Ko bolan sotonizira, ne dipr...
Novi Izborni zakon BiH
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
-
Officer Crabtree
#12027 Re: Novi Izborni zakon BiH
Pa glasaj za svog eto, ima na listi barem 10 bude, nađi nekoga, bude i bivših rejsova, narkomana, svega.
Nek ti neko pomogne od njih
Nek ti neko pomogne od njih
-
babanovac
#12028 Re: Novi Izborni zakon BiH
Kako izgleda "sotonizacija"? Da mi je biti sotiniziran, na takav nacin.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12029 Re: Novi Izborni zakon BiH
političari su zlo
osim komšića
osim komšića
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12030 Re: Novi Izborni zakon BiH
-
babanovac
#12031 Re: Novi Izborni zakon BiH
Boban je , svojevremeno, imao uticaja izvan predsjednistva. Svojim uticajem , razbio je sve blokade, ukljucujuci blokadu dostave hrane na teritorije pid kontrolom ARBiH.Styling wrote: ↑05/04/2022 11:25Da, da, ti mi reci kakva sam. Ti se bori za sebe, ja cu za sebe i svoju djecu. Taj Zeljko za tri mandata u Predsjednsitvu nista nije uradio za drzavu i za nasu zemlju. Frajer mimo Predsjednistva nema nikakvu ulogu ni u cemu niti ima bilo kakv uticaj na procese u drzavi. Sta ce mi on? Kakvog hajra, osim silnih blokada, ima bilo ko od njega? Mozda njegova Sabina, koja kao nezaposlena tretira stranku kao privatnu imovinu i trosi iz stranacke kase kao da je njen novcanik. Je li takav lik da vodi drzavu? Ne budite smijesni.Officer Crabtree wrote: ↑05/04/2022 11:20 Ofiraš se maksimalno, inteligentan, ali indoktriniran.
Da ne živiš u Sarajevu znao bi šta su rezultati etničkih podjela, ovako si u masnom i toplom, a nikakve snage nemaš, nego bori se za te žičare ili šta vam je već glavna tema.
-
babanovac
#12032 Re: Novi Izborni zakon BiH
Imam u intenzivnoj dva pacijenta. Jedan je Bosnjak iz Gorazda, drugi je Hrvat iz Viteza. Oba su mladi ljudi, kandidati za hitnu transplantaciju srca. Pacijent iz Gorazda umire nakon 20 dana. Pacijent iz Viteza biva prebacen u Zagreb, gdje mu se uspjesno uradi transplantacija. Razlika je u pasosu-putovnici. Ko vam je kriv, reci ce zlonamjerni... Kriv je onaj, ko je blokirao ulazak BiH u eurotransplant.
-
mishic
#12033 Re: Novi Izborni zakon BiH
Nasuprot sotonizaciji ima kolindarenje koje je pet puta opasnije od sotonizacije.
-
Konkretni
#12034 Re: Novi Izborni zakon BiH
Fikretovce, pitanje ti je nebulozno
-
Konkretni
#12035 Re: Novi Izborni zakon BiH
-
channel10
#12036 Re: Novi Izborni zakon BiH
Pa kakva je onda razlika izmedju njih trojice? Dvojica su vec za potpisivanje, a eto ti kao njihov igrac tvrdis da ce i treci pristati i potpisati.
- tandmand
#12037 Re: Novi Izborni zakon BiH
Bolje da Komšić ne uradi ništa i da je sve blokirano, nego da novim IZ u konačnici dobijemo Palestinu u Bosni i Dragana Čovića kao Visokog predstavnika Republike Hrvatske u Federaciji (člana Predsjedništva). Ako treba glasat ćemo za praznu stolicu ili neki kip. Može li se statua kandidirati? Eto neka nije Željko Komšić. Bolje i kip, nego Dragan.Styling wrote: ↑05/04/2022 11:25 Taj Zeljko za tri mandata u Predsjednsitvu nista nije uradio za drzavu i za nasu zemlju. Frajer mimo Predsjednistva nema nikakvu ulogu ni u cemu niti ima bilo kakv uticaj na procese u drzavi. Sta ce mi on? Kakvog hajra, osim silnih blokada, ima bilo ko od njega? Mozda njegova Sabina, koja kao nezaposlena tretira stranku kao privatnu imovinu i trosi iz stranacke kase kao da je njen novcanik. Je li takav lik da vodi drzavu? Ne budite smijesni.
paralela:
Izrael ne blokira Palestinece zato što ovi glasaju za nekog proPalestinskog Jevreja. U stvari ne glasaju nikako ali opet su blokirani.
Zašto? Zato što je cionistima qrzu ćejf, i najradije bi ih gurnule u more i Gazu poravnali bagerima.
Kako su Palestinci u Izraelu smjetnja, tako su Bošnjaci u BiH smetnja i nema tog ustupka kojim bi promijenili ciljeve iz `92.
Mislim, ako se već neko želi potpuno riješiti blokada, jedini način je podjela BiH (ne unutarnja), odricanje teritorija na kojima su Bošnjaci izrazita manjina a ostatak postaje građanska BiH bez konstitutivnosti i ostaje naravno pravni sljedbenik Republike BiH.
Davanjem ustupaka nepresušnim zahtjevima SNSD-HDZ i stalnim povlačenjem, jednoga dana ćemo doći guzicom uza zid i tada će biti kasno.
Kakvi zakoni, bakrači i EU. Kakva korist od evropskog puta ako se mi na tom putum pretvaramo u Kurde.
Sutra da Tursku prime u EU, njihovi Kurdi bi opet bili jebena stranka, kakva im korist od EU.
Samo što bi mi bili u puno goroj situaciji, jer bi mi stalnim popuštanjem i ustupcima na tom EU putu, u konačnici ostali bez države BiH.
-
breuer
#12038 Re: Novi Izborni zakon BiH
znači, Dinini botovi nastavljaju provlačit propagandu protiv Komšića, haj jebo Komšića, al u interesu Čovića... 
-
channel10
#12039 Re: Novi Izborni zakon BiH
A sta nam to Bakir, Scepo i Konak rade mimo predsjednistva i svoje funkcije, osim sto non stop popustaju protivnicima ove drzave sve ove godine i prodaju drzavu za funkciju? Ti ne vidis tu nikakve razlike, je li?Styling wrote: ↑05/04/2022 11:25Da, da, ti mi reci kakva sam. Ti se bori za sebe, ja cu za sebe i svoju djecu. Taj Zeljko za tri mandata u Predsjednsitvu nista nije uradio za drzavu i za nasu zemlju. Frajer mimo Predsjednistva nema nikakvu ulogu ni u cemu niti ima bilo kakv uticaj na procese u drzavi. Sta ce mi on? Kakvog hajra, osim silnih blokada, ima bilo ko od njega? Mozda njegova Sabina, koja kao nezaposlena tretira stranku kao privatnu imovinu i trosi iz stranacke kase kao da je njen novcanik. Je li takav lik da vodi drzavu? Ne budite smijesni.Officer Crabtree wrote: ↑05/04/2022 11:20 Ofiraš se maksimalno, inteligentan, ali indoktriniran.
Da ne živiš u Sarajevu znao bi šta su rezultati etničkih podjela, ovako si u masnom i toplom, a nikakve snage nemaš, nego bori se za te žičare ili šta vam je već glavna tema.
Ne vidis zato sto si i ti peta kolona kao i oni. Treba se vas sto prije rijesiti.
-
pijo_zoljo
#12040 Re: Novi Izborni zakon BiH
šta je labudane/čokolindababanovac wrote: ↑05/04/2022 11:39Imam u intenzivnoj dva pacijenta. Jedan je Bosnjak iz Gorazda, drugi je Hrvat iz Viteza. Oba su mladi ljudi, kandidati za hitnu transplantaciju srca. Pacijent iz Gorazda umire nakon 20 dana. Pacijent iz Viteza biva prebacen u Zagreb, gdje mu se uspjesno uradi transplantacija. Razlika je u pasosu-putovnici. Ko vam je kriv, reci ce zlonamjerni... Kriv je onaj, ko je blokirao ulazak BiH u eurotransplant.
ušutili ste svi na ovo
- Login77777
#12041 Re: Novi Izborni zakon BiH
@Styling
Jos jednom pitanje. Ko to sve blokira HDZ ili Komsic? Hajd kad to odgovoris mozemo nastaviti pricu gdje to Komsic blokira BiH i FBiH.
Jos jednom pitanje. Ko to sve blokira HDZ ili Komsic? Hajd kad to odgovoris mozemo nastaviti pricu gdje to Komsic blokira BiH i FBiH.
-
Nikola Testa
#12042 Re: Novi Izborni zakon BiH
uletili dinini padobranci na temu od kad je sam sebe zavalio pišući tvitove tokom pregovora, kakav lider
-
Bangalore_
#12043 Re: Novi Izborni zakon BiH
Ne postadoše nagrađeni za svoj UZP unutar BiH, sada su mučenici koji su "napravili veliki ustupak".duh_sa_sjekirom wrote: ↑05/04/2022 09:28 Al' pazi ovo "Hrvati napravili ustupak jer su odustali od dvije izborne jedinice"![]()
Pa kad su imali te jedinice? Ko im ih je dao ili obećao? Sjećali se iko živ?![]()
Koji odron je ovaj crnogorski čmar![]()
Ili, kako ga nazvaše na kamenjarskim portalima, "najkapacitiraniji bošnjački političar"![]()
Jebote, ovome ni cirkus Monty Pythona nije ravan![]()
Čak je i Sranji halalio etničku čistu Hrvatsku koja več jeste nagrada za to "odustajanje" ali nema veze: svako ima legitimno pravo da poentira osim BiH i pro-bosanska strana.
UPRAVO ČMAR
-
pemanapemani
#12044 Re: Novi Izborni zakon BiH
Je li Komšić obećao borbu za građansku BiH? Jeste.
Koji su rezultati te borbe nakon 16 godina?
Mene jedino to zanima, jer sam zbog toga u tri navrata glasao za njega.
Komšićevi rezultati u stvaranju građanske države su nula. On je demagog i ublehaš neviđenih razmjera kojem samo pertle vire iz Bakirovog šupka.
Čovjek za 16 godina nije uspio da izlobira da građanske stranke imaju jednak tretman u bilo kakvim pregovorima, a ne nešto drugo.
Dakle, idemo nekoga drugoga koji će pokušati napraviti temelje građanske BiH - Slavo Kukić, Zlatko Miletić, Damir Marjanović, Ivan Boban, Lana Prlić, Ivo Komšić, Željko Šain, Stipe Prlić..., bilo ko osim lijene ublehe Komšića, a ko se zalaže za građansku BiH.
Koji su rezultati te borbe nakon 16 godina?
Mene jedino to zanima, jer sam zbog toga u tri navrata glasao za njega.
Komšićevi rezultati u stvaranju građanske države su nula. On je demagog i ublehaš neviđenih razmjera kojem samo pertle vire iz Bakirovog šupka.
Čovjek za 16 godina nije uspio da izlobira da građanske stranke imaju jednak tretman u bilo kakvim pregovorima, a ne nešto drugo.
Dakle, idemo nekoga drugoga koji će pokušati napraviti temelje građanske BiH - Slavo Kukić, Zlatko Miletić, Damir Marjanović, Ivan Boban, Lana Prlić, Ivo Komšić, Željko Šain, Stipe Prlić..., bilo ko osim lijene ublehe Komšića, a ko se zalaže za građansku BiH.
- Kolinda
#12045 Re: Novi Izborni zakon BiH
Ne razumijem što bi trebao odgovoriti na ovo.....osim da kad mi je jedan rođak imao udes u BiH (Inače živi u Njemačkoj) a posjeduje ADAC osiguranje da je avion sletio u Sarajevo i odveo ga u bolnicu pod skrbništvo njemačkih doktora....vidiš ja nemam tu privilegiju....pijo_zoljo wrote: ↑05/04/2022 12:20šta je labudane/čokolindababanovac wrote: ↑05/04/2022 11:39
Imam u intenzivnoj dva pacijenta. Jedan je Bosnjak iz Gorazda, drugi je Hrvat iz Viteza. Oba su mladi ljudi, kandidati za hitnu transplantaciju srca. Pacijent iz Gorazda umire nakon 20 dana. Pacijent iz Viteza biva prebacen u Zagreb, gdje mu se uspjesno uradi transplantacija. Razlika je u pasosu-putovnici. Ko vam je kriv, reci ce zlonamjerni... Kriv je onaj, ko je blokirao ulazak BiH u eurotransplant.
ušutili ste svi na ovo
-
pijo_zoljo
#12046 Re: Novi Izborni zakon BiH
Al to smo mogli biti mi bez problemaKolinda wrote: ↑05/04/2022 13:01Ne razumijem što bi trebao odgovoriti na ovo.....osim da kad mi je jedan rođak imao udes u BiH (Inače živi u Njemačkoj) a posjeduje ADAC osiguranje da je avion sletio u Sarajevo i odveo ga u bolnicu pod skrbništvo njemačkih doktora....vidiš ja nemam tu privilegiju....
da nemamo blokatore svega državnog u vidu uzp-ovaca...
jbg boli ih neka stvar, ti i takvi se mogu liječiti i u ZG bez problema
JA NEMAM TAKVVU MOGUĆNOST, JER NEMAM REZERVU.
- Kolinda
#12047 Re: Novi Izborni zakon BiH
Aha, znači Hrvati ( jer po tebi su Hrvati= UZP) su krivi jer BiH nije u eurotransplantu....pijo_zoljo wrote: ↑05/04/2022 13:05Al to smo mogli biti mi bez problemaKolinda wrote: ↑05/04/2022 13:01
Ne razumijem što bi trebao odgovoriti na ovo.....osim da kad mi je jedan rođak imao udes u BiH (Inače živi u Njemačkoj) a posjeduje ADAC osiguranje da je avion sletio u Sarajevo i odveo ga u bolnicu pod skrbništvo njemačkih doktora....vidiš ja nemam tu privilegiju....
JA NEMAM TAKVVU MOGUĆNOST, JER NEMAM REZERVU.
Hebeni UZPovci....
https://www.google.com/amp/s/balkans.al ... ransplantu
-
pijo_zoljo
#12048 Re: Novi Izborni zakon BiH
nisu svi hrvati uzp (Željko Komšić npr) ali su svi UZP HrvatiKolinda wrote: ↑05/04/2022 13:08Aha, znači Hrvati ( jer po tebi su Hrvati= UZP) su krivi jer BiH nije u eurotransplantu....pijo_zoljo wrote: ↑05/04/2022 13:05
Al to smo mogli biti mi bez problema
JA NEMAM TAKVVU MOGUĆNOST, JER NEMAM REZERVU.![]()
Pa godinama se ne može ništa izglasati u federaciji zbog blokada domova itd itd...
Jok eto Građanske stranke blokiraju sonošenje bilo koje odluke...
- Kolinda
#12049 Re: Novi Izborni zakon BiH
Da da, blokade, blokade pa neki dan bošnjački delegati pokušavaju blokirati život u FBIH i to sve "graDŽanski" delegati....pijo_zoljo wrote: ↑05/04/2022 13:11nisu svi hrvati uzp (Željko Komšić npr) ali su svi UZP Hrvati
![]()
Pa godinama se ne može ništa izglasati u federaciji zbog blokada domova itd itd...
-
pijo_zoljo
#12050 Re: Novi Izborni zakon BiH
Ma jok baKolinda wrote: ↑05/04/2022 13:14Da da, blokade, blokade pa neki dan bošnjački delegati pokušavaju blokirati život u FBIH i to sve "graDŽanski" delegati....pijo_zoljo wrote: ↑05/04/2022 13:11
nisu svi hrvati uzp (Željko Komšić npr) ali su svi UZP Hrvati
![]()
Ode Bake za 09.01 Dodi i kaže svaka Vam čas, vako se brani vaša tvorevina i posere sve žrtve pobijene i raseljene sa tog područja, a malkice pljucne i po Vukovaru, ovlaš....
ah ček, ko ono bi...
nosilac evropskih vrijednosti