Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZyzzSar wrote: ↑11/03/2022 08:17
@Leon16v
je li tebe iritira muzika u HL gym
ko im pusta ona sranja, ne bude ni jedna pjesma od 30 da valja
To oni puste fitness radio i deri, samo da ugode onim u grupnim treninzima, nas ko jebe.
A neki dan lole zaglavile one nosače šipke u squat racku, pa nema boga odglaviti i pomjerati, eto idiota
strasno... kontam cijela ona renovacija je bila da se njima ugodi
meni se jednom desilo dosao na cucanj, a zenske od cijele teretane tu rade hip trust, i to rade kruzni trening zadrze se 20 minuta
Leon16v wrote: ↑11/03/2022 08:40
To oni puste fitness radio i deri, samo da ugode onim u grupnim treninzima, nas ko jebe.
A neki dan lole zaglavile one nosače šipke u squat racku, pa nema boga odglaviti i pomjerati, eto idiota
strasno... kontam cijela ona renovacija je bila da se njima ugodi
meni se jednom desilo dosao na cucanj, a zenske od cijele teretane tu rade hip trust, i to rade kruzni trening zadrze se 20 minuta
Onda je samo njima treba poskupiti, jer mi ništa nismo dobili da budemo realni.
Ja kontam evo mjesec dana preći u Diskogym na Otoci, ali nikako da se nakanim
pjesme po teretanama su smece.. idem u istu teretanu od 2017. i teretana je odlicna u svakom pogledu, al zato pjesme evo 5 godina iste... svaki beat i svaku rijec znam napamet... tacno bih slusalice ponio al me nerviraju, a i dosta znam ljudi oa vazda se s nekim pomalo promuhabeti
black_adrian wrote: ↑11/03/2022 13:35
pjesme po teretanama su smece.. idem u istu teretanu od 2017. i teretana je odlicna u svakom pogledu, al zato pjesme evo 5 godina iste... svaki beat i svaku rijec znam napamet... tacno bih slusalice ponio al me nerviraju, a i dosta znam ljudi oa vazda se s nekim pomalo promuhabeti
Edit: I u Progym sam išao. Al nije mi Progym nešto. I jedno i drugo mi je par stotina metara od kuće tako da se taman fino zagrijem do teretane brzim hodom
Ako već nisi idi u teretanu na Skenderiji da vidiš šta je pravo smeće od muzike
black_adrian wrote: ↑11/03/2022 18:06
jesam
2018. il 2019.
na dva treninga otišao i uhvatio se noge hahahah
Ne mogu da vjerujem šta su sve puštali. Nije meni nešto puno smetalo, ali ono je fakat užas. Imaju 3 ili 4 pjesme koje su najviše puštali, otprilike znam koje su, toliko sam ih puta odslušao da sam zapamtio tekst.
Meni je muzika presmiješna u teretanama jer obično ima 60% neke mainstream muzike čisto da ne bude tiho i 40% emotivnih stanja osobe koja radi za pultom. Tačno po muzici znaš je li se radnica posvađala sa momkom pa liječi bol Lanom del Rey ili je trener friško off-cycle pa mu se zbog hormonskog stanja odjednom sluša Billy Eilish.
@ZyzzSar Jučer leg press zamalo da me ubije, poče pucati nešto, jedva ga vratio
Sprava za leđa gdje ono vučeš, pukla sjedalica, definitivno od ponedjeljka mijenjam teretanu
Leon16v wrote: ↑12/03/2022 12:20
Sprava za leđa gdje ono vučeš, pukla sjedalica, definitivno od ponedjeljka mijenjam teretanu
leg pressa je najgora, nema bjezanja ako sta bude
a vidio da sam da neka raja i ne zna koristiti leg pressu kad prvi put dodju, vjerovatno je olabave ili nesto pogresnom upotrebom
Leon16v wrote: ↑12/03/2022 12:20
leg pressa je najgora, nema bjezanja ako sta bude
a vidio da sam da neka raja i ne zna koristiti leg pressu kad prvi put dodju, vjerovatno je olabave ili nesto pogresnom upotrebom
javi ako promijenis kakva je tamo situacija
Imam jos 4 dana kod njih... Pola njih ne znaju koristiti 80% onih spravica, ali dobro, razumijem, nije to tip teretane koji sam ja makar prije išao. (Čitaj : Kad baci teg, bubrezi mjesta zamijene )