Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A zbog cega imas takvo misljenje o sebi?
Tebe samo nisko samopouzdanje zeza.
Ma samopouzdanje nema veze sa tim nego realno jesam. Nit sam nešto naročito pametan, nit sam lijep i zgodan. Da imam ikakav kvalitet uspio bih nekog zainteresovat za 3 godine da izađemo na dejt. Pokušaja je bilo. Znači do mene je Realno, nemam ja kome šta ponudit i ne vidim ijedan razlog da me ijedna djevojka zavoli i da vidi potencijalnog partnera u meni.
Ali nema veze, polako sam počeo to prihvatat i mirit se sa tim. Nekad tu i tamo posrnem pa me muka uhvati, da mi je da me neko zagrli ili pomazi, popije kafu sa mnom ali brzo se dohavizam.
Jedino bih volio u životu dobit posao koji mi se sviđa i nadam se da će to bit brzo. Nije ni ovaj loš, ali nije ni ono što sam želio od malih nogu.
Meni je to nekako fenomen ...ta starija generacija, obično neki radnici fizikaneri, krezavi, ćelavi, nepismeni, zaudaraju na rakiju i znoj, neuredni....i vazda imaju neke šeme .....zamišljam onda kakve su švalerke
Varas se. Ima dosta visokoobrazovanih muskaraca u poznim godinama koji vodaju svalerke. Ne treba generalizovati. Drustveni status nema veze s tim.
Pa ti ulickani, namirisani, visokoobrazovani, sa manirima i debljim novčanikom mi nisu fenomen....jbg. nađe sebi zgodnu, mladu i može je finansirati
selenofil wrote: ↑03/04/2022 19:45
Varas se. Ima dosta visokoobrazovanih muskaraca u poznim godinama koji vodaju svalerke. Ne treba generalizovati. Drustveni status nema veze s tim.
Pa ti ulickani, namirisani, visokoobrazovani, sa manirima i debljim novčanikom mi nisu fenomen....jbg. nađe sebi zgodnu, mladu i može je finansirati
Ma.dje ces to rec, nisu mlade zgodne zene takve ds zele.ds ih neko finansira
selenofil wrote: ↑03/04/2022 20:09
Ma samopouzdanje nema veze sa tim nego realno jesam. Nit sam nešto naročito pametan, nit sam lijep i zgodan. Da imam ikakav kvalitet uspio bih nekog zainteresovat za 3 godine da izađemo na dejt. Pokušaja je bilo. Znači do mene je Realno, nemam ja kome šta ponudit i ne vidim ijedan razlog da me ijedna djevojka zavoli i da vidi potencijalnog partnera u meni.
Ali nema veze, polako sam počeo to prihvatat i mirit se sa tim. Nekad tu i tamo posrnem pa me muka uhvati, da mi je da me neko zagrli ili pomazi, popije kafu sa mnom ali brzo se dohavizam.
Jedino bih volio u životu dobit posao koji mi se sviđa i nadam se da će to bit brzo. Nije ni ovaj loš, ali nije ni ono što sam želio od malih nogu.
Dokle god sebe ne zavolis, ne ocekuj da ce te iko zavoljeti. Sto se tice partnera, nije valjda da samo nadprosjecno inteligentni, prelijepi i zgodni ljudi imaju pravo na ljubav. Osvrni se oko sebe, i vidi kakve sve spodobe (u svakom smislu) imaju partnera. Biti u vezi nije mjerilo kvaliteta osobe. I svakako da moras postaviti neke kriterije. Nekako sticem dojam da ih nemas, ono "daj, sta das". Samo nek' je zensko. Pogresan pristup skroz. Imas kvaliteta sigurno nekih, ne zadovoljavaj se skartom. Tako da posao ti prvo, to ti je prioritetno, bitno za egzistenciju. Bez zena se moze, bez novca ne.
selenofil wrote: ↑04/04/2022 15:28
1. I svakako da moras postaviti neke kriterije. Nekako sticem dojam da ih nemas, ono "daj, sta das". Samo nek' je zensko. Pogresan pristup skroz.
2. Imas kvaliteta sigurno nekih
1. Nisam takav tip zaista, zapravo rijetko ko mi se i svidi. Naprimjer u jednom vremenskom periodu od neke godine i pol dodao sam 20-ak djevojaka koje ne poznajem na Instagramu i samo 2 su mi bile ono ok. Sa jednom sam pisao ali nije zainteresovana, a druga je way out of my league.
selenofil wrote: ↑04/04/2022 15:28
1. I svakako da moras postaviti neke kriterije. Nekako sticem dojam da ih nemas, ono "daj, sta das". Samo nek' je zensko. Pogresan pristup skroz.
2. Imas kvaliteta sigurno nekih
1. Nisam takav tip zaista, zapravo rijetko ko mi se i svidi. Naprimjer u jednom vremenskom periodu od neke godine i pol dodao sam 20-ak djevojaka koje ne poznajem na Instagramu i samo 2 su mi bile ono ok. Sa jednom sam pisao ali nije zainteresovana, a druga je way out of my league.
Ne trazim momka na forumu moj Gudi.
Onlajn sve moze biti top, ali zato uzivo, ako nema hemije, dzaba sve.
Pa muvala bih tebe, blize si mi
Hemija ili ti drugim rijecima ne izgleda dovoljno dobro i nema top posao i primanja.
Eto vam super momak dostupan, ali ne, bolje cmizdriti kako nema normalnih muskaraca. Pazi da ne zavrsis kao frustrirana feministica za koju godinu kao mnoge forumasice ovdje.
selenofil wrote: ↑04/04/2022 19:07
Zbog cega bi dodavao osobe koje ti nisu ok?
Pa kako da ti objasnim, ne pratim mnogo ljudi i IG mi ne služi za pumpanje ega. Vidim da sa nekom djevojkom imam tu i tamo zajedničkih poznanika ili me privuče profilna fotografija, zapratimo se i onda nekako skontam da to baš i nije osoba koja me privlači na osnovu njenih objava. Jednostavno, nemamo mnogo dodirnih tačaka.
Doduše i da imamo, to ne mijenja ništa svejedno sam nepoželjan.
Ne trazim momka na forumu moj Gudi.
Onlajn sve moze biti top, ali zato uzivo, ako nema hemije, dzaba sve.
Pa muvala bih tebe, blize si mi
Hemija ili ti drugim rijecima ne izgleda dovoljno dobro i nema top posao i primanja.
Eto vam super momak dostupan, ali ne, bolje cmizdriti kako nema normalnih muskaraca. Pazi da ne zavrsis kao frustrirana feministica za koju godinu kao mnoge forumasice ovdje.
Niti cmizdrim, niti smatram da nema normalnih momaka. Ali svakako se ne planiram raspravljati s tobom. Pozdrav
Malo mi je svaka peta, ocekivao sam svaka druga.
A svaki bi prevario svoju zenu da ima sansu, samo je pitanje prilike. Mozda ne sa komsinicom, mozda ne u prve 2 godine braka ali...
Jednostavno nismo pravljeni da budemo monogamni cjeli zivot, to je malo dosadno...
E jebi ga vala, vec si pisao da si nekad imao djevojku tako da ces opet nekad imati.
A sto se tice kvaliteta zensku nikad ne mozes biti dovoljno dobar zato i varaju
Ti kako sebe prezentiras ja te dozivljavam ko najgoreg gabora ili se samo zajebavas ovdje?
Ako uzmemo za varijantu da si ozbiljan,onda moras prestat da razmisljas u tom debilnom smjeru
A jos ako uspijes da dobijes svoj posao iz snova,mozda ti to podigne samopouzdanje na veci nivo
Ako se zajebavas onda stacu ti ja
Ti kako sebe prezentiras ja te dozivljavam ko najgoreg gabora ili se samo zajebavas ovdje?
Ako uzmemo za varijantu da si ozbiljan,onda moras prestat da razmisljas u tom debilnom smjeru
A jos ako uspijes da dobijes svoj posao iz snova,mozda ti to podigne samopouzdanje na veci nivo
Ako se zajebavas onda stacu ti ja