo dalo sine grasu u vlasništvu da ih prodaju i stave te pare od prodaje u firmu za tekuce obaveze , sine davnih dana prodane i te pare o sad neko sa foruma treba zivkati GRAS da vidi za koliko su ih prodali bjez ba
a gdje su tvoji dokazi da su pokradene pare jer ovo ti sto govoris se isto tako može voditi kao kleveta i mozes biti tužen za to , a zasto govorim da si slagao isto kao sto si pricao nema sina , pa da se ne ugradjuju itd itd![]()
![]()
A ovo za klevetu i da me neko tužinek me optuže i za silovanje,imam sav potreban alat...
Jadno i bijedno.
a za drugi dio tuzno i zalosno da silovanje spominjes
- vjeshalica
#2534 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Rekonstrukcija je obiman posao,tako da ne razumijem da neko toliko insistira na oomentarisanju radova svaki dan mu kurcu nesto smeta. Ne moze to biti gotovo za 30 dana, a toliko kritikovanje samo ide od sdo bagre koju jako jako nervira ovo jer ce prestati patnja oko prevoza a oni vole da narod pate sa sjebanim prevozom. Zagovnali su sve sto se zagovnat moglo.
- Logovan
- Logovan
#2536 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Oni i logika nisu se u putu sreli hahaLeopard_SA wrote: ↑28/04/2022 21:39 Ti stvarno mislis da oni koji mrze sve sto ne radi SDA obracaju paznju na logiku![]()
- agnostic_front
-
YouAreMyDestiny
#2538 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Sdaovcima izlazi pjena na usta. Zelena pjena.

- thekupus
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#2540 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Odavno bolji opis ne vidjeh i ne cuh
-
PM72
#2541 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Vjerovatno si nekad prolazio pored pravnog fakulteta u Kulen vakufu čim si tako pravno potkovan...nova_pruga wrote: ↑29/04/2022 18:30Ima ovdje materijala za mnoge tužbe. Ogromne količine laži su izrečene. Nadam se da neko od nadležnih iz MS ovo čita i da će pokrenuti određene pravne stvari.tramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 13:11
eto pogledaj gore u intervju sa tvsa vlada i ministarstvo dalo sine grasu u vlasništvu da ih prodaju i stave te pare od prodaje u firmu za tekuce obaveze , sine davnih dana prodane i te pare o sad neko sa foruma treba zivkati GRAS da vidi za koliko su ih prodali bjez ba
- Ateista
#2542 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Pa ovo je i za avaz previse...
- jasib
#2543 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
U Odluci Vlade KS piše da je GRAS u obavezi da šine proda Javnim pozivom putem licitacije. Sve sam pretražila, nisam našla Javni poziv za licitaciju za prodaju šinatramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 13:11eto pogledaj gore u intervju sa tvsa vlada i ministarstvo dalo sine grasu u vlasništvu da ih prodaju i stave te pare od prodaje u firmu za tekuce obaveze , sine davnih dana prodane i te pare o sad neko sa foruma treba zivkati GRAS da vidi za koliko su ih prodali bjez ba
OK, šine prodane... Kome su prodane i za koliko novca? Šine su vlasništvo Kantona Sarajevo kroz GRAS koji upravlja opremom i infrastrukturom KS, i javnost treba da zna tokove novca.
Ovdje nema odgovornosti Vlade KS niti Štetinog ministarstva. Oni su donijeli odluku, je li je GRAS proveo... Ako jeste - za koliko novca su prodane stare sarajevske šine, i kome?
- tramvajtrojka
#2544 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
kontaktiraj Gras i saznaj nisam ni ja niti neki drugi forumas iskreno svemogući da sve saznamo ima likova ovdje iz grasa neka oni odg ako imaju tu informacijujasib wrote: ↑29/04/2022 21:44U Odluci Vlade KS piše da je GRAS u obavezi da šine proda Javnim pozivom putem licitacije. Sve sam pretražila, nisam našla Javni poziv za licitaciju za prodaju šinatramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 13:11
![]()
OK, šine prodane... Kome su prodane i za koliko novca? Šine su vlasništvo Kantona Sarajevo kroz GRAS koji upravlja opremom i infrastrukturom KS, i javnost treba da zna tokove novca.
Ovdje nema odgovornosti Vlade KS niti Štetinog ministarstva. Oni su donijeli odluku, je li je GRAS proveo... Ako jeste - za koliko novca su prodane stare sarajevske šine, i kome?
-
made_in_sarajevo
#2545 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Zahiragic, poturak i PM se udruzili i zajedno skontali ovaj tekst
-
PM72
#2546 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Javnost treba da zna šta i kako se radi samo to mnogima ne odgovara i šta preostaje stranačkim uvlakačima nego da ljude etiketiraju,omalovažavaju,ponižavaju pa čak i prijete (čuj tužba za klevetu ako ih upitaš gdje su pare).
- starii
#2547 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
pokupili šine cigani u staro željezo, gledao ih ja kad su vukli u kombijutramvajtrojka wrote: ↑29/04/2022 22:04kontaktiraj Gras i saznaj nisam ni ja niti neki drugi forumas iskreno svemogući da sve saznamo ima likova ovdje iz grasa neka oni odg ako imaju tu informacijujasib wrote: ↑29/04/2022 21:44
U Odluci Vlade KS piše da je GRAS u obavezi da šine proda Javnim pozivom putem licitacije. Sve sam pretražila, nisam našla Javni poziv za licitaciju za prodaju šina![]()
-
BadBoy
#2548 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Pa već je ranije frajer javno rekao da ga boli briga za ostale i da gleda samo sebeChmoljo wrote: ↑27/04/2022 00:24ako je bolje ostalima, biće bolje i tebi. to se zove ne biti ograničen ko špajz.Hakiz wrote: ↑26/04/2022 23:43
Vidiš, ja sam ti ta boračka populacija i tako. Ne doživjeh ništa od uspjeha ništa od ove vlade. Kada pruga proradi, možda ću. Do tada, kom opanci, kom obojci. A ako Fadil u međuvremenu poveća invalidnine, biće interesantno, ko će imati jači argument, trojka ili Fadil.
To jeste, ravnam se po onoj: Ko prije đevojci, njegova je.
Kao i svi, uostalom. Jer, ako se ne varam, i oni koji su religiozno za trojku padaju ničine na sedždu i koljena pred njom zato što će imati koristi više nego što su je imali sa SDA.
Zar ne?
-
BadBoy
#2549 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Btw. najgora stvar koja se desila čovječanstvu u proteklih nekoliko godina jeste ova politička korektnost i uvjerenje da sa svim ljudima može pričati fino, argumentovano i logično. Ne može. Papke treba ismijavati, vrijeđati, ponižavati i ubijati u pojam gdje god se stigne. Samo će se na taj način uspjeti kultivisati i uklopiti u normalne civilizacijske tokove.
- Mate_Miso_Kovac
#2550 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Zaštita neotudjivih ljudskih osobina, koje covjerk ne moze birati - spol, boja koze, seksualne preferencije - neobjasnjivo se prelila na zaštitu svih mogucih misljenja, stavova i uvjerenja.
Sve što je stvar izbora, od toga za koji fudbalski tim navijas, u kakav oblike zemlje vjerujes, kojoj politickoj stranci pripadas, do toga kojem bogu se molis - smije i mora biti podlozno ispitivanju, kritici, prozivanju i, na kraju krajeva, ismijavanju.
U zadnjih 5-7 godina, to je sve otislo u kurac i "ekstremni liberalizam" je otisao toliko ulijevo da je došao konzervama s desna
Sve što je stvar izbora, od toga za koji fudbalski tim navijas, u kakav oblike zemlje vjerujes, kojoj politickoj stranci pripadas, do toga kojem bogu se molis - smije i mora biti podlozno ispitivanju, kritici, prozivanju i, na kraju krajeva, ismijavanju.
U zadnjih 5-7 godina, to je sve otislo u kurac i "ekstremni liberalizam" je otisao toliko ulijevo da je došao konzervama s desna