Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote: ↑22/04/2022 23:14
Pofino se osjetilo i u Tuzli, zanjiha me u fotelji.
Ja evo lezim,cackao telefon i nista nisam osjetio,niti je sta zazveckalo niti se zaljulalo.Lokacija Gracanica
A ti kazes da se pofino osjetilo.
Jesi li u zgradi ili ?
Nikad duže. Jako ružan osjećaj bože dragi. Kao što neko reče, baš se osjećamo bespomoćno. I u mislima samo kako doći do djeteta u drugu sobu. Soba kao preko svijeta.
Mu_mala Mu wrote: ↑22/04/2022 23:28
Boga mi je dobro zatreslo u sarajevu...trebalo bi tokom noci jos bar 2 manja zemljotresa biti radi slijeganja tla
Na ovom rasjedu moze biti i jaci , kao aftersok.
Ali, ako ste u modernoj gradnji - nema sekiracije.
znam, al nisam htjela napisati da ne stvaram paniku
u svemu ovome je dobro sto su bili kombinirani vertikalni i horizontalni talasi i sto su nam nosive konstrukcije objekata od AB
Ta notifikacija nije novost i Google to radi još od 2020. godine. Impresivna tehnologija ali ne predviđa ništa već prikuplja i dijeli podatke u realnom vremenu.
Ja evo lezim,cackao telefon i nista nisam osjetio,niti je sta zazveckalo niti se zaljulalo.Lokacija Gracanica
A ti kazes da se pofino osjetilo.
Jesi li u zgradi ili ?
Casual's wrote: ↑22/04/2022 23:35
Kako je ovo Google skontao? Cini se da mi u FBiH nemamo uopste seizmograf nego podatke prikupljaju iz RS. Ovi hladno najavili zemljotres minut ranije.
Naravno da imamo seizmograf i to i hidrometeorološkom zavodu.
A meni nije došla notifikacija, bilo mi je isključeno ovo, tako da sam tek sad vidjela da ovo postoji.
Casual's wrote: ↑22/04/2022 23:35
Kako je ovo Google skontao? Cini se da mi u FBiH nemamo uopste seizmograf nego podatke prikupljaju iz RS. Ovi hladno najavili zemljotres1 minut ranije.
Sta mislis koliko treba da dodje od Berkovića kod tebe?
Za notifikaciju vam je morala biti ukljucena lokacija ,da bi je dobili.
Takodjer vrlo vjerovatno noviji android,mozda zadnje 2 verzije.
Evo ja sa prijateljom pisem,on dobio notifikaciju a ja nisam ali kod njega upaljena lokacija,kod mene ugasena.
Klix: "Prema nekim izvještajima sa društvenih mreža, stijena u Stocu je udarila u kuću a navodno ima i povrijeđenih. Još nema potvrde ove informacije."