Rekonstrukcija tramvajske pruge

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2201 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

PM72 wrote: 22/04/2022 18:26
Login77777 wrote: 22/04/2022 16:53 @tramvajtrojka
Dosta za danas. Vidis sta mu radis. Samo mu ostalo jos masala da kaze. :lol:
Kako i ne bih,položiš sto metara šina i odmah spotovi... :lol:
Pa ne bi trebali spotovi da nas ljudi ne ubjedjuju da nema sina dok se iste montiraju.
saibaba

#2202 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by saibaba »

tramvajtrojka wrote: 23/04/2022 14:29
saibaba wrote: 23/04/2022 14:17

Ako cemo pricati realno. Rekonstrukcija tramvajske pruge je dogovorena za vrijeme Nenadicevog mandata.
Koje su nove linije uvedene ? Novo je da je uveden novi vozni red za voz za pazaric i podlugove. Ta pruga je ranije rekonstruisana a vozove je kupio ublehas Brankovic prije petnaestak godina. Ali zato junacki nema nista od prve transferzale, a ako cemo realno nema nista ni od Štetinih obecanja o troli za vogoscu i tramvaju za hrasnicu. Sad ko fol daju jedan drugome neke urbanistiticke dozvole i prave se neki 3D modeli kako bi se stekao dojam da se nesto kao radi oko toga.. ma mislim ubleharenja kao i do sada ....Uglavnom sva aktivnost vlade se svela na to kako su stigle šine ... Bar nas je forto popustio sa onim bajkama kako je bila jednom "mlada kantonalna vlada" koja radi do sabaha i u kojoj caruje drugarstvo..
1. rekonstrukciju pruge je pokrenula vlada sestorke sa istim ministrom na čelu kad je zatrazio finansiranje od ebrda, Nenadić sta je uradio to je da su dali pola miliona maraka gradjevinskoj kompaniji zeljo i ok bau za rekonstrukciju na MD-u koja se raspala za mjesec dana
2. izgradnja pruge za hrasnicu
https://ecepp.ebrd.com/delta/viewNotice ... d=19652856
evo ebrd tendera za izgradnju za dvadeset dana cemo znati ko je dobio posai
3. uvodjenje linija voza cuj samo uveden u vozni red neko je morao oraganizovati vozove , nova stajalista, cijene karata, uvezanost kupona sve sto 30 godina tvoja opcija nije bila u stanju
4.trola za vogoscu dobijena je urbanisticka saglasnost za igradnju u opcini centar sad se ceka jos opcina vogosca do tada ce nove trole ici do Šipa
5. ubleha ti nabavka novih 35 trola i 20 tramvaja da su nas bogdo gadjali tim ublehama stalno gdje bi nam dns kraj bio
6. 3d po kojem se sprdas je organizirao Stadler da pokaze kakav ce personalizirani tramvaj za Sarajevo izgledati vas je domet ionako tursko smece staro 50 godina od tramvaja sa naljepnicom konya saraybosna

ovo su sve istinite stvari a vas zuc i jad je bas jadan u najmanju ruku da ne zelite dobro gradjanima i ovom gradu :run: zato ste nam zavrtali vodu, nabavljali smeca od vozila drzali u stanju i nakon rata rat, zato vam sad ovo sve ne odgovara
Mozes li ti da shvatis..... mislim da li tvoj um moze da pojmi da se meni j..be za SDA isto kao i za SDP ili trojku ili šestorku bukvalno mi je svejedno ko je koja stranka, i od ovih na vlasti rijetko ko nije bio nekad u SDA.

Uostalom procitaj ovaj tvoj pamflet.. Uspjeli su uvezati kupone da važe i u vozu WoW !? Koja su nova stajalista uvedena ? Ako cemo tako kriminalac Brankovic je kupio taj voz kojim oni voze...

Ja sam jedino od ovoga vidio da je stigao onaj jedan reklamni trolejbus iz bjelorusije. I rekonstrukciju dijela tramvajske pruge. To su te dvije stvari..

Štetu sam ja gledao bar pet puta kako rezolutno obecava tramvaj do hrasnice i trola do vogosce do kraja mandata. Od toga nema ništa..

Realno .. slabo je tu konkretnih stvari vecinom je suplja... Čitava se vlada hvata za rekonstrukciju pruge..
NediM17

#2203 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by NediM17 »

Ima li dovoljno zelene površine za tu isključnu traku prema Bulevaru?
Nadam se da će je napraviti dovoljno dugom da se ne blokira lijeva traka.
I nije to baš samo ukloni trotoar i udri, valja i regulisati tu raskrsnicu, uraditi semafore.
A obećali su i tramvajsku stanicu kod Bulevara, ima li od toga šta?
Chmoljo

#2204 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

saibaba wrote: 23/04/2022 14:52
Ja sam jedino od ovoga vidio da je stigao onaj jedan reklamni trolejbus iz bjelorusije. I rekonstrukciju dijela tramvajske pruge. To su te dvije stvari..
5 ih je doslo.

Jest, dvije stvari.

Nista drugo.
tramvajtrojka

#2205 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by tramvajtrojka »

tramvajtrojka wrote: 23/04/2022 14:29

1. rekonstrukciju pruge je pokrenula vlada sestorke sa istim ministrom na čelu kad je zatrazio finansiranje od ebrda, Nenadić sta je uradio to je da su dali pola miliona maraka gradjevinskoj kompaniji zeljo i ok bau za rekonstrukciju na MD-u koja se raspala za mjesec dana
2. izgradnja pruge za hrasnicu
evo ebrd tendera za izgradnju za dvadeset dana cemo znati ko je dobio posai
3. uvodjenje linija voza cuj samo uveden u vozni red neko je morao oraganizovati vozove , nova stajalista, cijene karata, uvezanost kupona sve sto 30 godina tvoja opcija nije bila u stanju
4.trola za vogoscu dobijena je urbanisticka saglasnost za igradnju u opcini centar sad se ceka jos opcina vogosca do tada ce nove trole ici do Šipa
5. ubleha ti nabavka novih 35 trola i 20 tramvaja da su nas bogdo gadjali tim ublehama stalno gdje bi nam dns kraj bio
6. 3d po kojem se sprdas je organizirao Stadler da pokaze kakav ce personalizirani tramvaj za Sarajevo izgledati vas je domet ionako tursko smece staro 50 godina od tramvaja sa naljepnicom konya saraybosna

ovo su sve istinite stvari a vas zuc i jad je bas jadan u najmanju ruku da ne zelite dobro gradjanima i ovom gradu :run: zato ste nam zavrtali vodu, nabavljali smeca od vozila drzali u stanju i nakon rata rat, zato vam sad ovo sve ne odgovara
Mozes li ti da shvatis..... mislim da li tvoj um moze da pojmi da se meni j..be za SDA isto kao i za SDP ili trojku ili šestorku bukvalno mi je svejedno ko je koja stranka, i od ovih na vlasti rijetko ko nije bio nekad u SDA.

Uostalom procitaj ovaj tvoj pamflet.. Uspjeli su uvezati kupone da važe i u vozu WoW !? Koja su nova stajalista uvedena ? Ako cemo tako kriminalac Brankovic je kupio taj voz kojim oni voze...

Štetu sam ja gledao bar pet puta kako rezolutno obecava tramvaj do hrasnice i trola do vogosce do kraja mandata. Od toga nema ništa..

Realno .. slabo je tu konkretnih stvari vecinom je suplja... Čitava se vlada hvata za rekonstrukciju pruge..
jeste jebe ti se za sve stranke a kad ti se vrati kroz postove na forumu samo se vidi da ismijavas gradonacelnicu , centralni dnevnik kod senada , mandica, vladu ks , itd itd necemo se praviti naivni i djeca

koja nova stajalista bas se po ovome tvom vidi sve a nista sto je izgradjeno novo stajaliste ilidza, ilijas , alipasin most, rajlovac, i jos mnoga druga jest brankovic nabavio voz i onda su ti vozovi truhnuli deset godina u muzeju moderne umjetnosti u velesicima jer nisu znali sta s njima da rade i ono big deal ti neka stvar za koju svi pricamo trideset godina da se trebala uvesti a sda je bila u fazonu gasi prugu prema gradu dosta vam je Rajlovac

zanabavku trolejbusa i ovdje se vidi koliko lazes i koliko si zlonamjeran stiglo je do sada ne jedan reklamni nego pet trolejbusa to zna citav grad al kad je ljepse lagati i botovati onda se laze pretjerano

cuj nema nista od pruge za hrasnicu a ja ti postavio tender ebrda gdje je kraj tendera za desetak dana i izgradnja ide za maksimalno mjesec dva

evo jos jednom jer se sluzite lazima i lazima i jer vas treba istinom zasipati jer ovo sto radite je bolesno ovolika kolicina lazi i spina i iz vasih usta je previse
Prpa.ba

#2206 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Prpa.ba »

I da se cijela vlada hvata za rekonstrukciju pruge, i da to bude jedino sto su uradili za 8 godina mandata, opet su miljama daleko ispred saibabinih neutralaca i njihovih najtezih 25 godina zajedno. :kiss:
tramvajtrojka

#2207 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 23/04/2022 15:03 I da se cijela vlada hvata za rekonstrukciju pruge, i da to bude jedino sto su uradili za 8 godina mandata, opet su miljama daleko ispred saibabinih neutralaca i njihovih najtezih 25 godina zajedno. :kiss:
Image

četiri je jedan ipak to je ta matematika sad mi je jasnije kako nisu nista uzeli za 30 godina zeleni su nulu novih vozila racunali kao 50 :mrgreen:
tramvajtrojka

#2208 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by tramvajtrojka »

Image
Image
Image
Image

slike preuzete od thekupus sa scc foruma radovi i subotom punom parom idu :thumbup: :thumbup: brze nego laži botova :mrgreen:
PM72

#2209 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by PM72 »

Chmoljo wrote: 23/04/2022 14:49
PM72 wrote: 22/04/2022 18:26

Kako i ne bih,položiš sto metara šina i odmah spotovi... :lol:
Pa ne bi trebali spotovi da nas ljudi ne ubjedjuju da nema sina dok se iste montiraju.
Prošao i vidio.Položeno sto metara šina na drvene pulčeve.Radi se,ima radnika.Krenulo se sa mrtve tačke i meni je to kao rođenom sarajliji drago.Kompleksaški i papanski stavovi me ne zanimaju i uopšte me ne dotiču.

Daj Bože da sve ostane na špekulacijama i šupljoj.Ja sam pesimista jer sam skupio dovoljno iskustva i godina.Ovaj narod i bilo koja vlast je sklon malverzacijama i lopovluku i nijedan jedini projekt nije prošao bez afere,probijanja rokova,sakrivenih ugovora i tendera.

Ovi mi ne ulijevaju nimalo povjerenja jer vidim šta rade po firmama i kakve bilmeze i propalitete dovode samo radi članske karte.
Chmoljo

#2210 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

tramvajtrojka wrote: 23/04/2022 15:15
Spoiler
Show
Image
Image
Image
Image

slike preuzete od thekupus sa scc foruma radovi i subotom punom parom idu :thumbup: :thumbup: brze nego laži botova :mrgreen:
Pa normalno da SADA rade, nako inicijativa i nezgodnih pitanja SDA u Skupstini KS. Inace, da nije toga, nista se ne bi uradilo.

Poseban doprinos radovima je dao Haris Zahiragic svojim maestralnim inzenjerskim savjetima.

Lako je raditi kad te ima ko goniti.
Hakiz

#2211 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Hakiz »

Ateista wrote: 23/04/2022 11:22
Thorgerson wrote: 22/04/2022 23:07
Ja bih volio vidjeti tu lobanju koja ce nakon toga glasati za zelene.
Ko je glasao do sad za SDA i sad ce, jedan dio moze NIP uzeti ali vecinom su to interesi i nedostatak inteligencije...
Mene interesuje da li vi zaista mislite da ćete ponižavanjem nekoga uvjeriti da griješi ili ćete od njega stvoriti neprijatelja?

Ako mislite da ćete uvjeriti nekoga da prestane glasati za SDA i počne glasati za trojku time što ćete ga vrijeđati, dugo će još SDA biti ozbiljan problem.

Ima ljudi koji iz interesa i sličnih razloga nikada neće prestati glasati za SDA. Oni su nepopravljivi.

Ali, ima ljudi koji iz raznih emotivnih i sličnih razloga glasaju za SDA. Ponižavati takve ljude nije dobar način da ih se uvjeri da griješe. U stvari, nisko je. A neko ko tako sa visine ponižava druge nije baš najbolja reklama za opciju koju predstavlja i za koju ubjeđuje ljude da treba glasati.

Ako na forumu kažeš da ko ne glasa za trojku da je glup, a još je veliki broj glasača SDA, time govoriš da stranke trojke veliki broj ljudi smatra glupim i da te stranke žele ponižavati veliki broj ljudi. Jer, kada nekoga propagiraš, svojevrstan si ambasador onoga koga propagiraš, bez obzira na to je li te on zvanično ovlastio. Osim ako te se ne odrekne, na forumu jer o forumu govorimo. Šutnja je odobravanje.

Pa, samo vi nastavite činiti medvjeđu uslugu onima u koje se zaklinjete.
saibaba

#2212 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by saibaba »

Prpa.ba wrote: 23/04/2022 15:03 I da se cijela vlada hvata za rekonstrukciju pruge, i da to bude jedino sto su uradili za 8 godina mandata, opet su miljama daleko ispred saibabinih neutralaca i njihovih najtezih 25 godina zajedno. :kiss:
Ma i nisu vala.. Nazalost.. Rekonstrukcija dijela pruge realno i nije bog zna sta.. Nisu ni ovi prije njih bili nista gori tu je to negdje.. Samo sto su ovi sad kao urbaniji pa ih ima vise po televiziji.. A hajde i da prepisemo sve zasluge za prugu njima sta su uradili mimo toga ? Koga su doveli u sarajevo ? Nekog novog investitora recimo ? Ja sam mislio da ce se konacno poceti pojavljivati neki regularni investitori iz EU, amerike.. Kad ono opet isto .. Nije Bakirov Ali nego je Fortin ili Konakovicev Muhamad..
laik1981

#2213 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by laik1981 »

E svasta :lol:
Hakiz

#2214 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Hakiz »

Najveći problem je to što će sve manje ljudi voziti se novim tramvajima po novoj pruzi. Sve poskupljuje, plate male, penzije još manje, invalidnine i socijalne pomoći jednako smrt, ko će moći kupiti kartu?

Da se na kraju ne zapitamo kome je, u stvari, pravljeno sve to :lol:
Tvrtko II Kotromanić

#2215 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Hakiz wrote: 23/04/2022 15:28 Najveći problem je to što će sve manje ljudi voziti se novim tramvajima po novoj pruzi. Sve poskupljuje, plate male, penzije još manje, invalidnine i socijalne pomoći jednako smrt, ko će moći kupiti kartu?

:lol: :lol: :lol: :lol:
anbilivabl
Last edited by Tvrtko II Kotromanić on 23/04/2022 15:29, edited 1 time in total.
Dr. Kuca

#2216 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Dr. Kuca »

Samo gluplji od sda glasaca su glasaci nipa. To je neoboriva cinjenica.

Pruga ce biti vrh, bas dobro oco za sada izgleda. Konacno nakon 100 godina cemo imati gradski prevoz kakav ovaj grad sa ovolikom historijom i treba da ima. Nema veze sto ga mi kao gradjani nezasluzujemo. Pojedinci bi voljeli da se vratimo na voznju sa konjevima. Jeftinije je.
Chmoljo

#2217 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

PM72 wrote: 23/04/2022 15:21
Chmoljo wrote: 23/04/2022 14:49

Prošao i vidio.Položeno sto metara šina na drvene pulčeve.Radi se,ima radnika.Krenulo se sa mrtve tačke i meni je to kao rođenom sarajliji drago.Kompleksaški i papanski stavovi me ne zanimaju i uopšte me ne dotiču.

Daj Bože da sve ostane na špekulacijama i šupljoj.Ja sam pesimista jer sam skupio dovoljno iskustva i godina.Ovaj narod i bilo koja vlast je sklon malverzacijama i lopovluku i nijedan jedini projekt nije prošao bez afere,probijanja rokova,sakrivenih ugovora i tendera.

Ovi mi ne ulijevaju nimalo povjerenja jer vidim šta rade po firmama i kakve bilmeze i propalitete dovode samo radi članske karte.
Pa naravno da dovode bilmeze. Mislis da to i ovi ljudi koji podrzavaju dobre projekte ne vide?

Ali jedno je sta je realno, a drugo je sta zelimo.

Trebamo od starta rascistiti sa nekim stvarima kao sto su da smo mi duboko korumpirano drustvo, dakle ne samo stranke, nego drustvo u kompletu.

Dalje smo vrlo neobrazovani, imamo manjak strucnjaka i eksperata. Imamo i malo sposobnih ljudi.

Pa jbt prvi komentar na nove tramvaje je bio: mi cemo to unistiti. Dakle ne SDA ili SDP ili NIP, nego MI.

Kad se te neke svim poznate stvri uvezu, nerealno je ocekivati da bilo ko stvara najvrijednije sto jedno drustvo moze imati: reprezentativne pojedince koji mogu vuci drustvo u napredak.

Ali i pored toga, sa ovima vidimo napredak u vise stvari i to je bolje nego nista. Otud i podrska.

Ako ovih ne bude, znamo sta je alternativa. Svi bi mi voljeli da su ovi jos bolji i sto kazes da dovode samo sposobne. Ali imas dovoljno godina u guzici da znas da toliko sposobnih nema jednotavno, sve i da ihzele postavljati.
Chmoljo

#2218 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 23/04/2022 15:29
Hakiz wrote: 23/04/2022 15:28 Najveći problem je to što će sve manje ljudi voziti se novim tramvajima po novoj pruzi. Sve poskupljuje, plate male, penzije još manje, invalidnine i socijalne pomoći jednako smrt, ko će moći kupiti kartu?

:lol: :lol: :lol: :lol:
anbilivabl
Srecom gorivo je pojeftinilo, zajedno sa polovnim autima. Budzasto. :mrgreen:
PM72

#2219 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by PM72 »

Chmoljo wrote: 23/04/2022 15:30
PM72 wrote: 23/04/2022 15:21

Pa naravno da dovode bilmeze. Mislis da to i ovi ljudi koji podrzavaju dobre projekte ne vide?

Ali jedno je sta je realno, a drugo je sta zelimo.

Trebamo od starta rascistiti sa nekim stvarima kao sto su da smo mi duboko korumpirano drustvo, dakle ne samo stranke, nego drustvo u kompletu.

Dalje smo vrlo neobrazovani, imamo manjak strucnjaka i eksperata. Imamo i malo sposobnih ljudi.

Pa jbt prvi komentar na nove tramvaje je bio: mi cemo to unistiti. Dakle ne SDA ili SDP ili NIP, nego MI.

Kad se te neke svim poznate stvri uvezu, nerealno je ocekivati da bilo ko stvara najvrijednije sto jedno drustvo moze imati: reprezentativne pojedince koji mogu vuci drustvo u napredak.

Ali i pored toga, sa ovima vidimo napredak u vise stvari i to je bolje nego nista. Otud i podrska.

Ako ovih ne bude, znamo sta je alternativa. Svi bi mi voljeli da su ovi jos bolji i sto kazes da dovode samo sposobne. Ali imas dovoljno godina u guzici da znas da toliko sposobnih nema jednotavno, sve i da ihzele postavljati.
Slažem se. :thumbup:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2220 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by konektovan »

Pravljeno je zbog takvih kao ti,.. :-) da možeš drobiti i danima i noćima...

Hbote, ovaj tvoj post treba proglasiti za post godine, ali najgluplji.
Haris.ba

#2221 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Haris.ba »

NediM17 wrote: 23/04/2022 14:55 Ima li dovoljno zelene površine za tu isključnu traku prema Bulevaru?
Nadam se da će je napraviti dovoljno dugom da se ne blokira lijeva traka.
I nije to baš samo ukloni trotoar i udri, valja i regulisati tu raskrsnicu, uraditi semafore.
A obećali su i tramvajsku stanicu kod Bulevara, ima li od toga šta?
Prostora ima. Samo ne znam hoce li opstati ona servisna saobracajnica kod Bulevara. Na onoj karti vidis da ta saobracajnica (kao i ostale) se vode kao zelena povrsina. :D
saibaba

#2222 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by saibaba »

tramvajtrojka wrote: 23/04/2022 15:01

jeste jebe ti se za sve stranke a kad ti se vrati kroz postove na forumu samo se vidi da ismijavas gradonacelnicu , centralni dnevnik kod senada , mandica, vladu ks , itd itd necemo se praviti naivni i djeca

koja nova stajalista bas se po ovome tvom vidi sve a nista sto je izgradjeno novo stajaliste ilidza, ilijas , alipasin most, rajlovac, i jos mnoga druga jest brankovic nabavio voz i onda su ti vozovi truhnuli deset godina u muzeju moderne umjetnosti u velesicima jer nisu znali sta s njima da rade i ono big deal ti neka stvar za koju svi pricamo trideset godina da se trebala uvesti a sda je bila u fazonu gasi prugu prema gradu dosta vam je Rajlovac

zanabavku trolejbusa i ovdje se vidi koliko lazes i koliko si zlonamjeran stiglo je do sada ne jedan reklamni nego pet trolejbusa to zna citav grad al kad je ljepse lagati i botovati onda se laze pretjerano

cuj nema nista od pruge za hrasnicu a ja ti postavio tender ebrda gdje je kraj tendera za desetak dana i izgradnja ide za maksimalno mjesec dva

evo jos jednom jer se sluzite lazima i lazima i jer vas treba istinom zasipati jer ovo sto radite je bolesno ovolika kolicina lazi i spina i iz vasih usta je previse
Nadam se da ne pratis moje postove po nekom zadatku :),,, Uostalom Mandić, Hadzifejzovic i gradonacelnica kakve veze oni imaju jedno s drugim ? Mozda im je zajdenicko da nisu u SDA. Pa ismijavao sam i Ajnadzica prije mandica, vjerovatno i Berberina prije Gradonacelnice, Konakovica dok je bio SDA permijer, Radončića, Bakira.. Mislim kad vec lijepis etiketu pogledaj bar malo detaljnije.. Uostalom sta je tvoja uloga ? Da hvalis vladu kantonalnu vladu po internetu ?
Hakiz

#2223 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Hakiz »

konektovan wrote: 23/04/2022 15:41

Pravljeno je zbog takvih kao ti,.. :-) da možeš drobiti i danima i noćima...

Hbote, ovaj tvoj post treba proglasiti za post godine, ali najgluplji.
:lol:
laik1981

#2224 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by laik1981 »

Chmoljo wrote: 23/04/2022 15:30

I samo je poznavanje alternative razlog sto cu opet glasati za trojku.. Jako tuzno je sto smo osudjeni na to, al mi smo iskljucivi krivci.. Decenijama prepustamo najvecem sljamu medju nama da upravljaju nasim zivotima..
Dimu1927

#2225 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Dimu1927 »

NediM17 wrote: 23/04/2022 14:25 Ja ne vidim da se išta radi na terenu vezano za raskrsnicu kod Bulevara.
Mislim da je dovoljno da taj dio pruge sad urade kao da ce biti prelaz za auta tu, a raskrsnicu samu mogu okolo raditi i kasnije, bez kopanja i diranja po sinama.
Post Reply