Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote: ↑06/04/2022 00:13
Zasto ovim iz BHTa nije sinhronizovano slanje e-racuna na mail i na portal.
Evo na portalu vidim da su dosli racuni za mart a e-racun na mail jos nije dosao...nijedan od dva.
Pa i ne treba mi na mailu ako ga imam na webshopu.
Platio danas sve.
escobar__ wrote: ↑05/04/2022 16:17
Ovo za 5G svaka čast, ima li ikakvih naznaka kad bi to moglo komercijalno? Znam da nije sve do telekoma ali eto možda neko ima kakve insajderske informacije?
Komercijalno tek kada RAK odobri radove i izda licence. Onako iskreno i logički možda tek kada se ispune svi uslovi za 4G u petogodišnjem planu odnosno možda 2023 godine
escobar__ wrote: ↑05/04/2022 16:17
Ovo za 5G svaka čast, ima li ikakvih naznaka kad bi to moglo komercijalno? Znam da nije sve do telekoma ali eto možda neko ima kakve insajderske informacije?
Komercijalno tek kada RAK odobri radove i izda licence. Onako iskreno i logički možda tek kada se ispune svi uslovi za 4G u petogodišnjem planu odnosno možda 2023 godine
Ovdje se mora čekati da i druga dva budu spremena.
Može li mi neko od ovih drugova koji imaju informacije napraviti komparaciju Moja TV Full 2 koju sada koristim i eventualno prelaskom sa Moja TV M paketom.
BarbaDue wrote: ↑06/04/2022 10:23
Može li mi neko od ovih drugova koji imaju informacije napraviti komparaciju Moja TV Full 2 koju sada koristim i eventualno prelaskom sa Moja TV M paketom.
Prednosti ako ih ima i koje su?
Full M je skuplji za 50 pfeninga od Full 2.
Ako si na optici/FTTB brzina interneta je 100/10.
Uz Full M ide dodatno MojaWebTV i MojaTV Flix videoteka.
Oba paketa imaju HD paket i Pink+ paket.
Tjt.
_Reds_ wrote: ↑06/04/2022 10:03
Što je idiotluk recimo. Operater koji je u stanju pruziti naprednu uslugu, ne moze to uraditi jer se mora cekati onaj koji nije i nece biti u stanju.
I sta je onda tu borba za trziste? Ako jedan nece da ulaze, ni drugi nece smjeti?
_Reds_ wrote: ↑06/04/2022 10:03
Što je idiotluk recimo. Operater koji je u stanju pruziti naprednu uslugu, ne moze to uraditi jer se mora cekati onaj koji nije i nece biti u stanju.
I sta je onda tu borba za trziste? Ako jedan nece da ulaze, ni drugi nece smjeti?
Naša posla, kao eto da ovaj ne bi prvi pritisnuo tržište, ko bajagi da ne bi došlo do monopola na tržištu.
Za 4G se čekamo Eronet, jer su dosta kasnili.
Kao država kasnimo u svemu, pa i u 5G.
Bili smo ubjedljivo posljednji u uvođenju 4G, a ni 4G još pokrio sva područja koja bi trebalo, tako da ne očekujem previše ni od 5G.
Svakako nije isto testirati mrežu na nekim sajmovima i na "pravom" terenu.
zippoo87 wrote: ↑06/04/2022 00:13
Zasto ovim iz BHTa nije sinhronizovano slanje e-racuna na mail i na portal.
Evo na portalu vidim da su dosli racuni za mart a e-racun na mail jos nije dosao...nijedan od dva.
Ovo je čini mi se prvi put da su fulili,...a što, valjda saznamo.
Da li si morao ići u poslovnicu, nešto potpisivati? Ili si sve preko telefona završio?
Preko telefona sve, monter me nazvao i rekao da je gotovo, pita da li on smije potpisat nalog da ne dolazi kod mene kući pošto nema šta kod mene raditi, reko slobodno potpiši i tjt.
Evo kako je sad kod mene, sve radi najnormalnije.
Sinoć sam prijavio taj Full S
Valjda nas neće zavaliti sa dodatnih 4 KM za STB
Tri puta sam ga pitao da li ostaje benefit STB na što mi je potvrdno odgovorio.
Mada ja ništa ne dobijam prelaskom osim TV Flix.
Maloprije sam gledao, pokušao pustiti film i ne traži da aktiviram nešto...
Da li to znači da je otključano ili je i prije moglo neke filmove?
Nije me niko zvao da nešto potpišem...
Nije moglo bez aktivacije ni jedan film, provjeri da li ti je aktivna i web tv, ako je prije nisi aktivirao. Možda tebe i ne budu zvali, i ovaj se lik čudio što su mu slali nalog kad on ništa ne treba da radi.