Drugacije i ne znaju.
Btw, jel se ono danas vraca AA Akcija iz gulaga. Nadam se da je naucio gradivo kako treba sa posebnim akcentom na Gogolja i Dostojevskog, inace mu ne gine popravni.
Fali Akcija a i Sumi. Valjda uskoro izlaze iz dubinskog kopa u Banovićima.
Danas je ruski komadant rekao da je cilj 'druge faze' Donbas i jug Ukrajine. Tu onda ne spadaju Zaporozje i Dnipro.
Tu su rusi uzvrsili denacifikaciju. Ostali su samo poslusnici, ostali su izbjegli diljem svijeta.
Za ovu djecu sto ne znaju, ovo je ziva istina, cak ih je ARBIH kod Gorazda na par punktova razoruzala, otela im transportere i dzipove, cak sam se poslije rata i vozio u jednoj njihovoj toyoti koja je oteta u GZ...Druga stvar koje svekoliko forumsko mladje pucanstvo ne zna, da su raju u ratu koja je pretrcavala preko piste aerodroma, a oni ufatili na aerodromu, znali su umjesto da vrate na nasu teritoriju, znali isporuciti cetnicima...
Od moja dva neprijatelja koji se kolju navijam za slabijeg da sjebe jačeg. Dao sam u prošlom postu link koji objašanjava ukrajinsku marvu među četnicima, a ruse i ne treba objašnjavati. Kod srednjeg smo 94. povaljali neke rumune, a u ratu rusa i rumuna navijao bih za rumune.Kaligrafija wrote: ↑22/04/2022 12:17Za ovu djecu sto ne znaju, ovo je ziva istina, cak ih je ARBIH kod Gorazda na par punktova razoruzala, otela im transportere i dzipove, cak sam se poslije rata i vozio u jednoj njihovoj toyoti koja je oteta u GZ...Druga stvar koje svekoliko forumsko mladje pucanstvo ne zna, da su raju u ratu koja je pretrcavala preko piste aerodroma, a oni ufatili na aerodromu, znali su umjesto da vrate na nasu teritoriju, znali isporuciti cetnicima...
Sto se mene tice zao mi je civila, a navijam za nasu korist, da cetnici sjasu u BiH sa nas...znaci protiv Rusa...a realno me boli kita i za jedne i za druge...Ne navijam ostrasceno ko pojedinci kao da su na utakmici...Sutra bi oni nama i jedni i drugi hebali mamu, samo zato sto smo muslimani...Al u ratu sto kaze, neprijatelj, mog neprijatelja, je moj prijatelj...
Koliko mene pamcenje sluzi niko iz Ukrajinskog bataljona nije imao Toyote (doduse nisam bio u Gorazdu, ali svejedno mislim da nije bilo toyota kod njih, da jeste, prodali bi ih), maksimalno UAZ...Kaligrafija wrote: ↑22/04/2022 12:17Za ovu djecu sto ne znaju, ovo je ziva istina, cak ih je ARBIH kod Gorazda na par punktova razoruzala, otela im transportere i dzipove, cak sam se poslije rata i vozio u jednoj njihovoj toyoti koja je oteta u GZ...Druga stvar koje svekoliko forumsko mladje pucanstvo ne zna, da su raju u ratu koja je pretrcavala preko piste aerodroma, a oni ufatili na aerodromu, znali su umjesto da vrate na nasu teritoriju, znali isporuciti cetnicima...
Nista novo od Putina licno, pobio 1999 godine stotine Rusa da bi ispao heroj i osvojio vlast.

prvi put čujem da su po aerodromu bili Ukrajinci.Kaligrafija wrote: ↑22/04/2022 12:17Za ovu djecu sto ne znaju, ovo je ziva istina, cak ih je ARBIH kod Gorazda na par punktova razoruzala, otela im transportere i dzipove, cak sam se poslije rata i vozio u jednoj njihovoj toyoti koja je oteta u GZ...Druga stvar koje svekoliko forumsko mladje pucanstvo ne zna, da su raju u ratu koja je pretrcavala preko piste aerodroma, a oni ufatili na aerodromu, znali su umjesto da vrate na nasu teritoriju, znali isporuciti cetnicima...
Sto se mene tice zao mi je civila, a navijam za nasu korist, da cetnici sjasu u BiH sa nas...znaci protiv Rusa...a realno me boli kita i za jedne i za druge...Ne navijam ostrasceno ko pojedinci kao da su na utakmici...Sutra bi oni nama i jedni i drugi hebali mamu, samo zato sto smo muslimani...Al u ratu sto kaze, neprijatelj, mog neprijatelja, je moj prijatelj...
Mene su hvatali samo i iskljucivo UkrajinciChmoljo wrote: ↑22/04/2022 13:25prvi put čujem da su po aerodromu bili Ukrajinci.SpoilerShowKaligrafija wrote: ↑22/04/2022 12:17
Za ovu djecu sto ne znaju, ovo je ziva istina, cak ih je ARBIH kod Gorazda na par punktova razoruzala, otela im transportere i dzipove, cak sam se poslije rata i vozio u jednoj njihovoj toyoti koja je oteta u GZ...Druga stvar koje svekoliko forumsko mladje pucanstvo ne zna, da su raju u ratu koja je pretrcavala preko piste aerodroma, a oni ufatili na aerodromu, znali su umjesto da vrate na nasu teritoriju, znali isporuciti cetnicima...
samo i isključivo Francuzi.