biglebovski wrote: ↑18/04/2022 19:29
jeza u ledja wrote: ↑18/04/2022 18:57
Je li ti pricas o Demokratskoj stranci u Americi ili o necemu drugom?
U kakvom ti filmu zivis bolan? Sto se tice Covida i virusa, Amerika je daleko iza EU, da ne govorim Australije, Kine i slicno, po zatvaranjima, mjerama i bilo cemu slicnom. Kakve crne Demokrate?
I na koji nacin to utice na bas tvoj zivot u Zenici?

Ko ce tebe cancelovati i gdje tacno?
Ti si u nekom svom filmu izgleda totalno odvojen od stvarnosti. Ugasi malo twitter, facebook i ostalo. Bice ti bolje.
Pa tema je Amerika, i pričam o Demokratskoj stranci u Americi sa kojom, otkako krenu predsjednička predizborna kampanja 2020, sami zijan, ne samo meni, nego velikoj većini svijeta. Činjenica koju ne možeš pobiti, ni ti ni ostale dežurne apologete Demokrata na forumu. Slobodno me preskoči, FOE onaj i tako nešto, ha ja.
Cekaj, ti povezujes predsjednicku kampanju u Americi sa pojavom Covida? Jesam li dobro shvatio?
Predsjednicka kampanja u Americi traje neprestano zadnjih godina. Nije krenula sa pojavom Covida.

Vec se danas prica o mogucim kandidatima za 3 godine. A 8 mjeseci pred izbore, koliko vec, tada su kampanje u punom jeku.
Mozes ti povezivati Covid i sa pjegama na suncu, sezonom pojave komaraca ili sjetvom suncokreta u Ukrajini, to ne znaci da su te stvari povezane.
Povezuju ih samo teoreticari zavjera na koje trosis vrijeme. Jbg moraju i oni od necega da zarade.
Ne stavljam nikoga na foe. Ako pises na forumu ocekuj da ce ti neko odgovarati i postavljati pitanja. Ili da se neko zabavlja citajuci tvoje postove.
Ako to zelis izbjeci onda poslusaj vlastiti savjet.