relativno84 wrote: ↑15/04/2022 02:34
MUNAFIK wrote: ↑14/04/2022 23:09
Ne znam vala sta je to tako strasno Kifla reko ovoj novinarci i posebno ne kontam kako je ovo bio napad na novinare.
Reko joj nemojte me prekidat dok vam odgovaram na pitanje (kad ga prekida), i rekao joj vec su vam ljudi sve objasnili i odgovorili... I onda nakon ponovog glupog pitanja rekao joj ovo za TVSA.
Vala ako je ovo napad na novinara onda blago novinarima.
Zasto stvarati losu atmosferu teskim pitanjima, lakse ovako, pustis hadziju da kaze sto je nanijetio, njemu dobro napokon izbacio iz sebe a da nije morao pisati eseje na FB, nema zamjerki na voditeljicu i svi sretni.
Vala ne znam sta su teska pitanja bila kao sto ne znam sta je ovdje napad na novinare.
Mene novinar nesto pita, ja mu odgovorim i dok odgovaram 5 puta me prekine sa nekakvim stupidim spinovima o temi i ja mu kazem druze malo si naporan da tim prekidanjem i pitas me gluposti koje veze nemaju sa temoml...
Nakom toga me pita pitanje na koje su vec odgovorni dali odgovore i odgovorim mu nesto tipa, ti novinaru nisi nimalo spreman za razgovor i nisi pratio opste sjedicu gdje je sve odgovoreno, pripremi se bolje pa cemo razgovarat ali Bogati nemoj me trolat glupostima i eto ga... Napad na novinara
Realno smijesno.
Inace prigovori na vlast u KS su tako pateticno smijesni tipa, nabavljaju trole od Putinovog druga iz Bjelorusije, zena pala i slomila ruku jer je prelazila preko pruge u rekonstrukciji (Steta faj ostavku) i izmisljanje o nekakvom kasnjenju sa rekonstrukcijom pruge itd... A posebno ovo oko Dubai i Adnana Delica, ono sto on ide tamo... Lik radi svoj posao i tipicna mahalska aaaaaa putuje u Dubai aaaaa vidi mu glave ta ce on... Trosi nase pare
Smijesno fakat.